the beauty of pregnancy

Innlegget er i kategorien Foto - svangerskap

Det har blitt et par gravidbilder i det siste, men det får bare være, for jeg elsker disse bildene. På mandag fotograferte jeg dette utrolig vakre paret som virkelig utstrålte glede og lykke, og jeg syns at stemningen ble helt nydelig. Jeg gleder meg til lillejenta er født og jeg får fotografere henne også:-)

Hvis du ønsker å se flere bilder jeg har fotografert, trykk her eller lik meg her:-)

baby girl on her way

Innlegget er i kategorien Foto - svangerskap

Fine, fine gravidemagen som jeg fikk fotografere i dag<3 Jeg er så takknemlig for hver eneste en som velger å komme til meg for å bli fotografert. Tusen, tusen takk!

same one as last time

Innlegget er i kategorien Foto - svangerskap


Model: Elisabeth´s tummy:-)

Her kommer et nytt bilde av den fine fine babymagen:-) Det er samme mage som på dette bildet, men her har hun mindre enn to uker til termin, og forrige gang var hun ca. 22 uker på vei!

Vi prøvde også med hvit bakgrunn istedenfor svart denne gangen, og jeg syns det fungerer like bra. Det blir på en måte litt mer ro i bildet. Men jeg liker begge to, jeg;-) Nå er det ikke lenge til lillegutten kommer ut, og jeg gleder meg til å ta bilder av den nyfødte lille babyen når den tid kommer:-)

Nå skal jeg reise til byn med MiniMac som har besvimt og må på Eplesykehuset:-s
Ønsker dere alle en strålende dag!

Som før - beklager ekstremt lite blogging i det siste, men jeg jobber på spreng med et konsept til firmaet mitt, i tillegg til at jeg holder på å designe bokomslag til 48 000 bøker, så det har blitt lite tid til andre ting.

baby blue

Innlegget er i kategorien Foto - svangerskap


Model: Elisabeth´s tummy:-)

Jeg kan dessverre ikke ta æren for idéen til dette bildet da jeg fant et lignende på nettet, men jeg syns det var så koselig at jeg hadde lyst til å prøve det selv:-) Det er alltid fint med en litt annerledes måte å fortelle noe på:-)

playing with balloons part I

Innlegget er i kategorien Foto - svangerskap


Model: Elisabeth. Thanks!

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits