Bruden i farger

Innlegget er i kategorien BryllupJeg har ikke planer om å gifte meg mer enn én gang, så da må det være lov til å skryte litt;-) Både av verdens fineste kjole og blomsterbukett, men også av verdens flinkeste Mirafotograf. Imorgen får vi resten av bildene, så da skal jeg sette meg ned og planlegge takkekort,
innimellom alle de andre prosjektene jeg har på gang, hehe;-)

Ellers må jeg bare ta av meg hatten for alle som klarer å blogge omtrent hver eneste dag!
Jeg fatter ikke hvordan dere får tid, og ikke minst inspirasjon til å klare det. Så - hatten av for dere:-)

Morgengaver

Innlegget er i kategorien Bryllup

Tradisjonen tro, valgte vi å kjøpe morgengaver som vi ga til hverandre da vi våknet søndagsmorgenen etter bryllupet. Her er gavene jeg fikk:Et nydelig smykke og matchende øredobber. Tenk at han har valgt det ut selv, hehe! (Ok, sammen med forloveren sin, men likevel;-)) Jeg ble imponert, og falt pladask med én gang. Det er så utrolig fint, og bildene yter det egentlig ikke rettferdighet.

Jeg var jo storfornøyd med smykket og øredobbene, og så kom han med dette kameraet til meg også! Snakk om å bli tatt på sengen. Jeg har ønsket meg et nytt pocketkamera i en evighet, fordi jeg har lyst til å ha god kvalitet på bildene jeg tar selv om jeg ikke har med meg speilrefleksen. Dette er seks ganger så bra som det jeg hadde, bokstavelig talt, det hadde nemlig bare 3x optisk zoom. Så jeg er veldig, veldig fornøyd<3

Hvis noen lurer på hva han fikk av meg, så klarte jeg å fikse en signert drakt av hans favorittlag fra England som han har vært supporter av omtrent hele livet. I tillegg fikk han billetter til Stingkonsert, så 19. juni blir det konsert på oss:-)

Bryllup 12.05.12

Innlegget er i kategorien Bryllup

Når Mira blir en anerkjent fotograf om noen år, da skal jeg stolt fortelle at vårt bryllup var hennes første bryllupsfotografering, og at vi er de aller heldigste som fikk æren av å være nettopp det.

Helt magisk

Innlegget er i kategorien BryllupJeg er faktisk gift, jeg:-)

Dagen før dagen

Innlegget er i kategorien Bryllup

(...) Sommerfugler i magen. Klikkeanfall i form av ukontrollert dansing på gulvet, og synging av full hals. Nervøs latter uten grunn. Puster dypt inn og ut. Når jeg husker på det. I MORGEN SKJER DET! Herre meg, i morgen blir det bryllup! Det er snart, veldigveldig snart. Sommerfugler i magen igjen, har jo nesten ikke plass til mat pga. alle sommerfuglene. (...)

På onsdag var jeg og ordnet neglene til den store dagen. Jeg syns det ble så fint og naturlig, så jeg er kjempefornøyd. Her er bilder av resultatet:

Hva syns dere? Det var flinke Maya hos Nails4You som fikset dem, og godt var det, siden de var korte og ødelagte.

I morgen skriver vi faktisk historie i livene våre. Sommerfugler..... Ha en nydelig fredag alle sammen.

Litt bilder fra utdrikningslaget

Innlegget er i kategorien Bryllup

Blitt sminket på BodyShop! Legg merke til den fine og gjennomsiktige vesken;-)

Shopping på Fretex:-)

Potetløp:-D Vel og merke med promillebriller som hadde en promille på 3,5... Kan si det sånn at man så firedobbelt, hehe;-)

Stafettløp med fotball som skulle sparkes mellom kjegler....LETT!

Verdens beste dag, tusen takk alle sammen<3

Alle bildene er fotografert av Kinemor:-)

Prinsesse for en dag

Innlegget er i kategorien Bryllup

Jeg vil bare si TUSEN TAKK til alle de fantastiske menneskene som var med i går og laget et perfekt utdrikningslag for meg! Det er en av de beste dagene jeg noensinne har hatt, og jeg er så lykkelig og glad (og sliten...) i dag at jeg har ikke ord. Så tusen, tusen takk!!!

Historien og flere bilder (forhåpentligvis, jeg har ingen selv, hehe;-)) kommer snart, men nå orker jeg rett og slett ikke å skrive noe mer:-) Ha en strålende søndagskveld:-) 

Bryllupskameraer

Innlegget er i kategorien Bryllup


Engangskameraer til bryllup, kjøpt her.

Ebay er fantastisk. Det er nesten ikke mer å si. Man kan jo kjøpe absolutt alt der, hvis man bare leter godt nok:-) Seks eksemplarer av dette fine engangskameraet er på vei hjem til oss, og skal plasseres rundt på bordene i bryllupet:-) Tenk så gøy å fremkalle masse bilder man ikke har peiling på hva inneholder! På denne måten sikrer vi litt at de fleste blir tatt bilder av:-)

Bordkart

Innlegget er i kategorien BryllupSjekk tegneskillsene da!! ;-) Inspirert av et bordkart jeg fant på nettet, fikk jeg altså knotet ned dette i Illustrator:-) Greit å ha det på plass, så kan jeg bare begynne å leke meg:-) Det er litt av et puslespill å få alle plassert på en grei måte, så jeg regner med at det tar litt tid.

Ellers er jeg på bedringens vei, og har faktisk vært på jobb i dag, hurra! Satser på at hodepinen gir seg etterhvert også:-) Ha en strålende mandagskveld, alle sammen:-)

Bryllupsnatten

Innlegget er i kategorien Bryllup

For en luksus:-) :-) :-) Tror vi må gjøre som Jenny Jensen og mannen, og gifte oss hvert 5. år;-)

Lilla orkidé

Innlegget er i kategorien Bryllup

I dag har jeg bestilt brudebukett, hurra! Enda en ting i boks, det er alltid gøy! Men jeg har oppdaget at jo nærmere vi kommer datoen, jo mer kommer jeg på at vi må ordne. Så det blir nok en hektisk vår, men en veldig fin vår også da;-)

Jeg har forøvrig ingen planer om å avsløre hvordan brudebuketten skal se ut, men jeg fikk med meg en nydelig lilla orkidé fra blomsterbutikken (som jeg bare måtte ta noen bilder av fordi den er så vakker), og jeg kan si såpass at det kommer ihvertfall til å være sånne i buketten:-) 

Bryllupsfotografen vår Mira

Innlegget er i kategorien Bryllup

Dette nydelige bildet av skjønneste Mira er fotografert av henne selv, og jeg håper hun syns det er greit at jeg har lånt det av henne. Det er nemlig bare for å fortelle hele verden at vi er så heldige som har booket universets herligste og flinkeste fotograf! Mira er altså vår offisielle bryllupsfotograf, og jeg er så glad fordi jeg vet at vi kommer til å bli storfornøyd:-)

Enda en ting i boks, det kunne ikke blitt bedre! Håper alle har en fin onsdag:-)

En liten teaser

Innlegget er i kategorien Bryllup


Pronovias Barcelona

...bare fordi jeg har kjøpt brudekjole i dag!!! Dere kan få gjette så mye dere vil, men jeg sier ikke om kjolen min er på bildene eller ikke;-) Det eneste jeg røper er at det er riktig merke, men utover det må dere pent vente til vi har giftet oss før jeg avslører det:-)

Brudebukett

Innlegget er i kategorien Bryllup


Google

Så sitter jeg her da, og drømmer meg bort i blomster og brudebuketter:-) Jeg har en tanke oppi hodet mitt som sier at jeg skal ha en brudebukett med blomster i dyp lilla og cerise, men jeg syns det er utrolig fint med hvite blomster også. Det er så mange ting å tenke på, og det er vanskelig å bestemme seg. Jeg har jo god tid enda, men tiden flyr og plutselig er dagen kommet. Da er det greit å være litt tidlig ute, syns jeg! :-)

I boks

Innlegget er i kategorien Bryllup...så vet dere det! :-)

pronovias barcelona

Innlegget er i kategorien Bryllup
Photo credit: Pronovias

Jeg dør litt av disse to kjolene, herregud så lekre! Jeg er helt forelsket i den øverste (Fortuna) og i grunnen ganske forelsket i den nederste også, hehe;-) Den er enklere, men nydelig likevel! Blir nok en tur til en brudesalong i løpet av de neste ukene ja:-)

Hvilken kjole likte du best? Hvis du likte dem da, vel og merke;-)

i seriously need these shoes

Innlegget er i kategorien BryllupJeg dør! Har dere sett noe så lekkert?! Jeg fant dem her, og det er godt mulig jeg er blind men jeg finner ikke ut hvor det går an å få tak i dem!! Jeg har googlet herfra og til månen uten hell, så hvis noen av dere har lyst til å lete litt, og faktisk finner dem, skal dere få heder og ære i bøtter og spann!!! :-)

we got a date

Innlegget er i kategorien BryllupJa, ikke en date som i en date, men som i dato for bryllupet!! Kirken er bestilt og alt, så nå er det bare til å komme i gang med planleggingen:-) Hurra:-)

Imorgen skal jeg til byn med min søster og min skjønneste venninne for å prøve mange brudekjoler;-) Jeg tror jeg har funnet drømmekjolen da, men jeg tenker at jeg må bare prøve litt flere for å være 110% sikker. Stroppeløs bh er allerede pakket ned, og jeg er like klar for å prøve kjoler som et barn er klar for å åpne gaver på julaften;-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits