Den blå time

Innlegget er i kategorien Foto - natur

...og den fargerike time;-) Jeg måtte bare leke meg litt i Photoshop, siden jeg hadde et så godt utgangspunkt:-) Tenk om himmelen kunne vært så grønn eller lilla<3

Disse bildene tok jeg for en halvtime siden, og det er så nydelig ute når himmelen er mørk og blå. Jeg har ikke godt nok kamera (evt. kan ikke kameraet godt nok...) til å ta fantastiske bilder, men jeg syns i grunnen at disse ble ganske bra. Nydelig søndagsskumring gjør godt etter en dag som kun har bestått av å rydde huset og lage middag:-)

sunrise

Innlegget er i kategorien Foto - natur

God morgen alle sammen:-) Disse bildene tok jeg mandags morgen ca. kl. 04.30 (ikke spør meg hvorfor...) og jeg syns de er så fine:-) Første gang jeg opplevde en soloppgang, som jeg kan huske ihvertfall, var da jeg var på Kypros for fire år siden og hadde landet midt på natten. Det var en lang busstur til hotellet, og i løpet av den turen fikk jeg med meg hele soloppgangen. Det er kanskje noe av det nydeligste jeg noen gang har sett.

Så er dagen kommet, i dag skal jeg synge i bryllupet til venninnen min.....jeg er spent, nervøs og veksler mellom å le og nærmest gråte, hehe;-) Været er foreløpig fint, så vi får satse på at det holder seg sånn med tanke på at vielsen er utendørs. Jeg ønsker dere alle en strålende pinseaften, programmet er tettpakket her i gården så nå må jeg løpe:-)

the beauty of nature

Innlegget er i kategorien Foto - naturHer er et par smakebiter fra en liten tur med kameraet på lørdag. Jeg elsker blåseblomster (som mine to skjønne så fint kaller dem;-)) De er så detaljerte og fascinerende, og det er utrolig hvor fint sånne hverdagslige ting gjør seg foran kameraet!

Våren byr på mange skatter, og jeg har fått mer og mer interesse for å fotografere ute i naturen. Det er litt fælt å si det siden det endelig nærmer seg sommer og sol, men jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til høsten, sånn fotografmessig:-) Det er helt klart den fineste årstiden! Men frem til da er det vel på sin plass å nyte hver minste lille solstråle:-)

the magic of may

Innlegget er i kategorien Foto - natur
Alle bildene er uredigerte.

Dagene flyr og jeg vet nesten ikke hvilken ukedag det er, men det gjør ingenting for jeg storkoser meg på jobb:-) Disse bildene ble tatt på søndag da vi var ute på tur i finværet. Jeg elsker bildet av godgutten min som kom og ga meg blomster, skjønningen:-)

Så, hva gjør dere på for tiden da? :-)

nice to meet you

Innlegget er i kategorien Foto - naturHallo 1. mai! Håper alle har en fin søndag, og ikke festet så mye i går at dagen i dag helst bør spoles forbi;-) Selv var jeg på grillfest i går, og kvelden endte med at alle satt rundt bålet og spilte gitar og sang:-) Kjempekoselig!

Men tilbake til bildet.....på påskeaften var jeg og min lille familie på tur på fjellet, og der møtte vi på selveste Mr. Hoggorm. Den var enorm, og uten å overdrive kan jeg tenke meg at den var rundt 80 cm lang...! Det var litt ekkelt, og spesielt storesøster i huset ble livredd. Men det gikk helt fint altså:-) Mammaen i meg plasserte barna på lang avstand med pappaen til å passe på, før fotografen i meg dukket opp og jeg måtte gå nærmere for å ta bilder av den;-) Det er jo litt fascinerende, men jeg skal innrømme at jeg var ganske skremt etterpå.

Har noen av dere møtt på hoggorm på tur?

signs of spring

Innlegget er i kategorien Foto - naturI dag da jeg gikk for å hente mine to små skjønninger på skolen og i barnehagen, tok jeg rett og slett med meg kameraet og knipset i vei. Jeg tok bilder av alt fra gjørme til spirende blomster og postkasser;-) Dette bildet liker jeg fordi det er fylt med sol, og da tenker jeg at nå kan det ikke være lenge til våren slår inn for fullt. Det å kjenne at solen faktisk varmer, og boblejakken (snart...) kan henges bakerst i skapet, er en nydelig følelse. Våren gjør meg helt lykkelig:-)

Hvilken årstid liker du best, og hvorfor?

one more from yesterday

Innlegget er i kategorien Foto - natur

water drops

Innlegget er i kategorien Foto - natur

locked inside your head

Innlegget er i kategorien Foto - natur


Locked inside your head
Do you realize the things you said
Never made sense?

We can sit here and laugh
But we don't know the half of it,
In your defense

We've been talking a while
And it seems to me each time you smile
Lights are coming on
But they don't burn too strong
And they won't stay for long
And then they're gone again

Funnyman, gotta try to be something wonderful
Funnyman, listening to the world turning on its sail
Turn it into a brand new universe
Funnyman could never be anything else

Do you remember that night
When I had to play your angel
Saving your soul?
Even though you were holding on tight
A part of you was taken by the demons below

When no one to lose
Said you feel like a bruise
On a beautiful body
And all the damage you do
Is so honest and true
I don't want to feel sorry for you

Funnyman, gotta try to be something wonderful
Funnyman, listening to the world turning on its sail
Turn it into a brand new universe
Funnyman could never be anything else.

KT Tunstall - Funnyman

touch of winter

Innlegget er i kategorien Foto - natur

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits