Min nye tatovering

Innlegget er i kategorien Diverse

I LOVE IT!!!

Takk til de flinkeste menneskene på Let´s Buzz:-)

Nytt design

Innlegget er i kategorien Diverse


Det gamle designet.

Lilla som jeg er, likte jeg godt det gamle designet, men siden vi har fått de nydelige bryllupsbildene av Mira og det var noen bilder der jeg kunne bruke, hadde jeg lyst til å endre litt på stilen og fargene på bloggen. Jeg er i grunnen veldig fornøyd, og føler nesten at jeg har fått ny blogg, nå som den er nyoppusset:-)

Imorgen blir det fest med jobben etter arbeidstid, og jeg gleder meg masse til å kose meg i godt selskap:-) Jeg ønsker dere alle en nydelig helg. Håper været er snill med dere:-)

Gratulerer med dagen

Innlegget er i kategorien Diverse


Foto: Google

Gratulerer med dagen alle sammen! Her i Bergen regner det, så vi bestemte oss for å droppe barnetoget og heller ha en rolig morgen hjemme med nystekte rundstykker og masse godt pålegg.
Snart skal vi pynte oss hele gjengen, før vi drar til mamma og pappa på 17. maigrøt:-)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk 17. mai. Kos dere masse med familie og venner.

Gave fra New York

Innlegget er i kategorien DiverseMamma og pappa har nettopp vært i New York, og denne fantastiske vesken fikk jeg i gave da de kom hjem. Jeg syns den er så fin, enkel og klassisk samtidig som den har finurlige og fine detaljer.
Sukk. Snille, snille mamma og pappa:-)

Hei forresten, det har jo blitt mai allerede! 4. mai faktisk, og det betyr 8 dager til bryllup...........:-o

Frøken Langstrømpe

Innlegget er i kategorien Diverse

På lørdag var jeg i utdrikningslag til en tidligere kollega, og vi hadde en fantastisk dag! En av aktivitetene var en tur i fotostudio hvor vi fikk hjelp av fotografen, men skulle ta bildene selv. Det var skikkelig gøy, og vi fikk alle bildene på CD etterpå. Et veldig godt tilbud:-)

På slutten tok vi portrettbilder av hverandre, og her er et par bilder av meg som ble sånn noenlunde ok:Og sånn for å gjøre et virkelig godt innrykk på dere, så får dere ett til - garantert det mest seriøse:


Hei hei, Pippi! ;-)

Det å ha et par timer i studio med kameraet kan virkelig anbefales til utdrikningslag. Vi hadde det kjempegøy i tillegg til at vi fikk masse flotte bilder som er et herlig minne å ha. Fotografen tok også gruppebilder av oss, slik at vi fikk noen bilder av hele gjengen samlet:-)

God påske alle sammen

Innlegget er i kategorien Diverse

Jeg vil bare ønske dere alle sammen en kjempefin påske:-) Påskeharen har vært på besøk hos oss og lagt igjen påskeegg, og vi har allerede vært ute og bestilt bryllupskake og kjøpt dress til lillegutt, så her har påsken begynt bra:-) Nyt dagen og kos dere masse!!

Nattlige aktiviteter

Innlegget er i kategorien Diverse

...mine er tydeligvis ikke å sove, men å endre designet på bloggen;-) Nå har jeg pirket på fargene i hundreogførti timer så jeg tror det er på tide å gi seg;-) God natt alle sammen, sweet dreams:-)Det gamle designet, litt friskere nå syns jeg!

Forsidepiken

Innlegget er i kategorien Diverse...og side 2-piken......og side 3-piken, hehe;-) Jeg måtte bare, jeg syns det er litt artig at jeg er i både magasin og avis i dag;-) Og det kommer nok mest sannsynlig aldri til å skje igjen at jeg kan kalle meg selv for forsidepiken, så da er det lov til å være litt fornøyd! Hadet bra janteloven:-)

Fotograf: Sture Nepstad

Jeg har visst en blogg

Innlegget er i kategorien Diverse

Denne uken har gått så fort at det var nesten så jeg ikke visste at vi var kommet til lørdag i dag;-) Plutselig kom jeg på at "oooops, jeg har jo en blogg!" Jeg fant ut at det kunne være greit å ikke la det gå en uke mellom hvert innlegg, så her kommer herved bilder av mine nye kopper og skåler, hehe;-)

Er de ikke fine?? Jeg fant dem på Nille av alle steder! Koppene kostet 25,- og skålene kostet 30,- så jeg måtte bare kjøpe dem:-) Det eneste dumme er at det kun er seks kopper, det burde jo ha vært en kopp for hver dag i uken. Men det problemet løste min snilleste pappa da jeg fikk gave av ham i går:

 


Dette er muligens den fineste koppen i hele universet<3 Og ja, jeg liker å være nerd;-)

Nå står bytur i Bergensregnet på papiret:-) Jeg ønsker dere alle en strålende lørdag:-)

Mad Men

Innlegget er i kategorien Diverse

På fredag skal jeg på Mad Men Party med gamlejobben, og jeg gleder meg sånn! Men jeg syns det er skikkelig vanskelig med antrekket, for de er så utrolig lekre, disse damene, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å kopiere stilen 100%. Er det noen som har gode tips til meg? :-)

Fest og morsdag

Innlegget er i kategorien Diverse

Kjole/tunika fra Nelly

Jeg hadde store planer om å ta masse bilder da jeg og min kjære var på fest i går, men de eneste bildene jeg tok, var egobildene av meg selv før vi gikk:-p Dermed har jeg jukset litt for å vise den fine ryggen på kjolen. Jeg syns, i motsetning til Nelly, at den er en smule kort, så jeg kombinerte den med skinntights og stiletthæler, og det var fint det også:-)

I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, før første gang på minst hundreogfemti år, og det var deilig, det! Begge barna var på overnattingsbesøk, og det var helt fantastisk siden vi var hjemme kl. 03.55. (For gamle meg er det veldig sent altså, da jeg stort sett ikke klarer å holde ut lengre enn til kl. ett.....)

Siden det er morsdag i dag, og mamma passet minstemann, fant jeg ut at jeg måtte lage risboller til henne siden det er favoritten hennes. Hun ble veldig, veldig glad, og det ble småtrollene mine også da de kom hjem og oppdaget at det var flere igjen:-)


Helt ferske;-)

Jeg ønsker dere alle en strålende uke!

Fineste månen

Innlegget er i kategorien Diverse

Denne collagen fikk jeg tilsendt av en venninne på mail, så jeg vet dessverre ikke kilden, men har dere sett noe så fint? Jeg elsker hvert eneste lille bilde, og syns idéen er helt herlig:-)

Juleferie

Innlegget er i kategorien DiverseDet har vært veldig stille fra meg de siste dagene/ukene, og grunnen til det er rett og slett at jeg har vært superstresset med både ny jobb, bursdager og juleforberedelser. Siden jeg likevel ikke har postet noe særlig på bloggen, tar jeg meg en meget velfortjent juleferie, så satser jeg på å komme sterkere tilbake om en ukes tid.

I dag har min kjære bursdag, så det blir en aldri så liten bursdagsfeiring i kveld, før det braker løs imorgen med julefeiring:-) Vi skal være hjemme i år, og jeg syns det er så deilig å slippe å stresse rundt med gaver og barn:-)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul og en fin romjulstid, så "snakkes" vi om ikke så alt for lenge:-)

Julestemning

Innlegget er i kategorien DiverseEt lite forsøk på å lage julestemning i heimen:-) Det ble litt koselig, vel? Jeg kjenner at jeg virkelig må jobbe hardt for å få skikkelig god julefølelse nå som det regner kokosnøtter utenfor, og snøen (nesten) er long gone.

...men jeg må innrømme at jeg blir litt glad av å se på dette bildet fra forrige mandags ettermiddag. Jeg krysser fingrene for at snøen kommer tilbake på julaften ihvertfall:-)

Livet

Innlegget er i kategorien Diverse

I dag føler jeg meg sånn...

...men i morgen skal det bli sånn...

Man vet aldri hva fremtiden bringer, ikke sant?

En vemodig dag

Innlegget er i kategorien Diverse

I dag har jeg vært hjemme og ryddet huset. Veldig greit og praktisk med en fridag, men jeg skulle mye heller ha vært på jobb sammen med verdens beste gjeng. Tårene sitter løst og jeg er skikkelig trist, men samtidig utrolig takknemlig for tiden jeg har vært der. På mandag er det på´an igjen med ny jobb, så jeg håper at ting blir litt lettere da.

I går var altså siste dag, og de hadde gjort i stand en nydelig avslutning for meg. Tradisjonen tro, kunne jeg ikke avslutte uten å ta med meg noe hjemmebakt, og jeg regnet meg fram til at det er den åttende tingen jeg har bakt siden jeg begynte der for syv måneder siden;-) Jeg ble fortalt at jeg avsluttet med stil, så jeg tror kaken falt i smak:-)

Dette er altså inni kaken. Jeg bakte kokoskake, og det er muligens den aller beste kaken i hele universet. Seriøst.

Ferdig kake. NAM!

Mine nydelige kollegaer hadde gave til meg, og jeg fikk denne nydelige engelen som stod oppi en pose som fortalte meg at det er en skytsengel<3

I tillegg fikk jeg verdens fineste blomsteroppsats og kort. Sukk, verdens beste mennesker.Denne jobben har virkelig forandret meg som person, og hver og en har gjort inntrykk på meg. Derfor var det helt naturlig for meg å lage et personlig kort til alle sammen, i tillegg til at jeg hadde satt sammen en film med alle bildene jeg har tatt på sosiale sammenkomster, lagt til musikk og små filmklipp, og tilslutt en sang som jeg har skrevet til dem. Jeg tror det ble satt stor pris på. Da sjefen kom med noen ord, klarte jeg ikke å holde tårene tilbake, og jeg klarte selvfølgelig ikke å få en slutt på det heller. Huff og huff. Så ja, dagen i dag har vært veldig vemodig. Bare det å se på klokken da den var halv tolv, gjorde meg trist fordi jeg visste at de hadde lunsjpause. En smule følsom kan man si, men det er virkelig ikke rart at jeg er trist når jeg måtte forlate verdens beste arbeidsplass.

Fantastisk mandagsunderholdning

Innlegget er i kategorien Diverse

Ormie from Ormie Pig on Vimeo.

Med eller uten barn - denne er genial! (Spesielt med barn da, siden det er minst like komisk å se på at de ikke klarer å holde seg på beina fordi de ler sånn;-))

Kaos

Innlegget er i kategorien DiverseAkkurat nå er det ca. sånn oppi hodet mitt. Fullt av kaos og labyrinter som gjør det så komplisert for meg at jeg ikke aner hvilken vei jeg skal velge for å komme frem dit jeg vil.

Vikariatet mitt går mot slutten, og det er kjempetrist. Jeg elsker virkelig jobben min, og det er helt forferdelig å tenke på at jeg snart er ferdig der. Når til og med sjefene er lei seg og sier at de vil beholde meg, er det nesten verre. Det hadde vært lettere om de var glad for å bli kvitt meg, men jeg er jo selvfølgelig glad for at det ikke er realiteten. Men det er nemlig ikke opp til dem, men noen enda høyere i systemet... Nå ser det ut til at jeg muligens blir "omplassert" da, hehe, og da blir jeg ihvertfall værende i "familien", noe som kanskje kan gi meg en mulighet til å komme tilbake hvis det skulle være behov for meg igjen.

Det viktigste er vel i grunnen at jeg får en ny jobb å gå til, og hvis det blir sånn som det kan se ut til, må jeg i så fall kjøpe meg bil. Enda et problem. Bil liksom, jeg har jo ikke peiling?! Det blir litt sånn at jeg går inn på finn, og så "Heeeii, den så fin ut! Fin farge, fine seter - OK I´ll take it!" Men det funker jo ikke akkurat sånn. Og hvordan i huleste kan jeg vite at bilen jeg kjøper er en sikker og grei bil som varer i mer enn 17 dager, når felles for alle selgerne er nettopp at de ønsker å selge bilen sin. Selvfølgelig gjør de jo det de kan for å få solgt den. Huff og huff.

Jeg tenker så mye for tiden at det nesten kvalifiserer som trening (hjernetrim, høh...) men jeg er ikke vant til å trene så mye (ooops) så jeg er ekstremt sliten. Sliten av å ikke vite, av å ikke ha noe fast å forholde meg til. Men sjefen min sa jo at det alltid ordner seg for snille piker, og i og med at hun nærmest ga meg et mordblikk da jeg sa at det er synd jeg ikke er en av dem, så får jeg vel regne med at jeg er litt snill jeg også, og at det ikke går så alt for lang tid før det ordner seg:-)

Nå må jeg sove, skal bare tøye ut hjernen litt med verdens mest avhengighetsskapende boblespill. Sov godt søte små;-)

Reisetips til København

Innlegget er i kategorien Diverse


Google

Nå er det bare fem dager til jeg reiser på jentetur til København!! Flyet går tiiidlig fredag morgen, og vi har tre hele dager der nede:-) Jippi!

Men jeg trenger litt tips av dere, for jeg har nemlig aldri vært i København! Det eneste jeg vet, er at jeg skal spise Yasai Katsu Curry (nr. 76) på Wagamama ved togstasjonen, haha:-P Da jeg var på klassetur til London for et par år siden, spiste jeg det der, og det er noe av det beste jeg noensinne har smakt! Får håpe at jeg ikke har for høye forventninger og blir skuffet, selv om jeg tviler på det;-)

Er det noen som har vært i København, som kan tipse meg om steder jeg  besøke, hvor det er best å shoppe, hvor de har god mat osv osv. Jeg tar i mot alle tips med stor takk! :-)

Heia Brann

Innlegget er i kategorien DiverseKom igjen Brann, ja kom an, heia Brann, la oss ofre, ofre alt for Brann!!

Søndag formiddag, ølen er sprettet, drakten er på, Den 12. mann ljomer ut av høyttalerne her, og BRANN SKAL VINNE CUPFINALEN!!!! Heia Brann!

Bursdagsjenten

Innlegget er i kategorien Diverse

Hipp hurra for meg som har bursdag i dag;-) I går laget jeg kake i 6 timer og 20 minutter for å ta med på jobb i dag, hehe;-) Dere skal få se imorgen, men nå må jeg kle på meg 80-tallsstasen!

Denne har jeg forresten laget for å ha med meg i kveld, det er nemlig premien for beste kostyme:-D Haha, helt fantastisk ikke sant?

Jeg ønsker dere alle en strålende dag og kveld:-) Hilsen gamla:-p

Halloween

Innlegget er i kategorien Diverse

Godteskålen ble selvsagt fylt opp, og vi var klare for Halloween!

Min skumle heks med hjemmelaget kosteskaft, og mitt lille spøkelse som ikke ville gå med masken sin...:-) Brannsjal og spidermanlue fungerer minst like bra!

All ære til ene naboen som hadde pyntet til den store gullmedalje!

Litt skummelt i hagen der ja...

...og dette var noe av synet barna møtte på sin lille Halloweenrunde:-)

Nå ligger de begge to og sover søtt, rimelig utslitt etter et aldri så lite sukkerkick;-)

Åttitallsfest

Innlegget er i kategorien Diverse


Google

Jeg skal på åttitallsfest, hurra! Det blir kun spilt åttitallsmusikk hele kvelden, og jeg må kle meg ut! Hurra igjen:-) Jeg elsker sånne ting, jeg er jo tross alt åttitallsbarn;-) Men jeg trenger likevel masse tips til hva jeg kan gå med, hvordan jeg kan ha håret, sminke, tilbehør osv. Det hjelper liksom ikke å bare se på bilder, syns jeg.

Jeg hadde i utgangspunktet planlagt å kjøre den "mørke" stilen, med skinnbukse, paljettjakke med skulderputer, blondetopp og høyt hår, men er det kjedelig? Eller kan det funke? Hva med tilbehør? Som sagt, jeg trenger massevis av tips, så værsågod - start brainstormingen:-)

Bloggen har bursdag

Innlegget er i kategorien Diverse


Google

Kalenderen viser 22. oktober, og i dag er det nøyaktig 1 år siden jeg begynte å blogge (på denne bloggen;-)) Det er vel blogg nr. 6 eller 7, så jeg er faktisk litt imponert over at jeg har klart å holde på så lenge, selv om jeg helt garantert regnes som nykommer i bloggalder:-)

Hurra for bursdagsbloggen!

Nå har jeg sittet i noen timer og bladd i arkivet, og tenkte rett og slett at jeg skulle lage en årskavalkade:-) Det ble såpass mange bilder at jeg kommer til å dele det opp i to innlegg sånn at jeg ikke risikerer å krasje maskinene deres;-) Følg med, første del kommer forhåpentligvis etter at jeg har sovet litt. God natt folkens:-)

Forandringer igjen

Innlegget er i kategorien Diverse

Jeg er ikke så hoppete for tiden, så derfor fant jeg ut at det var på tide å endre litt på designet her igjen. Det er jo tross alt hele to måneder siden sist;-) Vi har vært syk på rundgang her hjemme den siste uken, så jeg har ikke hatt så veldig mye blogginspirasjon, men satser på at det blir bedre tider nå:-)

Her er det gamle designet. Jeg er ihvertfall veldig mye mer fornøyd nå:-) Hva mener du?
Jeg ønsker dere alle en fin søndag:-) 

Det ble ingen fredagsfavoritter

Innlegget er i kategorien Diverse

...og nå har jo klokken for lengst passert tolv (hallo, hvor er sengen?) Men jeg må bare få gratulere vakreste Monique og samboeren med nydelige, vidunderlige Benjamin. Vi er nok mange som har ventet i spenning på oppdatering, og endelig fikk vi se den lille skatten<3

Straks tilbake

Innlegget er i kategorien Diverse

Høsten har sneket seg innpå meg og lagt fra seg en fin forkjølelse med både halsvondt og hodepine. Men jeg krysser fingrene for at det går over snart. Frem til da ønsker jeg dere en fin uke:-)

Jeg skal til København

Innlegget er i kategorien DiverseHurra! I november skal jeg på jentetur med mamma og min søster til København!! Vi har aldri gjort noe sånt sammen, så jeg gleder meg noe helt vanvittig. Jeg har faktisk aldri vært i København heller, kun på flyplassen. Så da blir det tre dager med shopping, tivoli, julegater, kos og god mat og drikke:-)

Hurra hurra hurra:-) Det er over to år siden jeg var utenlands sist, så nå er det absolutt på tide:-) Hurra:-) Nevnte jeg at jeg gleder meg?? ;-)

Alle bildene er funnet via Google.

Blondine

Innlegget er i kategorien DiverseOk, jeg kunne ha prøvd å lure dere med å si at jeg har blitt blondine, men siden det er et juletre og masse gaver på bildet, tviler jeg på at jeg hadde klart det;-) Jeg har nettopp sittet og bladd gjennom masse bilder, og fant plutselig dette. Et av veldig få bilder jeg har av meg selv som blondine. Det var veldig rart å se, ihvertfall siden jeg har hatt hårfargen jeg har nå så lenge. Før var jeg en racer på å bytte hårfarge, hehe;-) Men hva syns dere? Kledde jeg det? (Ærlige meninger takk;-))

I dag har forresten jeg og min kjære 6-årsdag<3 Det ble feiret med hjemmelaget lapskaus og brownies, hehe;-) Håper alle har hatt en fin helg. Nå er det god natt her i heimen:-)

Jeg trenger tips

Innlegget er i kategorien Diverse

Siden jeg tydeligvis har begynt med faste fredagsfavoritter, noe som egentlig ikke er så smart siden jeg ikke akkurat er den som poster 17 innlegg i uken, så trenger jeg masse tips fra dere:-) Er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan skrive om, noe dere syns er mer interessant enn andre ting? Kjør på, dette blir en bloggosofisk brainstorming;-)

Ekte høst

Innlegget er i kategorien DiverseDette bildet tok jeg fra vinduet mitt på jobben i går, og man kan vel trygt si at det er et bevis på at høsten har kommet for fullt. Men så lenge det er opplett, skal jeg ikke klage:-) Været i går var helt nydelig! Kaldt, men likefullt nydelig:-)

Jeg ønsker dere alle en fin lørdag, kos dere i høstværet:-)

Bare litt regn

Innlegget er i kategorien Diverse


Chatterboxwrites

Himmelen bare åpnet seg den, og tømte alt regnet ned i hodet på oss. Snakk om å starte høsten med ekstremvær! Jeg har nesten gått i dvale de siste dagene, jeg er dessverre ikke typen til å danse i regnet og juble over dammer så store som innsjøer, så det har blitt mye innekos og brettspill:-)

Imorgen skal jeg prøve brudekjoler igjen, hurra! Denne gangen skal jeg gå med åpent sinn og null forventninger, og jeg skal prøve kjoler jeg ikke tror jeg kler. Jeg kan jo bli overrasket:-)
Så utrolig mange ting det er å huske på til et bryllup forresten, langt flere enn jeg hadde trodd. Men det er veldig gøy da:-) Nå er fargene bestemt, fotografen er booket og blomsterleverandøren er klar, så vi har kommet godt i gang:-) Jeg har funnet en nydelig dress til min kjære også, jeg har bare ikke vist den til ham enda... Men har han egentlig stemmerett når det gjelder antrekket sitt??? Så må vi finne brudepikekjole og dress til skjønningene våre, men jeg tenker at det er greiest å vente med det til våre klær er i boks. Vi må jo matche litt vel? :-)

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld - med eller uten regn;-)

Bursdagsfest

Innlegget er i kategorien Diverse


Weheartit

Gode venner, lekre sko, øl i hånden og bra musikk = bursdagsfest i kveld:-) Jeg gleder meg!!
Jeg ønsker dere alle en strålende helg:-) 

Åttedobbel lykke

Innlegget er i kategorien Diverse

Se så kult! Jeg var ute og gikk en liten tur da jeg oppdaget en firkløver i veikanten. Jeg bøyde meg ned for å plukke den opp, og da så jeg en til, og en til, og en til..... Plutselig stod jeg der med åtte stk i hånden! Alle var ikke like fine da, og den til høyre har blitt degradert til en trekløver etter at jeg var så lur å vise den til lillebror i huset, men likevel - jeg fant åtte firkløvere! Det kan vel ikke bety noe annet enn åttedobbel lykke? :-)

Jeg vet at bildet ikke ble noe særlig bra, men jeg lover at alle sammen er firkløvere altså:-)

Forandringer

Innlegget er i kategorien Diverse

Dagene flyr avgårde, juli har blitt til august og hverdagen begynner så smått å falle på plass igjen. Nå følte jeg at det var på tide med en forandring på bloggen, kanskje det er det som må til for å hente frem igjen inspirasjonen også. I tillegg til å endre fargene og headeren, har jeg også endret kategorinavnene fra engelsk til norsk, og lagt til stor bokstav. Overskriftene blir nok stort sett norsk fremover også:-)

Jeg vet at jeg ser sånn halvveis gal ut på bildene i headeren, men det er jo i grunnen sånn jeg er;-) En smule sprø, tre hakk barnslig og smågal til tider, så da tenkte jeg at jeg likegodt kan fremstille meg selv slik jeg faktisk er, istedenfor å prøve å være en annen!

Jeg er litt i tenkeboksen angående bloggen for tiden, jeg prøver å klekke ut en skråsikker plan for å gjøre den interessant (noe den for tiden ikke er, jeg vet...) men det er jammen ikke lett! Jeg er ingen skjønnhetsekspert, jeg går med de klærne jeg føler for, enten de er fra 2011 eller 1999, jeg er ingen skribent med en humoristisk vri på hver minste lille hverdagssituasjon..... Jeg føler ikke at det er så veldig spennende å bare spamme bloggen med inspirasjonsbilder fra weheartit eller fra mine egne fotograferinger heller, selv om det er ok med noen innlegg innimellom. (Det er jo tross alt utrolig mange vakre bilder på weheartit!) Så ja, jeg fortsetter å vri og vende på hjernecellene til den ultimate idéen dukker oppi hodet mitt:-)

Her er det forrige designet - hvilket likte du best?

summertime

Innlegget er i kategorien Diverse

Jeg har  visst tatt litt sommerferie fra bloggen selv om det ikke var helt planlagt. Hodet mitt har vært helt kaos denne uken, fordi jeg hadde min første bryllupsfotografering i går, og den varte i ikke mindre enn seks timer...! Resten av dagen gikk med til å ligge på sofaen og ikke gjøre noe, og jeg kjenner at jeg fortsatt er helt utslitt, men på en god måte da:-)

I løpet av neste uke skal vi mest sannsynlig reise på ferie litt rundt i Norge, og bare kose oss sammen med familien:-) Vi får krysse fingrene for at været blir sånn noenlunde, for det er jo ikke akkurat en selvfølge her i vårt lille land:-)

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende sommer, enten dere skal på ferie, bare være hjemme eller kanskje jobbe. Nyt hver dag, for den kommer ikke tilbake! (Hehe, dagens klisjé;-)) Jeg kommer sterkere tilbake i august, selv om det kanskje kommer et innlegg innimellom før den tid:-)

Alle bildene er fra Weheartit.

only me

Innlegget er i kategorien DiverseKveld. Nyfarget hår. Trøtt og sliten etter en lang dag. Klar for Frustrerte Fruer og cola zero:-)

lisa williams

Innlegget er i kategorien DiverseBillettene er i hus, og i september skal jeg og en venninne på show med Lisa Williams:-) Jeg gleder meg sånn, det blir utrolig spennende!!

Noen andre som skal, eller som har sett henne tidligere? :-)

blue hands and no candy

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Weheartit

Haha ja, hva skal jeg si? Det er ikke mine hender på bildet, men det kunne faktisk ha vært det, bortsett fra at jeg "kun" var blå inni håndflatene...det begynte altså i går kveld da jeg (endelig) bestemte meg for å lage 17.maikonfekt. Jeg delte marsipanen i tre og skulle farge den ene delen blå. Det første som skjedde var at jeg brukte alt for mye blåfarge slik at marsipanen ble bortimot svart og kunne ikke brukes. Og så var det hendene. Jeg hadde jo naturlig nok brukt dem for å blande inn fargen, og smarte meg hadde ikke hansker på. Det resulterte i knall blå hender!

Med tanke på at jeg skulle på sånn ca. hundreogførti kundemøter i dag, var blå hender særdeles upassende, så jeg gikk igang med Prosjekt Hudfargede Hender. For å gjøre en lang historie kort, prøvde jeg det meste, før jeg endte opp med å vaske meg med bakepulver og rapsolje:-) Heldigvis fungerte det, sånn hvis man ser bortifra et par blå negler og neglebånd;-) Men tiden fløy jo fra meg, så noe konfekt ble det ikke.....

Moral: Bruk alltid hansker når du farger marsipan, og ha bakepulver og rapsolje stående klar i tilfelle uhellet skulle være ute;-)

close up

Innlegget er i kategorien DiverseHei hei alle sammen, håper dere har en fin søndag:-) Her er jeg blendet av både blitz og sollys men det får bare være, fint vær er bra uansett, og med en 7-åring som fotograf skal man ikke være for kravstor;-) Er det forresten noen som har tips til hårprodukter som gjør håret litt tykkere? Som dere ser, har jeg ikke akkurat fyldig hår, og det hadde vært greit å gjøre noe med det som ikke innebærer extensions. Jeg må la håret få litt hvile fra det, tenker jeg:-)

Det nærmer seg kveld og leggetid for småtroll, og jeg vurderer å lage 17-maikonfekt.....Jeg skal på jobb imorgen og må hoppe til køys rimelig tidlig, så det spørs om jeg får tid, men jeg lover å legge ut bilder hvis jeg ender opp med å lage litt! Det hadde i grunnen vært koselig å overraske mine skjønne kollegaer med litt konfekt:-)

oh happy day

Innlegget er i kategorien DiverseWow. Kan si det sånn at jeg og min søster ble en smule overveldet da vi kom i familiebesøk i dag og fikk hver vår iPad 2!!!!! Jeg sitter bare og ser på den, hahaha, den er helt fantastisk! Nå skal jeg snope litt på AppStore, og kooose meg med min nye baby:-p

Ha en fin helg, alle sammen:-)

changes

Innlegget er i kategorien DiversePlutselig ble jeg lei av rosa, og fikk et akutt innfall om å endre designet på bloggen. Det er ikke helt optimalt enda, men det får duge;-) Hvilket design likte du best? Det gamle eller det nye? :-)

life changes faster than you can imagine

Innlegget er i kategorien Diverse

I dag fikk jeg vite at en venn døde i går. En liten gutt har mistet pappaen sin, samboeren min har mistet barndomskameraten sin...livet forandrer seg fortere enn man tror, og man ser det ikke før det er for sent.

Gjør meg en tjeneste i dag. Ring en venn eller et familiemedlem du ikke har snakket med på lenge, send en melding til en god venn, besøk en gammel bestemor, fortell noen at du er glad i dem, tilgi bagateller. Man vet ikke hva morgendagen bringer, så la noen få vite at du tenker på dem.

Til min kjære vakre venninne: Ring meg når som helst, jeg kommer løpende når du trenger meg.
I love you honey. Always. Vi er der for dere.

working out

Innlegget er i kategorien Diverse


Yes I know, looking crazy;-)

Årets første (og forhåpentligvis ikke eneste:-p) treningsøkt er unnagjort! Hurra! :-) Jeg har danset Zumba med mine to småtroll, og rocket med rockering. Det var ganske så tydelig at det er en stund siden sist jeg rocket, for etter bare 10 minutter klarte jeg ikke mer, og jeg kjenner allerede at blåmerkene er på vei;-) Men jeg satser likevel på at jeg klarer å rocke i 15-20 minutter annenhver dag, for det har en utrolig bra effekt. Forrige gang jeg hadde en rockeperiode, gikk jeg inn 5 cm i midjen!

Nå koser jeg meg med hjemmelaget jordbær-og appelsinsmoothie, og satser på at jeg kommer inn i en fin treningsrytme fremover slik at kosekiloene finner det for godt å stikke av:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld:-) Og hvis dere ikke har gjort det enda, hadde jeg blitt veldig glad om dere vil like limonade design og fotografi på Facebook! Dere som bor i Bergen (og selvsagt også dere som skulle finne på å besøke Bergen!) får gratis fotografering ved å trykke liker-knappen:-)

board games

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Google

I går hadde jeg og min forlovede (hihi:-D) skikkelig kosekveld med masse godis og brettspill:-) Vi spilte Kortskalle og Scrabble, og jeg vant 3-2 sammenlagt;-)

Men jeg lurer på om noen av dere har tips til gode brettspill! De må passe for to personer og være skikkelig gøye:-) Vi er ikke så veldig glade i Trivial Pursuit, og Monopol har vi, men ellers mottas alle tips med stor takk. Skriv gjerne hvilken type spill det er også:-)

proud to be norwegian

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Nettavisen

Gratulerer så mye til de norske håndballjentene som nok en gang har vunnet EM-gull! Hurra!

nice one

Innlegget er i kategorien DiverseInspirert av Maja sitt innlegg, fant jeg (uten å lete!) en fantastisk skrivefeil på et av årets leketøysblader. "Årets populæreste leke!" Er det ikke bare helt nydelig??

Huff, jeg kjenner at jeg blir flau på journalisters vegne. Det er ikke sjeldent man ser skrivefeil i disse dager. Én ting er tastefeil, men enhver journalist burde være klar over at det ikke heter "populæreste" men "mest populære". Så hvis det er noen der ute som ønsker å gi meg jobb som journalist (uten skrivefeil:-p) så er det bare å ta kontakt;-)

*korrekturleser innlegget sånn ca. 47 ganger før jeg tør å poste det*

rest in peace beautiful angel

Innlegget er i kategorien Diverse

video:regine stokke

All photos in this video are photographed by Regine Stokke.

I dag er det ett år siden nydelige Regine forlot oss etter å ha tapt kampen mot kreften. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke har gått en eneste dag siden 3. desember 2009 hvor jeg ikke har tenkt på henne.

Regine lærte meg hvor verdifullt livet er, hvor mye de små tingene betyr, og hvor viktig det er å ta vare på de man er glad i - hver eneste dag. Hun var et stort forbilde for mange tusen mennesker, og det er hun også den dag i dag. Måten hun holdt motet oppe på selv i de verste stunder, alt hun klarte å oppnå i løpet av tiden hun var syk, viser at hun var en fighter som aldri ga opp. Det beundrer jeg henne for.

Denne videoen laget jeg i fjor, ca. en måned før Regine døde. Alle bildene er tatt av Regine selv, sangen har jeg skrevet, og dette er min måte å hedre henne på.
Hvil i fred, vakre engel. Du vil aldri bli glemt.

Face your fear. Accept your war. It is what it is.

the moon

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Paolo De Faveri

Omtrent slik ser månen ut utenfor her nå (bortsett fra at det ikke er fullmåne), og det er så fantastisk vakkert! Hver gang jeg ser sånt, har jeg lyst til å løpe å hente kameraet for å fotografere, men jeg blir alltid like skuffet over at bildene blir så uskarpe og dårlige.

Dere fotoeksperter, går det an for folk med "vanlig" speilreflekskamera å fange dette på en god måte, eller må man ha kamera til minst 50 000,- og linser til omtrent samme pris? Jeg har så utrolig lyst til å få tatt vakre bilder av månen, men føler ikke at kameraet er godt nok. Er det noen som vet?

unacceptable

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Jan Henriksen

Noe av det kjedeligste jeg vet er å klikke meg inn på blogger som aldri blir oppdatert. Til slutt mister man lysten til å besøke bloggen i det hele tatt, selv om man vet at man kanskje kan gå glipp av noen gode innlegg. Derfor beklager jeg for ekstremt dårlig blogging i det siste. Jeg har jobbet denne uken, og da går det i ett med både henting og levering i barnehage og skole, jobbing, handling, middagslaging og plutselig kveld. Det blir ikke mye tid til å skrive spennende og interessante innlegg da, ei heller mulighet for å ta gode bilder.

Jeg satser på bedre bloggtider fremover, og håper at dere søte mennesker som har vært her inne en liten tur, kanskje vil komme tilbake igjen selv om jeg startet min nye bloggkarriere på håpløst vis;-)

Jeg har forresten søkt på en ny jobb....det er drømmejobben med stor D, og jeg krysser alt jeg kan av fingre og tær for at jeg får den. Jeg har både kompetansen og interessene som trengs, men det er ikke ofte slike jobber dukker opp, så det er nok mange om beinet. Men dette er min jobb, har jeg bestemt! Lykke til til meg:-)

collection of the nerds

Innlegget er i kategorien Diverse


Veldig fin blitz på den ene boken her ja!

Bøker! Jeg elsker bøker:-) Dette er min nerdete samling av skolebøker, fagbøker og inspirasjonsbøker når det gjelder grafisk design, fotografi og motedesign. Hvis jeg har talt riktig, har jeg 47 bøker, og den første av dem kjøpte jeg i august for to år siden. Hei hei, det er jeg som er nerden ja;-) Må vel legge til at jeg har sånn ca. 15-20 bøker til på ønskelisten min, så det stopper langt i fra her!

Jeg har faktisk lest i alle sammen, så det er ikke sånn at jeg kjøper bøker bare for å se kul ut;-) En del av dem inneholder stort sett bare bilder, og sånne bøker er herlig å dra frem når man føler at inspirasjonen har tatt seg en litt for lang hvilepause.

Jeg anbefaler alle som liker bøker å handle på Amazon, de fleste bøkene jeg har kjøpt har kostet omtrent halvparten av hva de gjør i Norge. Man betaler heller ikke toll og moms for bøker, så det kommer ingen uforutsette utgifter i tillegg:-)

better late than never

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: Kine

Det har vært noen stille og rolige dager etter en fantastisk bursdagsfeiring på fredag! Gode venner, god musikk og øl i glasset (flasken...) betyr joggebukse og strikk i håret resten av helgen;-)

I natt bestemte snøen seg for å komme tilbake til Bergen, og hvis det er klart ute imorgen tidlig, drar jeg med meg kameraet ut i skogen for å forevige både snøkrystaller og frosne bekker. Det er ingenting som er så spesielt som stemningen i vinterland grytidlig på morgenen.....:-)

older than yesterday

Innlegget er i kategorien Diverse


Photo credit: weheartit

Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt like vakre bursdagsbilder liggende i mitt bildearkiv, men det har jeg dessverre ikke. Derfor vil jeg dele disse nydelige inspirasjonsbildene fra weheartit med dere. Ha en fantastisk kveld, både kjente og ukjente, nyt livet og tenk fine tanker:-)

four hours left

Innlegget er i kategorien DiverseOm sånn ca. fire timer har jeg bursdag og blir kjempegammel;-) Det er merkelig det der, hver eneste gang bursdagen nærmer seg, gleder jeg meg som et lite barn på julaften. Og hver gang jeg våkner om morgenen, blir jeg like skuffet fordi jeg ikke kjenner noen forskjell;-) Det er vel kanskje sånn det er å bli voksen?

I morgen blir en rolig dag, men på fredag slår vi på stortrommen og feirer med en god, gammeldags fest! Frem med dansefoten og masse god drikke, så blir det bra:-)

welcome to my land of dreams

Innlegget er i kategorien Diverse

Denne bloggen blir en liten smakebit av det meste som skjuler seg i drømmelandet mitt...
Jeg er utdannet kjole og draktsyer og grafisk designer, i tillegg til at jeg er samboer og mamma til to nydelige småtroll:-)
Driver mitt eget enkeltmannsforetak som heter limonade, hvor jeg tilbyr grafiske tjenester og fotografering.
Jeg liker å kle meg sånn noenlunde bra, selv om jeg er langt i fra noen modell:-)
Musikk er en av mine store lidenskaper, men mest sannsynlig også en av mine mange uoppnåelige drømmer...
Dette blir derfor en blogg om en helt vanlig jente med litt for mange tanker og idéer som jeg vil prøve å formidle på en bra måte.

Dont´t expect too much, I´m just an average girl;-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits