I skrivemodus

Innlegget er i kategorien Musikk

Elsk på gitaren min, og elsk på ord som former seg til setninger som blir til en sang i løpet av femtisyv små minutter. Elsk på sanger som blir til uten at man tenker over at man nettopp har skrevet dem, fordi pennen gikk av seg selv og det føltes så naturlig å plutselig ha en side fylt med fine ord og gitargrep.

Musikk i mitt hjerte

Innlegget er i kategorien Musikk


Google

Dagen i dag har vært preget av gamle minner, og det har resultert i en ny sang. Det er en stund siden sist nå, og det er så deilig når sangen bare kommer i hodet og fingrene gjør arbeidet med å skrive den ned, uten at jeg egentlig trenger å tenke. Det er som oftest de sangene som blir best, og i dag er jeg veldig fornøyd.

Imorgen blir en lang dag, først full dag på jobben, og så hele ettermiddagen og kvelden på møte - også med jobben. Men jeg gleder meg, for jeg har verdens beste jobb og verdens beste kollegaer, så å tilbringe noen ekstra timer med dem gjør meg absolutt ingenting!

Jeg håper dere alle har hatt en fin start på uken:-)

Rihanna @ Koengen

Innlegget er i kategorien MusikkEt lite bildedryss fra gårsdagens konsert:-) Og ja, jeg vet at jeg er hvit, men hvis universet hadde ønsket at jeg skulle ha vært brun, så hadde jeg ikke vært født i Norge;-)

the wedding singer

Innlegget er i kategorien Musikk

Så var vi kommet til tirsdag allerede, og det er tre dager siden jeg fikk æren av å være bryllupssanger i en vielse som ble holdt i Musikkpaviljongen. Det var fantastisk vakkert, og en utrolig spesiell måte å gifte seg på. Alt gikk som det skulle, bruden så ut som en prinsesse (sitat: min 4 år gamle sønn:-)) og flesteparten var rørt til tårer. Overfølsom som jeg er, begynte tårene å renne idét jeg så bruden stige ut av bilen, og det kom ikke mindre da søsteren hennes leste et nydelig dikt av Paolo Coelho. Det at jeg skulle synge første sangen rett etter diktopplesningen, krevde et par ekstra snufs og takknemlighet over vannfast mascara, hehe;-)


På vei hjem, sliten og trøtt, og klar for joggebukse og sofakrok:-)

six days left

Innlegget er i kategorien MusikkSeks dager igjen...nervene danser tango og fingrene lever sitt eget liv på gitaren. Om seks dager skal jeg synge i Musikkpaviljongen, i bryllupet til en nydelig venninne. Jeg er så nervøs at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, jeg er livredd for å spille feil, for å glemme teksten, for å blande sammen sangene... Men det går vel helst bra, det gjør jo stort sett det:-)

Jeg øver og øver og øver litt til, huset er tomt og inneholder (nesten) bare meg og gitaren. Men når blemmene på fingertuppene begynner å sprekke, tenker jeg at en liten pause er lov:-)

Jeg ønsker dere alle en herlig søndagskveld og en fin start på uken som kommer!

someone like you

Innlegget er i kategorien Musikk

Ahhhh, denne sangen...dere  bare høre den! Jeg får helt frysninger, og på slutten ser man helt tydelig utifra reaksjonene hennes, at dette er selvopplevd. What a song - listen, listen!

long time no see

Innlegget er i kategorien Musikk

God kveld alle sammen! Som vanlig må jeg beklage mitt alt for lange fravær, jeg har hatt en hektisk uke med litt for mye på programmet, så bloggen har ikke akkurat blitt prioritert.

På torsdag var det minnekonsert for René Skar på Ricks, en utrolig bra konsert som virkelig hedret René. Jeg tror han er stolt over det som ble satt i gang for ham!
Jeg var så heldig at jeg også fikk bidra med noe; jeg koret for Christian Ingebrigtsen sammen med Camilla North.


Lydprøve i forkant av konserten.


Backstage etter at vi hadde vært på. Fra venstre: Meg, Christian Ingebrigtsen, Camilla North.


Christian Ingebrigtsen og meg.

Jeg vil takke alle som stilte opp, både artister og publikum, som sammen gjorde dette til en uforglemmelig kveld.

Til slutt vil jeg anbefale dere alle å se på filmklippet under, det ble laget til som et pauseinnslag i konserten, og var virkelig sterkt og gripende. Fantastisk bra tiltak av Kristian fra KBE!

Hvil i fred René. Sky´s the Limit.

sky´s the limit

Innlegget er i kategorien Musikk

Hvil i fred kjære venn. Vi savner deg.

power songs

Innlegget er i kategorien Musikk
The Story - Brandi Carlile

Søndag. Fem dager til jul. Jeg må begynne på julerengjøringen (det hørtes voksent ut;-)) og i dag er det badet og kjøkkenet som står for tur. Med null energi trenger jeg noe som pusher meg litt, og da er denne sangen helt perfekt! Jeg tror ikke jeg har hørt på den en eneste gang uten å begynne å smile:-) Den anbefales virkelig!

Har dere tips til andre power songs?

only girl in the world

Innlegget er i kategorien Musikk

Etter 104 anrop til Billettservice, og et uvisst antall oppdateringer på websiden deres, kom jeg endelig gjennom og fikk kjøpt billetter til Rihannakonserten i Oslo Spectrum! Jeg nektet å gi opp selv om det var sånn ca. 20 minutter siden jeg fikk beskjed om at det var utsolgt, og det var tydeligvis lurt:-)

HURRA!!! Dette ble en god start på uken:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits