Salgskupp

Innlegget er i kategorien Shopping

Salg på Asos er ikke feil. Denne kjolen koster 21 pund akkurat nå. Lilla<3

Lesley

Innlegget er i kategorien Shopping

Plutselig ble det litt mye sko her inne, men det får gå for denne gang;-) Vi skal nemlig i bryllup i juni, og jeg vurderer å gå med en kjole jeg har sydd. Den har blå, turkise og grønne perler sydd på foran, så jeg tror at disse skoene vil passe perfekt:-) De er forresten fra Nelly.

Endelig og på tide

Innlegget er i kategorien Shopping

Nå har jeg siklet på grå converse i en hel evighet, og siden jeg ikke har fjorten timer ekstra i døgnet (som jeg hadde trengt for å få tid til å gå i butikker) har jeg lett på nett istedenfor. Endelig fant jeg dem hos Heppo, så nå er de på vei hjem til meg<3 Bedre sent enn aldri, tenker jeg;-)

Ellers driver jeg å planlegger redesign av bloggen, men når jeg får tid til det, er jeg i grunnen litt usikker på. Time will show, men litt forandringer må det bli.

Fashion against aids

Innlegget er i kategorien Shopping


Som så veldig mange andre (tydeligvis, siden nettsidene til H&M ikke fungerte i en periode) hadde jeg funnet mine favoritter i "Fashion against aids" kolleksjonen. Jeg tenkte at jeg skulle være litt lur og logge meg inn en god stund før kl. 10, så da produktene ble lansert, var jeg kjapp på tastaturet og fikk klikket hjem de to tingene jeg hadde lyst på - en herlig jeansshorts og det kuleste skjørtet. Jeg blir glad av å se på de fine fargene, så jeg gleder meg kjempemasse til de kommer hjem til meg:-)

Bohem

Innlegget er i kategorien Shopping

Denne kjolen har jeg lyst til å kombinere med brune, løse støvletter, krøllete hår og hodebånd av skinnfletter. Sommer, du er velkommen hos meg.

Buksesalg

Innlegget er i kategorien Shopping

Vel, buksene var faktisk ikke på salg, men 248,- for to bukser er ikke å forakte, så dermed er disse to på vei hjem til meg:-) Jeg digger den med blomster på, så jeg håper at jeg tør å gå med den også, hehe;-) Men litt farger til våren er helt nødvendig! Jeg syns antrekket til modellen var veldig fint, greit å kjøre en helt enkel overdel til en sånn bukse, selv om jeg syns at det er utrolig stilig med de som tør å ta den helt ut med blomster overalt:-)

Grønn lykke

Innlegget er i kategorien Shopping

 

Jeg måtte bare. Perfekt, grønn jakke. Rødt hår. Lykke.

Kan kjøpes på Nelly for 549,-

Få penger tilbake på nettshopping

Innlegget er i kategorien Shopping


De fleste har sikkert hørt om KickBack allerede, men jeg tenkte at jeg skulle tipse om det likevel, for det er helt genialt:-) KickBack er som et virtuelt Trumfkort, hvor man får penger igjen for det man handler på nettet. Man lager seg en bruker, går inn på nettbutikkene via KickBack, og får penger inn på kontoen der. Enkelte nettbutikker har god rabatt, f.eks. Nelly som gir 8% tilbake av kjøpsbeløpet. Dette er en enkel og gratis måte å få inn noen ekstra kroner. Pengene kan løses ut i gavekort hos f.eks. H&M, iTunes, Kicks, Billettservice, Bianco og Nelly, samt SpendOn visakort som kan brukes overalt.

Eksempler på steder man kan handle for å få penger tilbake, er Nelly, Asos, BliVakker, Bokkilden, FotoKnudsen, Brandos, Hotels.com, Ticket, Agent Provocateur osv.

Det er gratis å opprette en bruker, og det eneste man gjør for å få igjen penger, er å gå inn på nettbutikkene via KickBack. Jeg har allerede over 500,- på min konto etter å ha vært medlem i noen måneder. (Det betyr muligens at jeg er litt for glad i å shoppe, men men.....;-))

Meld deg inn HER! :-)

PS: Dette er IKKE et reklamebasert innlegg, jeg er bare veldig fornøyd og syns det er helt genialt!

Debbie Sculls

Innlegget er i kategorien Shopping


Photo credit: Monique Lund

Lykkelig er i grunnen bare forbokstaven, for jeg har nettopp kjøpt verdens lekreste sko av søteste Monique! Jeg har siklet på dem siden hun viste bilder av dem på bloggen sin for første gang, og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å slå til når hun skulle selge dem:-) Hurra!

Grønn vår

Innlegget er i kategorien Shopping

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en ting for H&M, kanskje fordi prisene er såpass rimelige at det går an å fornye seg litt oftere enn om man bare kjøper dyre merkeklær. Men jeg syns også at de har veldig mye fint, og nå gleder jeg meg til det går an å slenge på seg en relativt tynn jakke uten å fryse ihjel. Det er litt gøy å kle på modellene også, hihi, spesielt når noen har like hvit hud som meg, og nesten samme hårfarge:-D

Velkommen til meg

Innlegget er i kategorien Shopping


Nelly

Ok, jeg har faktisk vært flink til å shoppe mindre i år (kan man egentlig si det den 11. januar??) men denne kjolen? Oh my, den roper jo på meg! Jeg hører det helt hit altså, så jeg hadde ikke noe valg. Derfor er den nå på vei hjem til meg<3 Her snakker vi perfeksjon. Jeg håper jeg får brukt den snart!

Lovlig shopping

Innlegget er i kategorien Shopping

...for de må jo ha klær å gå med? Hehe, jeg burde nesten ha blitt sponset av H&M, så mange tusen kroner som jeg har lagt igjen der de siste årene;-)

Jeg skal prøve å ikke legge ut flere shoppinginnlegg på en stund. (Prøve ja...) :-)

Levende julekule

Innlegget er i kategorien Shopping


Asos

Det er ikke feil når buksen du har siklet på, men ikke har bestilt fordi det er så irriterende med bortimot dobbel pris pga. tollogmoms, er satt ned fra 40 pund til 13 pund. Det er heller ikke feil å være så kort at sånne bukser rekker til ankelen og ser ut som en vanlig bukse, ihvertfall hvis man har støvletter på seg og ikke for eksempel pumps.

Vet dere forresten at det er dyrere å handle på Asos hvis dere velger NOK på currency, istedenfor GBP? Denne buksen er et godt eksempel. Min var nemlig innstilt på NOK, og buksen kostet sånn ca. 136 komma ettellerannet kroner. Men da jeg endret den til GBP, kostet den plutselig 13 pund, og det var faktisk under 120 kroner. Så dagens tips: Handle alltid i pund på Asos:-)

(Og før noen kommenterer det, så mener jeg ikke at hun fine modellen er en julekule altså, jeg er bare så ekstremt lite oppfinnsom at jeg ikke kom på noe lurt å skrive i overskriften. Og en sølvbukse passer jo finfint i julen sant, julekulebukse? Ehh..!)

En drøm av gull

Innlegget er i kategorien Shopping


H&M

Nå har jeg sittet på nettet og oppdatert siden jeg så denne kjolen i et utstillingsvindu siste dagen i København. Der var den utstilt med svart dressjakke og skinntights, og det var utrolig stilig, så jeg tenkte å være copycat;-) Endelig var den kommet inn igjen på nettet etter å ha vært utsolgt online, så da var det bare å bestille, så får jeg håpe at den er like fin i virkeligheten som på bildet (og på utstillingsdukken;-))

Oisann

Innlegget er i kategorien Shopping


H&M

Jeg tror jeg må sperre nettsidene til H&M. Jeg prøver hardt å la være å klikke meg inn der, for jeg finner alltid noe jeg liker...sånn som i dag. Men hallo? Denne jakken  jeg jo ha. Det er obligatorisk. Sant? Ja!

Ok, nå var det litt pinlig å bla nedover min egen blogg, for det var visst ganske mange shoppeinnlegg der...denne jakken blir siste kjøp før København. Jeg lover! :-)

Helt perfekt

Innlegget er i kategorien Shopping
Nelly

Denne kjolen dumpet ned i postkassen min i dag, og etter å ha lest kommentarene på Nelly, var jeg så spent på om den passet at jeg omtrent hadde fått den på meg før jeg var kommet innenfor døren;-) Og jeg har i grunnen ikke så veldig mye mer å si enn perfekt. Herlighet så utrolig fin den er! Jeg prøvde først med en trekantbikini under, men det funket særdeles dårlig. Men uten bh satt den jo som et skudd! Og jeg som ikke kan gå uten bh engang:-p Hempene var veldig dårlig sydd på så de må jeg fikse, i tillegg til at jeg må sy inn 5 cm på stroppene som går rundt halsen, men det er ikke noe problem! Så da er julebordkjolen i boks, tusen takk til Regine som tipset meg på salgsinnlegget sitt:-)

Klassisk

Innlegget er i kategorien Shopping


299,- H&M

Jeg har jo egentlig sånn halvveis shoppestopp siden jeg skal til København, men nå trengte jeg en ny bukse, spesielt til jobben. Denne syns jeg var så fin, klassisk og enkel, i tillegg til at den ser veldig behagelig ut. Sånne kombinasjoner liker vi:-)

Lang blazer

Innlegget er i kategorien Shopping


H&M

Jeg kunne bare ikke la være, og dermed er denne fine blazeren på vei hjem til meg:-) Jeg prøver å shoppe minst mulig nå som jeg driver med bryllupssparing på høyt nivå, men innimellom dukker det opp godbiter som jeg bare  ha:-)

- Hvilket klesplagg kjøpte du sist?

Min nye treningstights

Innlegget er i kategorien ShoppingJa, det var ihvertfall denne kjolen fra Diesel jeg fikk tilsendt i posen som tydelig stod merket med "3/4 Adidas treningstights". Jeg syns i grunnen at det var litt interessant, det er nesten så jeg vurderer å trene i den:-p Men det skal sies at da jeg sendte inn spørsmål til Nelly om hvordan det var mulig å sende en kjole istedenfor en treningstights, til og med i posen som var merket med riktig produkt, gikk det ikke mer enn et par minutter før jeg fikk en stor beklagelse og 60 kr tilgodeskrevet. Det er god service! Det kjipe er at på nettsidene er tightsen utsolgt, så nå spørs det om jeg får den:-( Men kjolen skal ihvertfall sendes i retur, feil størrelse var den også.

preparing for summer

Innlegget er i kategorien Shopping


Begge deler fra H&M.

these shoes are made for walking

Innlegget er i kategorien Shopping
Friis & Company - Ranveig, kan kjøpes her!

Jeg har lenge vært på jakt etter et par svarte wedges da de jeg har begynner å bli rimelig slitne, men jeg har ikke funnet noen jeg har likt. Men da jeg gikk inn på salget til Nelly og fant disse lekre wedgesene til halv pris, tok det ikke mange klikk før bestillingsbekreftelsen lå i innboksen... Dermed kan jeg glede meg til nye sko i neste uke, hurra:-)

Jeg bestilte et par andre ting også, men de dukker vel opp i et innlegg her på bloggen tenker jeg;-) Nå må jeg sove, det skulle jeg nemlig gjort for en time siden. Skal jo stå opp før fuglene....kvitrer, så det er bare å hive seg rundt:-)

Sweet dreams.

conscious collection

Innlegget er i kategorien Shopping


Photo credit: H&M

Jeg kan tenke meg at jeg er sånn ca. én av en million som kommer til å skrive om H&M´s nye kolleksjon i dag, men det får nå bare være, for jeg har fått tak i to av de tre tingene jeg ønsket meg:-) Den siste tingen var enda en shorts, men den lå ikke i nettbutikken engang, så da får jeg heller ta meg en tur i en butikk;-)

Noen andre som har funnet seg noen favoritter fra Conscious Collection?

i need a dollar

Innlegget er i kategorien Shopping


69,- Morris

Ekstremt dårlig bilde, og øredobbene er helt sølvfargede og ikke svarte oppå. Jeg måtte bare ha dem og ta dem på meg med én gang - for å sende gode vibber til jobben jeg har søkt på som jeg har veldig veldig lyst på;-)

shopping is therapy

Innlegget er i kategorien Shopping

Det føles litt merkelig å skrive et såpass trivielt innlegg nå, men det er faktisk sant; shopping er terapi.
Da er det helt greit med salg på Nelly (...og det faktum at bare to av tingene er kjøpt på salg, er ikke så veldig nøye, føler jeg.....)

cutest little things

Innlegget er i kategorien ShoppingJeg føler det passer veldig bra å starte det nye året med å vise noe nytt jeg har kjøpt, ettersom jeg skrev for noen innlegg siden at i 2011 skulle jeg shoppe mindre;-) Til min fordel var disse superskjønne øredobbene på tilbud, og jeg betalte bare 49,50;-)

i had no choice

Innlegget er i kategorien Shopping


Photo credit: Nelly

Jeg bare måtte. Fin og grønn, perfekt til håret mitt, tohundreogtjueni kroner. Velkommen skal du være.

which one to choose

Innlegget er i kategorien Shopping


1: 1095,- DNA


2: 995,- DNA


3: 995,- DNA


4: 1395,- DNA

Jeg fikk et par gavekort til jul som jeg vurderer å bruke på noen fine og varme vinterstøvletter. De fire parene over her har varmt fôr og er i skinn, og jeg liker alle sammen.
Derfor - hvilket par ville du ha valgt?

knitted favourites

Innlegget er i kategorien Shopping


Photo credit: H&M

Jeg har akkurat bestilt disse to herlige overdelene, og jeg gleder meg masse til å få dem i posten:-) Jeg er en skikkelig frysepinn, og siden vinteren har bestemt seg for å være veldig kald veldig lenge, trenger jeg et par varme og gode gensere.

Jeg syns det er greit å se sånn noenlunde presentabel ut på jobb, men samtidig slippe å fryse meg ihjel, og da passer disse to helt perfekt:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits