chasing candy

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

Når man har barn, så slipper man liksom å bli voksen;-) Derfor har jeg og minstemann gått julebukk i dag. Blånissekapteinsabeltann og Rødnissejente var en finfin kombinasjon det, og posen ble nesten fylt opp til randen av godteri. Det resulterte forøvrig i ett stk. turbotroll som har løpt rundt omkring som en villmann og nektet å legge seg, til tross for at han skal stå opp igjen om noen timer for å se på rakettene:-O

Nå skal vi spise god mat, drikke god drikke og bare kose oss:-) Det blir en rolig kveld, men det liker vi!

Takk for det gamle, jeg ønsker dere alle en strålende nyttårsfeiring og et fantastisk godt nytt år når den tid kommer:-) Snakkes i 2011:-D

next year

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

I år 2011 skal jeg...


...shoppe mindre. Eller, ihvertfall shoppe mindre spontant;-)


...trene mer. Tre kilo skal bort!


...spise sunnere / mer variert. I tillegg  jeg bli flinkere til å drikke vann!


...tilbringe mer tid i fine klær som gjør at jeg føler meg noenlunde fresh, fremfor joggebukser;-)


...skrive mer musikk, spille mer gitar og synge oftere.


...ta flere bilder!


...smile mer:-)


...være flinkere til å ordne meg på håret og ikke bare ha det løst eller slenge det opp i en hestehale.

Så gjenstår det å se om jeg klarer å gjøre 2011 til et sånt år, et år hvor "alt" blir bedre:-)
Jeg har også planer om å få meg en jobb og holde huset (litt) ryddigere. Det hadde vært fint!

Alle bildene er funnet på weheartit.

perfect redhead

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Tahti Syrjala

Etter en rask titt på weheartit fant jeg det øverste av bildene her. Jeg gikk inn på bloggen hennes for å se, og der oppdaget jeg bare enda flere nydelige bilder. For en utrolig vakker jente med en helt rå klesstil! Og hårfargen hennes ikke minst, den er perfekt! Tenk å ha sånt hår naturlig.....sukk!

Besøk bloggen til denne vakre finsk-amerikanske jenten her:-)

i had no choice

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Nelly

Jeg bare måtte. Fin og grønn, perfekt til håret mitt, tohundreogtjueni kroner. Velkommen skal du være.

board games

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Google

I går hadde jeg og min forlovede (hihi:-D) skikkelig kosekveld med masse godis og brettspill:-) Vi spilte Kortskalle og Scrabble, og jeg vant 3-2 sammenlagt;-)

Men jeg lurer på om noen av dere har tips til gode brettspill! De må passe for to personer og være skikkelig gøye:-) Vi er ikke så veldig glade i Trivial Pursuit, og Monopol har vi, men ellers mottas alle tips med stor takk. Skriv gjerne hvilken type spill det er også:-)

which one to choose

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


1: 1095,- DNA


2: 995,- DNA


3: 995,- DNA


4: 1395,- DNA

Jeg fikk et par gavekort til jul som jeg vurderer å bruke på noen fine og varme vinterstøvletter. De fire parene over her har varmt fôr og er i skinn, og jeg liker alle sammen.
Derfor - hvilket par ville du ha valgt?

dreams do come true

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010Julaften ble en veldig fin dag:-) I´m engaged!!!

happy birthday my love

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010
Photo credit: weheartit

I dag har min fine kjæreste bursdag<3 Siden han ikke er så glad i å dele bilder av seg selv, så ble det noen herlige bilder fra weheartit istedenfor:-)

Om noen timer skal jeg på julelunsj med jobben, og senere skal jeg bake eplekake til min kjære. Hvem sier vel nei til varm eplekake med vaniljeis......mmmmm:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende lillejulaften. Ikke stress for mye, julen kommer likevel;-)

natalia vodianova

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010
Photo credit: Google

Hvem vil ikke ha sånt hår og sånn munn?? Sukk.

proud to be norwegian

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Nettavisen

Gratulerer så mye til de norske håndballjentene som nok en gang har vunnet EM-gull! Hurra!

power songs

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010
The Story - Brandi Carlile

Søndag. Fem dager til jul. Jeg må begynne på julerengjøringen (det hørtes voksent ut;-)) og i dag er det badet og kjøkkenet som står for tur. Med null energi trenger jeg noe som pusher meg litt, og da er denne sangen helt perfekt! Jeg tror ikke jeg har hørt på den en eneste gang uten å begynne å smile:-) Den anbefales virkelig!

Har dere tips til andre power songs?

nothing but me

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010Det er helt håpløst å ta bilder her hjemme. Skikkelig dårlig lys, og som vist på bilde nr. 2; Selvutløseren min lever sitt eget liv og har tydeligvis ikke lyst til å funke før jeg begynner å le av den og går mot kameraet;-)

Dagen i dag har bestått av julegaveshopping med en venninne jeg ikke har sett på 140 år fordi hun har flyttet til Columbia! Det var veldig koselig, og jeg er til og med nesten helt ferdig med julegavene. Hurra!

Nå skal jeg late som om det er lørdag, pakke meg inn i et teppe og kose meg med paprikachips;-) I morgen skal jeg mest sannsynlig lage mer konfekt siden det nesten ikke er flere igjen av de forrige jeg laget... I tillegg til de jeg laget sist, skal jeg prøve meg på noen med mørk og hvit sjokolade fylt med nougat, etter ønske fra Kine;-)

Jeg ønsker dere alle en nydelig fredagskveld:-)

nice one

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010Inspirert av Maja sitt innlegg, fant jeg (uten å lete!) en fantastisk skrivefeil på et av årets leketøysblader. "Årets populæreste leke!" Er det ikke bare helt nydelig??

Huff, jeg kjenner at jeg blir flau på journalisters vegne. Det er ikke sjeldent man ser skrivefeil i disse dager. Én ting er tastefeil, men enhver journalist burde være klar over at det ikke heter "populæreste" men "mest populære". Så hvis det er noen der ute som ønsker å gi meg jobb som journalist (uten skrivefeil:-p) så er det bare å ta kontakt;-)

*korrekturleser innlegget sånn ca. 47 ganger før jeg tør å poste det*

christmas candy

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

I går kveld bestemte jeg meg for å lage litt julekonfekt mens jeg så på håndballkampen:-) Jeg syns i grunnen at det var ganske så koselig å sitte og putle med marsipan (og småspise:-O) mens Norge scoret mål etter mål:-D

Dette er ingrediensene jeg brukte. Det vil si, alt utenom den hvite sjokoladen. Jeg hadde nemlig tenkt å lage sånt fint mønster av hvit sjokolade oppå nougatkonfekten, men det gjorde jeg visst ikke likevel;-) Jeg anbefaler forresten den Odensemarsipanen på det varmeste. Den er utrolig lett å jobbe med, i tillegg til at den smelter på tungen og er helt nydelig på smak.

Her er det ferdige resultatet:-P Som dere ser, er ikke utseende det viktigste på min konfekt, hehe;-) Men de smaker helt himmelsk, og hvem bryr seg vel da om hvordan de ser ut?? Det ble faktisk veldig eksklusiv konfekt også, jeg har nemlig bare 18 stk tilsammen (ehh, 14 nå.....) så egentlig burde jeg solgt dem for minst 250 000,- stk! ;-)

Konfektbitene inni. Det ser jo ikke akkurat så veldig delikat ut, men det får bare våge seg:-) Jeg følte ikke at det var noe behov for steg-for-steg-bilder, for det eneste jeg har gjort, er å putte enten nougat eller valnøtter inni en marsipanskive, pakket det inn, og dyppet bitene i smeltet sjokolade. Veldig enkelt og fantastisk godt:-)

only girl in the world

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

Etter 104 anrop til Billettservice, og et uvisst antall oppdateringer på websiden deres, kom jeg endelig gjennom og fikk kjøpt billetter til Rihannakonserten i Oslo Spectrum! Jeg nektet å gi opp selv om det var sånn ca. 20 minutter siden jeg fikk beskjed om at det var utsolgt, og det var tydeligvis lurt:-)

HURRA!!! Dette ble en god start på uken:-)

beyond beautiful

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Asos

Denne vakre skapningen er en av modellene til Asos, og jeg er bare helt fascinert av henne. Hun er så utrolig vakker, og har et intenst og spesielt blikk som helt sikkert kan trollbinde enhver uskyldig forbipasserende;-)

dress of my dreams

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: eBay

Jeg dør litt av denne kjolen. Den er bare helt fantastisk vakker, rett og slett perfekt. Jeg har siklet på den leeenge og nå oppdaget jeg at den var satt ned fra over 100 pund til bare 49 pund! Det er jo nesten gratis! Jeg har ekstremt lyst til å kjøpe den, men siden jeg hverken er superkjendis eller kongelig, ser jeg ingen potensielle anledninger til å bruke den annet enn i bryllup. Da er det kanskje litt bortkastede penger...eller?

Den er så fin at jeg nesten kunne ha giftet meg i den, men bare nesten...har ikke helt gitt opp drømmen om å være hvit brud;-)

...kanskje jeg bare skal kjøpe den, henge den i skapet og ta den på meg hver gang jeg er alene hjemme, kun for å leke prinsesse:-D

flowers in the snow

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Hei hei bollekinn!

Så var snøen plutselig borte. Bildet over ble tatt i går morges, og i natt regnet mesteparten av snøen bort. Men ryktene (les: værmeldingen) sier at det skal bli kaldt igjen til uken, så da er det bare å "nyte varmen" så lenge det varer;-)

I dag har min skjønne lille 7-åring spilt håndballcup! Den første kampen tapte de 6-7 mens den andre kampen vant de 9-2, og gjett om det var en stolt jente som scorte sitt første kampmål:-) HURRA! Hun har bare spilt siden i høst, og det er ikke alltid like lett å forstå seg på alle reglene, men nå begynner det å løsne og det er så gøy å se at laget utvikler seg og klarer å spille mer og mer sammen:-)


Skjønningen min<3

sweet stephanie

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Photo credit: Stephanie - ByCocoCruz

Noen ganger oppdager jeg bloggere som gir meg utrolig mye inspirasjon, og Stephanie som er forfatteren av ByCocoCruz er en av dem. Jeg kan sitte og bla meg gjennom innlegg etter innlegg og bare smile over bildene, for hun har en fantastisk bra klesstil i tillegg til at hun er så vakker. Hun kombinerer plagg som jeg ikke engang hadde tenkt på å kombinere, og jeg er sikker på at hun hadde sett nydelig ut i en søppelsekk også!

Jeg anbefaler virkelig alle dere som er tom for inspirasjon på disse kalde vinterdagene, eller dere som bare trenger noe fint å se på, å besøke bloggen til Stephanie:-)

do it the pink way

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Nydelig kake, ikke sant? ;-)

Da var to dagers bursdagsfeiring over, og lille store jenten min har blitt 7 år i dag! Hurra for henne:-)

Jeg laget da altså rosa håndballkake til barnebesøket i går, og personlig syns jeg selvsagt at den ble ekstremt lekker:-p Jentene var storfornøyde, og lillebror tuslet lykkelig rundt og beundret alle de store;-)

Avslutter med et fantastisk sitat fra 7-åringen min:
"Det e´ du som e best til å lage kaker, vet du. For meg, så e´ du en baker."

Ahh, ingenting er som barns ubetingede kjærlighet til sine foreldre<3 Utseende betyr nemlig ikke alt;-)

my kids keep me young

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010


Hej hej hallå!


Hips don´t lie:-p


Sa du selvironi?! ;-)

Da jeg hentet min kjære datter på skolen i dag, spurte hun om jeg kunne dra frem kameraet, noe som selvsagt var helt greit:-) Men som modell for min lille fotografspire, er jeg alltid nødt til å gjøre merkelige ting. I dag var hoppebilder det gøyeste, og hun endte faktisk opp med å rulle seg i snøen av latter:-p (Takk for den liksom, hehe;-))

Siden jeg er så utrolig seriøs, fant jeg ut at jeg var nødt til poste det nederste bildet. Jeg mener, har dere sett en mer classy landing eller?

Nå skal jeg gjøre noe så ekstremt spennende som å rydde og vaske huset, i tillegg til å bake. Imorgen blir det nemlig fullt hus her med femten 7-åringer og lillebror:-)
Ha en strålende mandagskveld!

work in progress

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010Som vanlig er jeg litt fraværende;-) Denne gangen skyldes det at jeg jobber med en logo for et spennende prosjekt! Her er et lite utsnitt av det foreløpige resultatet:-)

rest in peace beautiful angel

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

video:regine stokke

All photos in this video are photographed by Regine Stokke.

I dag er det ett år siden nydelige Regine forlot oss etter å ha tapt kampen mot kreften. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke har gått en eneste dag siden 3. desember 2009 hvor jeg ikke har tenkt på henne.

Regine lærte meg hvor verdifullt livet er, hvor mye de små tingene betyr, og hvor viktig det er å ta vare på de man er glad i - hver eneste dag. Hun var et stort forbilde for mange tusen mennesker, og det er hun også den dag i dag. Måten hun holdt motet oppe på selv i de verste stunder, alt hun klarte å oppnå i løpet av tiden hun var syk, viser at hun var en fighter som aldri ga opp. Det beundrer jeg henne for.

Denne videoen laget jeg i fjor, ca. en måned før Regine døde. Alle bildene er tatt av Regine selv, sangen har jeg skrevet, og dette er min måte å hedre henne på.
Hvil i fred, vakre engel. Du vil aldri bli glemt.

Face your fear. Accept your war. It is what it is.

still alive

Innlegget ligger i arkivet for desember 2010

Jeg må bare beklage for mitt fravær i det siste. Jeg må si at jeg er mektig imponert over dere som poster flere innlegg om dagen, og ikke minst poster outfits omtrent hver eneste dag. Hvordan får dere det til?! Utenfor døren biter kulden av meg hodet, og inne biter den jammen av meg tærne til tross for at jeg bor i tykke ullsukker. Jeg blir helt tiltaksløs når det er så kaldt, og sliter med å holde motet oppe. Så creds til dere flinke og inspirerende bloggere:-)

I mangel på noe bedre å komme med akkurat for øyeblikket, poster jeg bilder fra en skoleoppgave vi hadde i vår. De av dere som fulgte min gamle blogg, har helt sikkert sett dem allerede, men det får bare våge seg:-)Oppgaven var å redesigne en produktemballasje vi mente hadde mangler, men forbedringspotensiale. Deretter skulle vi lage en serie med tre forskjellige utgaver (det kunne være smaker, farger o.l.) Jeg endte opp med Landlords grønne erter. For meg er det et mysterium at noen finner disse ertene tiltalende, for ved å bare se på emballasjen, frister det ikke særlig med grønne erter til middag;-)

I og med at Landlord er et billigmerke, ville jeg ikke kjøre på med glossy overflater og glitrende gullskrift. Jeg valgte å holde meg til det enkle og stilrene, og målet mitt var at boksene skulle være smakfulle og iøynefallende. Hvem har sagt at design må være dyrt og maksimalistisk? :-) Jeg valgte også å endre form på boksene, og regnet ut at de ikke tar noe særlig mer plass enn de originale. Disse er lette å stable, og kan i tillegg brukes til småoppbevaring etterpå.

Jeg ble i grunnen veldig fornøyd med dem, og syns absolutt at jeg har klart å gjøre uttrykket mer moderne. Jeg vil tro at disse boksene hadde appellert til en større kundegruppe, samtidig som jeg kan tenke meg at det er vanskelig å omvende den eldre garde som gjerne tror at innholdet endrer seg i takt med emballasjen.

På avslutningsfesten vi hadde før sommeren, var jeg så heldig at jeg vant Sølvspiren for de fargerike boksene mine - 2. plass i kategorien "beste grafiske arbeid." Hurra:-)

Hvilket design likte du best - det originale til Landlord eller de redesignede boksene mine?

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits