Fisketur i solnedgangen

Innlegget er i kategorien Familieliv

På fredag ettermiddag fant vi ut at vi skulle ta med oss småtrollene på fisketur og grillings:-) Det var jo så nydelig vær, og da vi spurte om de hadde lyst til det, eller om de heller ville være hjemme for å se på The Voice, var ikke valget så veldig vanskelig:-)

Tiden flyr når man har det fint sammen, og etterhvert fant vi ut at vi likegodt kunne bli værende til solen hadde gått ned. Vi fikk til og med en fisk, men den stakk av med sluken og røk snøret, hehe;-) Sånn går det når fisken biter på barnefiskestangen som tydeligvis ikke har sterkt nok snøre til å faktisk dra den opp:-p Det var gøy da;-)

Se så nydelig! Solnedgang er bare vakkert. Vi var ikke hjemme før halv elleve, og da var det to lykkelige småtroll som sluknet på puten omtrent med én gang de så den;-) Jeg syns det er så fint å ha dager hvor man ikke bryr seg om leggetid og sånne hverdagslige ting, men bare koser seg sammen:-)

Så rart å tenke på

Innlegget er i kategorien FamilielivKlokken har akkurat passert 00.00 og det har blitt 14. januar. På denne tiden for 5 år siden hadde jeg ingen anelse om at jeg bare var noen timer unna å bli mamma for andre gang, for jeg hadde ikke termin før 8. februar. Fødselen var ikke startet en gang, og jeg og min kjære var på vei hjem fra byen etter en koselig date. Største var nemlig på overnatting hos mormor og morfar (heldigvis!) Ganske nøyaktig kl. 03.30 startet riene med et brak, uten noe som helst forvarsel. 04.35 ankom vi KK og 05.20 var han født. Helt ut av det blå. Der satt vi, under to timer etter første rie, med en nyfødt liten bylt i armene.

Det er jo nettopp. Det føles ihvertfall sånn. Men så er det faktisk 5 år siden i dag. Oi.
Gratulerer med dagen til store, fine gutten vår.

Åtte år

Innlegget er i kategorien Familieliv

Gratulerer med dagen til verdens beste jente som fyller 8 år i dag!! Herlighet, tiden flyr! Tenk at jeg er mamma til en åtteåring, det er helt vilt å tenke på! :-)

I dag har jeg fri fra jobb, så da er planen å shine ferdig huset, kakene er allerede bakt:-) I tillegg skal jeg en liten tur på besøk på gamlejobben<3 I kveld blir det familiebesøk og masse bursdagsgaver, hurra! Storegullet mitt gleder seg som bare det, men først er det skole for hennes del:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende torsdag! Snart helg nå:-)

Endelig vår tur

Innlegget er i kategorien Familieliv

I dag har vi nemlig vært og hentet vår nye bil!!! Herregud for en drøm av en bil, den er helt fantastisk! Det var jammen verdt to års ventetid, hehe;-)<3 <3 <3

Brannsjefen

Innlegget er i kategorien Familieliv

Denne uken har det vært brannvernuke i barnehagen, og i går inviterte brannstasjoner over hele landet til åpen dag. Jeg og min lille brannsjef tok turen, og det var en helt super opplevelse. Først var vi med på en kunnskapsløype hvor han faktisk klarte å svare på 8 av 10 spørsmål om brannsikkerhet! Etterpå fikk vi kjøre brannbil med både blålys og sirener, før han fikk bruke brannslangen til å skyte en kasse mot et mål (og han traff!!) Tilslutt fikk vi sitte på tilhengeren til en firehjuling, og lillegutt sitter igjen med herlige minner, diplom og en caps med teksten "Hjemmets Brannsjef" :-) Jeg har laget en film også som jeg tenkte dere skulle få se, men det ser ut til at den ikke vil bli lastet opp. Dermed får dere nøye dere med et par bilder:-)

Barnehagegutten

Innlegget er i kategorien Familieliv

Dette bildet tok jeg av godgutten min i april:-) Vi er på vei hjem fra barnehagen, han er trøtt og sliten, og etter ansiktet å dømme har han kost seg i sandkassen! Jeg elsker det, selv om han ikke smiler eller noe. Det er veldig "in the moment" og beskriver en fornøyd gutt som har brukt opp energien på masse lek og kos i barnehagen:-) Skjønningen min.

Forresten - hallo september! Er det liksom den første offisielle høstdagen i dag?! Huff og huff.

Jeg har verdens tøffeste mamma

Innlegget er i kategorien Familieliv

Det må jeg bare få sagt! Min mamma fyller nemlig 50 år om noen uker, og i dag har hun flydd i jagerfly!!! Det var bursdagsgaven fra pappa og noe hun har ønsket seg i alle år, og i dag var altså den store dagen. Jeg er så stolt og syns det er helt utrolig kult at min mamma har flydd i jagerfly:-D

she called me

Innlegget er i kategorien FamilielivJa, hun gjorde det! Sjefen fra der jeg var på intervju på mandag, ringte meg i går. I dag var jeg inne hos henne på ny samtale, og jeg fikk jobben!!! Jeg er så lykkelig og glad, det er helt fantastisk! Jeg har fått akkurat de betingelsene jeg selv ønsket, i tillegg til en sjef som virkelig ville ansette akkurat meg:-) Herlighet for en nydelig følelse.

Solen skinner, våren er virkelig på vei, jeg har fått meg jobb og dagen i dag har gått med til å smile:-)
Jeg håper at dere alle får en like fin dag som jeg har:-) YES!

nothing to say

Innlegget er i kategorien Familieliv


To av bildene min kjære tok av meg da jeg skulle lage familiemontasjen:-)

Dagene surrer forbi, klokken går for fort og plutselig har det blitt mars nesten uten at jeg har fått det med meg. Jeg tror jeg må være verdens tregeste som lar det gå en uke mellom hvert innlegg, og jeg er sikker på at hvis det hadde vært en BlogAward til Årets Kjedeligste Blogger hadde jeg glatt gått av med seieren:-)

Hver gang det kommer et lite innlegg her, så tenker jeg at nå skal jeg skjerpe meg, nå skal jeg bli flinkere til å poste oftere! Dessverre har det vist seg at jeg ikke kan love det for da hadde løftet blitt brutt utallige ganger. Men at jeg skal prøve, det kan jeg love;-)

Jeg drømmer om et hus! (Sånn mens vi snakker om det;-)) Et hus med mer enn to soverom, et hus med plass til mitt eget kontor og kanskje et fotostudio (men så har jeg ikke 14 millioner på konto heller:-p) Noen som kan trylle her? Da hadde jeg satt pris på litt tryllestøv i postkassen min!

Ønsker dere alle en herlig søndag, jeg har glemt å kjøpe vaniljekrem så det blir ikke så mange fastelavnsboller her dessverre. Men jeg får se om jeg ikke kjører sammen noen vanlige småboller:-)

Og helt til slutt: Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere stemmer på bildet mitt i denne konkurransen, og i tillegg liker firmaet mitt på Facebook<3

chasing candy

Innlegget er i kategorien Familieliv

Når man har barn, så slipper man liksom å bli voksen;-) Derfor har jeg og minstemann gått julebukk i dag. Blånissekapteinsabeltann og Rødnissejente var en finfin kombinasjon det, og posen ble nesten fylt opp til randen av godteri. Det resulterte forøvrig i ett stk. turbotroll som har løpt rundt omkring som en villmann og nektet å legge seg, til tross for at han skal stå opp igjen om noen timer for å se på rakettene:-O

Nå skal vi spise god mat, drikke god drikke og bare kose oss:-) Det blir en rolig kveld, men det liker vi!

Takk for det gamle, jeg ønsker dere alle en strålende nyttårsfeiring og et fantastisk godt nytt år når den tid kommer:-) Snakkes i 2011:-D

dreams do come true

Innlegget er i kategorien FamilielivJulaften ble en veldig fin dag:-) I´m engaged!!!

happy birthday my love

Innlegget er i kategorien Familieliv
Photo credit: weheartit

I dag har min fine kjæreste bursdag<3 Siden han ikke er så glad i å dele bilder av seg selv, så ble det noen herlige bilder fra weheartit istedenfor:-)

Om noen timer skal jeg på julelunsj med jobben, og senere skal jeg bake eplekake til min kjære. Hvem sier vel nei til varm eplekake med vaniljeis......mmmmm:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende lillejulaften. Ikke stress for mye, julen kommer likevel;-)

flowers in the snow

Innlegget er i kategorien Familieliv


Hei hei bollekinn!

Så var snøen plutselig borte. Bildet over ble tatt i går morges, og i natt regnet mesteparten av snøen bort. Men ryktene (les: værmeldingen) sier at det skal bli kaldt igjen til uken, så da er det bare å "nyte varmen" så lenge det varer;-)

I dag har min skjønne lille 7-åring spilt håndballcup! Den første kampen tapte de 6-7 mens den andre kampen vant de 9-2, og gjett om det var en stolt jente som scorte sitt første kampmål:-) HURRA! Hun har bare spilt siden i høst, og det er ikke alltid like lett å forstå seg på alle reglene, men nå begynner det å løsne og det er så gøy å se at laget utvikler seg og klarer å spille mer og mer sammen:-)


Skjønningen min<3

my kids keep me young

Innlegget er i kategorien Familieliv


Hej hej hallå!


Hips don´t lie:-p


Sa du selvironi?! ;-)

Da jeg hentet min kjære datter på skolen i dag, spurte hun om jeg kunne dra frem kameraet, noe som selvsagt var helt greit:-) Men som modell for min lille fotografspire, er jeg alltid nødt til å gjøre merkelige ting. I dag var hoppebilder det gøyeste, og hun endte faktisk opp med å rulle seg i snøen av latter:-p (Takk for den liksom, hehe;-))

Siden jeg er så utrolig seriøs, fant jeg ut at jeg var nødt til poste det nederste bildet. Jeg mener, har dere sett en mer classy landing eller?

Nå skal jeg gjøre noe så ekstremt spennende som å rydde og vaske huset, i tillegg til å bake. Imorgen blir det nemlig fullt hus her med femten 7-åringer og lillebror:-)
Ha en strålende mandagskveld!

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits