Ryddesalg

Innlegget er i kategorien Salgsblogg

Formen er på vei opp igjen, og jeg har så smått begynt å rydde litt i både skuffer og skap. Med over 70 par sko, tenkte jeg at det kanskje var fornuftig å la noen andre få gleden av de jeg aldri bruker/har brukt. Dermed tenkte jeg at jeg kunne legge ut et par ting for salg her på bloggen:-)

Her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet, altså ingen budrunde. Prisene inkluderer porto slik at dere kun har ett beløp å forholde dere til. På skoene blir det naturlig nok lagt til litt høyere porto da de veier betydelig mer enn kjolen.
Send kun mail hvis du er interessert i å kjøpe en av tingene. Første mail pr. plagg blir "vinneren". Jeg sender da kontonummer i retur, og når pengene er på konto, løper jeg rett på posten for å sende pakken:-)


Ankelstøvletter med åpen tå. Aldri brukt da de ikke passer på foten min. Størrelse 38. Jeg tror jeg kjøpte dem på Nelly, og de heter Estelle. Merk derfor mailen med "Estelle".
Pris: 300,-


Støvletter fra DinSko. Disse er helt rå, men dessverre litt for høy hæl til at jeg klarer å gå med dem. Tror de er sånn 14 cm. Men de sitter utrolig bra på foten og er behagelig å ha på. De er faktisk ikke så veldig bratte. Str. 39, men de passer til meg som bruker 38, så de er nok litt små i størrelsen. Brukt én gang. Merk mailen med "DinSko".
Pris: 400,-


Kjole fra Nelly, tror jeg betalte 799,- for den...! Brukt én gang. Den har veldig fin fasong, og bak der med de neonbåndene, er det åpen rygg. Det er egentlig rund utringning på den, men jeg har festet en sikkerhetsnål foran, og da ble den utrolig fin. Den rekker meg til ca. midt på låret, og jeg er 163 cm høy. Selges fordi jeg har sånn ca. 30 andre kjoler, og jeg bruker kanskje halvparten, hehe:-) Merk mailen med "Nellykjole".
Pris: 400,- 

Send kun mail hvis du er interessert i å kjøpe en av tingene, og har penger til å betale.
Mailadresse: begeche_84@hotmail.com

Flere ting kommer for salg etterhvert:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits