Feriemodus

Innlegget er i kategorien Antrekk

Det har vært veldig stille fra denne kanten i det siste, men akkurat nå er jeg i skikkelig feriemodus selv om ferien min ikke har begynt enda. Det er hektisk på jobb pga. ferieavvikling, så ettermiddagene går stort sett med til å sove eller lage armbånd;-) Jeg håper at jeg ikke er den eneste som er litt slapp for tiden;-)

På lørdag var jeg og min kjære i bryllup til en god venninne, og her er antrekket mitt:Kjolen var så lang at skoene ikke kom med på bildene, men de kan sees her. Fargene var helt perfekt til kjolen:-)

Håper alle sammen har det fint, så "snakkes" vi snart:-)

Mad Men party

Innlegget er i kategorien Antrekk

I går var jeg på fest hvor temaet var Mad Men, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var fantastisk gøy! Det anbefales virkelig å ha temafester hvor temaet er så artig:-)

Frøkenen i midten på bildet her var min inspirasjon.....

.....og resultatet ble sånn som dette! :-) Bildene ble veldig dårlige, så jeg har redigert litt men det ble nesten verre, hehe;-) Dere får nå ihvertfall et inntrykk av hvordan jeg så ut:-) Kjolen er litt dypere i fargen, men ikke så mørk som kjolen til hun over.

Se så vakker jeg er:-D Det var en herlig start på festen, arrangørene hadde nemlig skrevet ut ansikter til alle sammen, og vi måtte drikke velkomstdrinken med masken på, det var ikke lov til å ta den av. Kan si det sånn at det ble litt latter;-)

Her har jeg pyntet meg med en serviettdekorasjon;-) Den passet gjerne ikke så bra som hårpynt, men jeg syns den var utrolig stilig likevel:-)

Jeg håper helgen deres har vært fin så langt, og ønsker alle sammen en fortsatt fin kveld:-)

Monastråle

Innlegget er i kategorien Antrekk

Det er altså mitt nye navn, for jeg ble omdøpt på jobb i dag da jeg kom med "hippiebånd rundt hodet og 70-tallsfarget bukse" ;-) Men jeg syns det var koselig, jeg! Har ingen problemer med å være en Monastråle, det høres ut som en fin ting:-) Nyfarget hår har jeg også:-D

Her er et forsøk på dagens antrekk, noe stykkevis og delt, da både fotografen og modellen hadde meget dårlig tid. Og buksen min er oransje, hvis dere lurte. Det er nemlig ikke så lett å se;-)

Hofter og ettervekst

Innlegget er i kategorien Antrekk

Jeg er så heldig at jeg har begge deler:-p På onsdag blir jeg heldigvis kvitt sistnevnte, for da har jeg en etterlengtet time hos frisøren:-) Det er verre med hoftene, men jeg overlever vel det også, tenker jeg;-)

Akkurat nå sitter jeg og koser meg i ny sofa, og det er rett og slett helt fantastisk. Vi har sjeselong og greier, så dette er luksus:-) Jeg venter på at min kjære skal lage biff og fløtegratinerte poteter til meg, så blir lørdagskvelden perfekt:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende helg!

Glitter og stas og jobb og greier

Innlegget er i kategorien AntrekkHer kommer en liten smakebit på noe av det jeg kjøpte i København. Omtrent alt er nytt, det vil si skoene, buksen og genseren (og til og med bh´en:-p) Jeg er kjempefornøyd, elsker genseren! Elsker egentlig alt;-) Ellers kan jeg jo avsløre at jeg gikk med dette på jobbintervju i dag, og to timer etter at jeg gikk derfra, fikk jeg jobbtilbudet:-) Så det betyr at jeg blir "omplassert" og får være i "familien" jeg allerede er i, hehe:-) HURRA!Og så et lite egobilde til, bare fordi jeg var hos frisøren på onsdag, noe som var sårt trengt med min åtte mil lange ettervekst. Hurra igjen! (Ja, altså for at etterveksten nå er borte;-))

Barn av åttitallet

Innlegget er i kategorien AntrekkHer kommer et par egobilder av meg fra i går. Åttitallspartyet var kanongøy, og det er lenge siden jeg har hatt det gøy på fest! Hipp hurra for verdens beste kollegaer<3 Jeg fikk 3. plass for beste antrekk, hehe;-) Vinnerantrekket var definitivt det beste, så jeg er storfornøyd:-)

Nå har vi barnevakt, og jeg er klar for bursdagskosekveld med min kjære, mens vi lader opp til cupfinalen i morgen! Heia Brann!!!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld:-)

Ny rekord

Innlegget er i kategorien Antrekk
"Mamma, no må du ta den ene foten foran den andre, og så må du ta hånden sånn fint opp til håret, og helst gå vekk fra vinden."

To innlegg med outfitbilder på under en uke, det er omtrent mer enn jeg har postet på hele den tiden jeg har blogget, hehe;-) Men jeg var nødt til å vise dere min fine, nye bluse. I´m in love! Håper alle har hatt en fin mandag, nå er regnet tilbake igjen her i Bergen, akkurat sånn som vi liker det:-p

Sommer i september

Innlegget er i kategorien AntrekkJeg tok meg visst en uplanlagt bloggpause, av den enkle grunn at jeg har vært så trøtt etter jobb denne uken at jeg omtrent ikke har orket å gjøre noe som helst. Så det å vri hjernen for å komme på noe spennende og interessant å skrive om, har jeg rett og slett ikke hatt sjans til.

Plutselig har det blitt sommer ute, og det har bare vært helt nydelig i dag. 20 grader når det nærmer seg oktober, får ihvertfall ikke meg til å klage;-) Jeg kan ikke huske sist jeg gikk med bare armer (uten å fryse), så nå er det bare å nyte hvert eneste sekund før høsten slår inn for fullt.

Hva har du brukt "sommerdagen" på? :-)

new and blue

Innlegget er i kategorien Antrekk

Jeg hadde en liten egoshoot i går etter tre andre fotograferinger, og jeg var tydeligvis så fornøyd med min nye bukse at jeg hoppet i taket av glede, hehe;-) Hva er det de sier; Man er ikke voksen før man tør å være barnslig? :-p

Ellers har jeg ikke forsvunnet selv om det skulle virke sånn på bloggen... Jeg er litt i tenkeboksen for hvordan jeg skal forbedre den hvis jeg skal fortsette å blogge, for det er ingen rød tråd her, og jeg hadde nok ikke hatt så lyst å lese den hvis det var en annens blogg, ooops.... Da tenker jeg at det er på tide å gjøre noen endringer:-)

Har dere tips til hva jeg kan gjøre for at den skal være mer interessant? Noe dere liker bedre å lese om enn andre ting? Konstruktiv kritikk mottas med stor takk! Og ellers ønsker jeg dere en fin søndag:-)

trying my best

Innlegget er i kategorien AntrekkDet var vel på torsdag det var sånn noenlunde sommervær, og dette var det beste jeg fikk til - sånn antrekksmessig;-) Er ikke så god på bare bein og armer, jeg, og blir litt misunnelig når jeg ser flotte jenter i sommerkjoler og behagelige denimshortser. But that´s life, I guess:-)

I dag har jeg vært på babybesøk:-) Har blitt "tante" til barndomsvenninnen min sin nydelige skjønnhet, et perfekt lite nurk<3 Det er rart hvor fort man glemmer hvor små de har vært, og jeg kjente at det nesten var skummelt å holde en sånn liten bylt igjen, men det var veldig koselig da:-) Håper jeg får oppleve det igjen! Nå er jo mine to blitt 7,5 år og 4,5 år, så de er jo helt enorme i forhold, hehe;-)

job interview

Innlegget er i kategorien AntrekkI dag har jeg vært på jobbintervju til en jobb jeg har veldig lyst på, og jeg følte at det gikk kjempebra! Sjefen var bare helt nydelig, så utrolig skjønn, og hun sa så masse positivt:-) Det står mellom meg og to til, så det er altså 33,33333% sjanse for at jeg får den;-) Hun skulle ringe meg i slutten av uken eller begynnelsen av neste uke, så jeg krysser alt jeg kan for at jeg er heldig denne gangen!

I kveld står bilderedigering på programmet, har et album som skal leveres ut en av dagene, så da er det bare å stå på:-) Ønsker dere alle en strålende mandag, og håper starten på uken har vært bra sålangt:-)

at least i tried

Innlegget er i kategorien Antrekk

Realiteten er bare sånn at jeg tilfeldigvis stod bakerst i køen da modellgenet ble utdelt, så det er bortimot ikkeeksisterende i min kropp;-) Men jeg prøvde ihvertfall på et aldri så lite outfitbilde, det skal jeg ha! Og med min 7 år gamle datter som fotograf, ble vel i grunnen resultatet så bra som det kunne bli;-) Jeg sjekket forøvrig i arkivet, og siste outfitbilde var 17. desember, så jeg må si meg fornøyd med dagens innsats:-p

I dag har jeg vært og.....prøvd brudekjole:-o Det var ikke planlagt, men etter å ha funnet drømmekjolen på nettet i går, måtte jeg bare se om de hadde den på en brudesalong. Det hadde de selvsagt, og jeg fikk prøve den.... Holy ghost, jeg følte meg som en prinsesse! Den var perfekt! Er fortsatt litt i sjokk, hehe, men jeg må nesten prøve et par til før jeg velger, litt dumt å gå for den første uten å i det hele tatt ha prøvd noen andre:-p

nothing but me

Innlegget er i kategorien AntrekkDet er helt håpløst å ta bilder her hjemme. Skikkelig dårlig lys, og som vist på bilde nr. 2; Selvutløseren min lever sitt eget liv og har tydeligvis ikke lyst til å funke før jeg begynner å le av den og går mot kameraet;-)

Dagen i dag har bestått av julegaveshopping med en venninne jeg ikke har sett på 140 år fordi hun har flyttet til Columbia! Det var veldig koselig, og jeg er til og med nesten helt ferdig med julegavene. Hurra!

Nå skal jeg late som om det er lørdag, pakke meg inn i et teppe og kose meg med paprikachips;-) I morgen skal jeg mest sannsynlig lage mer konfekt siden det nesten ikke er flere igjen av de forrige jeg laget... I tillegg til de jeg laget sist, skal jeg prøve meg på noen med mørk og hvit sjokolade fylt med nougat, etter ønske fra Kine;-)

Jeg ønsker dere alle en nydelig fredagskveld:-)

in the mood

Innlegget er i kategorien Antrekk
Photo credit: Jannicke og Marianne:-)

I går var jeg på julebord på Bryggeloftet med jobben:-) Jeg har visst en tendens til å tenke at "fest er fest" uansett årstid, og her fikk jeg tydeligvis ikke med meg at det var flere minusgrader ute. Mens alle andre troppet opp i gode og varme støvletter, stilte jeg med bortimot de minste skoene jeg har, hehe;-)

Et lite avbrekk i hverdagen med god mat og drikke i lystig lag, gjør godt for humøret når kulden har slått inn for fullt og vinterdepresjonene ligger og lurer rundt neste hjørne. Jeg gjentar det gjerne;-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits