Trettito mål til Norge

Innlegget er i kategorien Samfunn


TV2.no

...og det gjorde oss til regjerende verdensmestere, europamestere og olympiske mestere!!! (Ja, jeg er en sånn irriterende person som sier "vi" selv om jeg ikke akkurat har vært i Brasil og spilt håndball;-))

Hurra, og heia Norge! Vel fortjent seier:-)

out of words

Innlegget er i kategorien Samfunn

Oslo og Utøya er rammet av en forferdelig tragedie, og det er umulig å finne ord som kan beskrive hvor grusomt og meningsløst dette er. Hele Norge står sammen i sorgen, og i dag er vi alle preget av det som har skjedd. Mine tanker går til de som er såret, til de pårørende, og ikke minst til alle de uskyldige ungdommene som har mistet livet... Ta vare på alle du er glad i, fortell dem at du bryr deg, at du er der for dem. Vis kjærlighet og omsorg for dine nære. Livet er verdifullt, verdsett hvert eneste sekund.

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits