colours of christmas

Innlegget er i kategorien Foto - kunstnerisk

Godt nyttår folkens:-) Siden det ikke er lenge til julen skal pakkes ned, tenkte jeg at jeg skulle prøve å ta noen litt annerledes bilder av julekulene:-) Det ble ikke helt som jeg hadde planlagt, fokuseringen på kameraet tuller seg nemlig litt for tiden. Men jeg liker diskokuleeffekten;-)

I 2011 skal jeg være flinkere til å dra med meg speilrefleksen når jeg skal ut! Det er ikke få ganger jeg har kommet over noe jeg har lyst til å fotografere, og så ser det skikkelig kjedelig og flatt ut fordi jeg bare hadde pocketkamera tilgjengelig. Så skjerpings der, speilrefleksen skal bli min faste følgesvenn:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits