blinded by the light

Innlegget er i kategorien Foto - mote / skjønnhet


Model: Silje<3

For noen måneder siden fant vi ut at vi skulle ta noen bilder ved en mur! Det var i grunnen det eneste kriteriet, hehe;-) Det var veldig mye sol, og bildet er overeksponert, men jeg liker det likevel:-)

Vi tok en bildeserie med mange forskjellige oppstillinger hvor sjalet var en rød tråd på alle bildene, og det syns jeg var gøy:-) Det er spennende med helt ulike bilder hvor man likevel ser en sammenheng:-)

into the forest

Innlegget er i kategorien Foto - mote / skjønnhetDagens planlagte naturfotografering endte opp med en egoshoot istedenfor;-) Jeg dro på meg både skibukse og varm jakke, slengte kamera, sko og stativ i sekken og tuslet avgårde inni skogen. I mitt hode var det masse snø der, og de røde skoene ville skape en tøff kontrast. Men etter å ha gått litt for langt, var det så tett med trær at det omtrent ikke var et eneste snøfnugg der! Var det vinterstemning du sa? ;-)

Nok engang fikk jeg bekreftet at jeg ikke sto fremst i køen når de fotogene ble utvalgt, for dette er de eneste bildene som ser sånn noenlunde grei ut etter å ha knipset 83 bilder. Men jeg skal virkelig ikke klage, for med både stivfrosne fingre og tær er jeg glad for at det faktisk ble ett par stykker å vise fram. Jeg har nemlig hatt litt for mange fotoshooter med meg selv hvor hele minnekortet har gått rett i papirkurven;-)

PS: Tusen takk til herlige Dagens Outfit som har skrevet så fint om meg:-)

look me in the eyes

Innlegget er i kategorien Foto - mote / skjønnhet
Model: Silje. Thank you honey<3

Monajenten

28, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits