Kjærlighet overvinner alt

Innlegget er i kategorien Ønskeliste

Dette nydelige smykket står høyt på ønskelisten min for øyeblikket. Amor Vincit Omnia betyr "Kjærlighet overvinner alt", og det er inskripsjonen vi har i forlovelsesringene våre. Kanskje jeg skal tipse min kjære om det, så får han en idé til morgengave;-)

Smykket kan kjøpes her.

På ønskelisten

Innlegget er i kategorien Ønskeliste

Burgunderfarget jakke fra H&M, smykke og bluse fra NellyBlå pumps fra H&M, øredobber, genser, dressjakke og bukse fra Nelly

Jeg skulle gjerne hatt alle disse tingene i garderoben min. Noe har jeg kjøpt, men noe var såpass dyrt at jeg var fornuftig og lot være. Eller det vil si, dressjakken hadde jeg veldigveldig lyst på, men ventet siden den kostet 849,- og nå er den utsolgt i størrelsen min, så det var jo flott! ;-)

Det ligger en pakke fra H&M og én fra Nelly og venter på meg, så nå skal jeg prøve litt nytt!

Januarforsett: Rydde vekk alt fra garderoben som jeg ikke bruker. Det er stappfullt i skapene mine, men jeg har en følelse av at etter en hard ryddeøkt, vil det være rimelig skrapt... Da må jeg jo på shopping igjen, sant?

Jeg ønsker dere alle en strålende fredagskveld. Jeg skal gi fra meg nøklene til leiligheten jeg har solgt om en time, så det blir spennende. Det er virkelig godt å være ferdig, jeg føler at dette blir starten på et nytt kapittel:-)

beige or pink

Innlegget er i kategorien ØnskelisteJeg har veldig lyst på en av disse trenchcoatene nå til våren, men det er klin umulig å velge farge! Jeg syns begge to er helt nydelig. Har egentlig lyst på beige fordi den er mer allsidig, men så er den utrolig fin i tåkerosa også.

Hjelp? Hvilken tror dere jeg kler best, sånn i forhold til håret og huden?

dress of my dreams

Innlegget er i kategorien Ønskeliste


Photo credit: eBay

Jeg dør litt av denne kjolen. Den er bare helt fantastisk vakker, rett og slett perfekt. Jeg har siklet på den leeenge og nå oppdaget jeg at den var satt ned fra over 100 pund til bare 49 pund! Det er jo nesten gratis! Jeg har ekstremt lyst til å kjøpe den, men siden jeg hverken er superkjendis eller kongelig, ser jeg ingen potensielle anledninger til å bruke den annet enn i bryllup. Da er det kanskje litt bortkastede penger...eller?

Den er så fin at jeg nesten kunne ha giftet meg i den, men bare nesten...har ikke helt gitt opp drømmen om å være hvit brud;-)

...kanskje jeg bare skal kjøpe den, henge den i skapet og ta den på meg hver gang jeg er alene hjemme, kun for å leke prinsesse:-D

in love with lanvin

Innlegget er i kategorien Ønskeliste


Photo credit: H&M

Beklager for lite inspirerende blogginnlegg for tiden, men kameraet mitt har lagt og sovet de siste dagene, og sånt blir det ikke mye spennende bloggposter av!

Jeg har absolutt ikke som mål å gjøre dette om til en reklameblogg, men jeg (som de fleste andre bloggere) er nødt til å få med noe om Lanvins samarbeid med H&M. Jeg har sett gjennom alle klærne i kolleksjonen, og det er vanvittig mye lekkert, men veldig lite jeg føler passer til meg. Men denne gule kjolen er jeg helt forelsket i. Den er fantastisk, en skikkelig statementkjole:-) Jeg er ikke så sikker på om jeg hadde kledd den da, men jeg har veeeldig lyst på den likevel;-)

Gult er kult!

acne hybria lea

Innlegget er i kategorien Ønskeliste


Photo credit: Acne

Oh my! Disse skoene er til å dø for! Jeg er vanligvis ikke noe luksusdyr, men holy ghost, I want these shoes! Noe så enkelt, stilrent og gjennomført! Sukk.....

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits