Skatter fra København

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Verdens fineste kopper fra Poul Pava.

Se så skjønne de er da! Jeg tror jeg har funnet en ny favoritt<3

Dette nydelige skiltet kjøpte jeg på en koselig butikk i Tivoli. Elsker det!

Fantastisk lysestake fra samme butikk.

Fineste frosken. Kjøpt på en bitteliten, men nydelig butikk, i en gate nedenfor Strøget.Jeg bare måtte. De hadde en egen Lisbeth Dahl butikk i Tivoli, og siden de bare kostet 29 DKK, kjøpte jeg fire stk:-)

Kjempefine telysholdere. Kjøpt på Illums Bolighus og Royal Copenhagen.

Julepynt<3

Finnes det finere telys enn dette? Jeg kommer ihvertfall ikke til å brenne de:-)

Fineste konglene. Jeg er helt forelsket.

Fantastisk mandagsunderholdning

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Ormie from Ormie Pig on Vimeo.

Med eller uten barn - denne er genial! (Spesielt med barn da, siden det er minst like komisk å se på at de ikke klarer å holde seg på beina fordi de ler sånn;-))

Glitter og stas og jobb og greier

Innlegget ligger i arkivet for november 2011Her kommer en liten smakebit på noe av det jeg kjøpte i København. Omtrent alt er nytt, det vil si skoene, buksen og genseren (og til og med bh´en:-p) Jeg er kjempefornøyd, elsker genseren! Elsker egentlig alt;-) Ellers kan jeg jo avsløre at jeg gikk med dette på jobbintervju i dag, og to timer etter at jeg gikk derfra, fikk jeg jobbtilbudet:-) Så det betyr at jeg blir "omplassert" og får være i "familien" jeg allerede er i, hehe:-) HURRA!Og så et lite egobilde til, bare fordi jeg var hos frisøren på onsdag, noe som var sårt trengt med min åtte mil lange ettervekst. Hurra igjen! (Ja, altså for at etterveksten nå er borte;-))

Tivoli

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Her kommer et lite bildedryss fra Tivoli, hvor vi tilbrakte lørdagskvelden:-)

Nydelig inngangsparti. Så utrolig stor forskjell det var fra dag til kveld!

Sånne vil jeg ha i hagen min:-D

...og sånt hus vil jeg ha:-p

I år er det russisk jul i Tivoli!

Masse spennende informasjon:-)

Disse nydelige hjertene skiftet farge mellom rødt, grønt og blått. Jeg tok selvsagt bilder av alle fargene, er ikke det obligatorisk? ;-)

Ja jeg vet, jeg ser gal ut:-p

Jeg elsker dette bildet!

Maten måtte selvsagt dokumenteres;-) Jeg tror aldri jeg har spist treretters på restaurant før (herregud, det er nesten pinlig...) så derfor var det frem med kameraet for hver rett jeg fikk servert. Forretten var potetsuppe, høres ikke noe særlig ut men det var skikkelig godt.

Noe biffgreier med et fancy navn jeg ikke husker. Men smaken var nydelig og jeg var vel i grunnen mett etter forretten, så jeg måtte tøye grensene langt:-p

Dessert har man alltid plass til! Spesielt lun sjokoladenøttekake med bær og ekte vaniljeis<3

Hei! :-) Ja, det er noe galt med det ene øyet mitt, tror jeg har betennelse eller noe.

Alle som har tenkt seg til København, må ikke finne på å droppe et besøk til Tivoli! Det var helt magisk, og jeg kunne glatt reist tilbake dit med en eneste gang:-)

Hjemme igjen

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Da var jeg hjemme igjen etter en langhelg i København!!! Kan si det sånn at jeg er rimelig sliten etter å ha gått konstant i tre døgn;-) Men for en tur, og for en by! Én ting er sikkert, og det er at det var ikke siste gang jeg var i København:-) Mamma sier at jeg har svart belte i shopping, og jeg får vel si meg enig i det siden kofferten ikke var halvfull engang da vi dro, mens det var såvidt jeg fikk den igjen da vi skulle hjem igjen:-o Jeg har tatt masse bilder, men jeg tenkte at jeg skulle dele det opp i forskjellige innlegg, så det kommer etterhvert. Nå får dere nøye dere med et bilde av meg og verdens høyeste mann! Må si at jeg virkelig følte meg høy ved siden av ham:-p

Kaos

Innlegget ligger i arkivet for november 2011Akkurat nå er det ca. sånn oppi hodet mitt. Fullt av kaos og labyrinter som gjør det så komplisert for meg at jeg ikke aner hvilken vei jeg skal velge for å komme frem dit jeg vil.

Vikariatet mitt går mot slutten, og det er kjempetrist. Jeg elsker virkelig jobben min, og det er helt forferdelig å tenke på at jeg snart er ferdig der. Når til og med sjefene er lei seg og sier at de vil beholde meg, er det nesten verre. Det hadde vært lettere om de var glad for å bli kvitt meg, men jeg er jo selvfølgelig glad for at det ikke er realiteten. Men det er nemlig ikke opp til dem, men noen enda høyere i systemet... Nå ser det ut til at jeg muligens blir "omplassert" da, hehe, og da blir jeg ihvertfall værende i "familien", noe som kanskje kan gi meg en mulighet til å komme tilbake hvis det skulle være behov for meg igjen.

Det viktigste er vel i grunnen at jeg får en ny jobb å gå til, og hvis det blir sånn som det kan se ut til, må jeg i så fall kjøpe meg bil. Enda et problem. Bil liksom, jeg har jo ikke peiling?! Det blir litt sånn at jeg går inn på finn, og så "Heeeii, den så fin ut! Fin farge, fine seter - OK I´ll take it!" Men det funker jo ikke akkurat sånn. Og hvordan i huleste kan jeg vite at bilen jeg kjøper er en sikker og grei bil som varer i mer enn 17 dager, når felles for alle selgerne er nettopp at de ønsker å selge bilen sin. Selvfølgelig gjør de jo det de kan for å få solgt den. Huff og huff.

Jeg tenker så mye for tiden at det nesten kvalifiserer som trening (hjernetrim, høh...) men jeg er ikke vant til å trene så mye (ooops) så jeg er ekstremt sliten. Sliten av å ikke vite, av å ikke ha noe fast å forholde meg til. Men sjefen min sa jo at det alltid ordner seg for snille piker, og i og med at hun nærmest ga meg et mordblikk da jeg sa at det er synd jeg ikke er en av dem, så får jeg vel regne med at jeg er litt snill jeg også, og at det ikke går så alt for lang tid før det ordner seg:-)

Nå må jeg sove, skal bare tøye ut hjernen litt med verdens mest avhengighetsskapende boblespill. Sov godt søte små;-)

Reisetips til København

Innlegget ligger i arkivet for november 2011


Google

Nå er det bare fem dager til jeg reiser på jentetur til København!! Flyet går tiiidlig fredag morgen, og vi har tre hele dager der nede:-) Jippi!

Men jeg trenger litt tips av dere, for jeg har nemlig aldri vært i København! Det eneste jeg vet, er at jeg skal spise Yasai Katsu Curry (nr. 76) på Wagamama ved togstasjonen, haha:-P Da jeg var på klassetur til London for et par år siden, spiste jeg det der, og det er noe av det beste jeg noensinne har smakt! Får håpe at jeg ikke har for høye forventninger og blir skuffet, selv om jeg tviler på det;-)

Er det noen som har vært i København, som kan tipse meg om steder jeg  besøke, hvor det er best å shoppe, hvor de har god mat osv osv. Jeg tar i mot alle tips med stor takk! :-)

Sommerfuglpiken

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Her er noen bilder av den vakre lille skapningen jeg var så heldig å få fotografere i går:-) Hun er bare helt nydelig, og hun gjorde jobben ganske så lett for meg ved å være en liten solstråle som bare smilte og var blid hele tiden:-)

Magisk

Innlegget ligger i arkivet for november 2011
Weheartit

Jeg hadde en veldig aktiv helg forrige helg, så de siste dagene har jeg egentlig bare brukt til å slappe av, bortsett fra en tretimers fotografering på tirsdag kveld. I morgen er det ny fotografering, da med mine to skjønninger og verdens søteste "tantebarn" :-)

Jeg er helt tom for energi, så nå skal jeg slenge meg på sofaen;-) Dere får nyte siste rest av torsdagen sammen med disse magiske bildene:-)

I bursdagskortet

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Heia Brann

Innlegget ligger i arkivet for november 2011Kom igjen Brann, ja kom an, heia Brann, la oss ofre, ofre alt for Brann!!

Søndag formiddag, ølen er sprettet, drakten er på, Den 12. mann ljomer ut av høyttalerne her, og BRANN SKAL VINNE CUPFINALEN!!!! Heia Brann!

Barn av åttitallet

Innlegget ligger i arkivet for november 2011Her kommer et par egobilder av meg fra i går. Åttitallspartyet var kanongøy, og det er lenge siden jeg har hatt det gøy på fest! Hipp hurra for verdens beste kollegaer<3 Jeg fikk 3. plass for beste antrekk, hehe;-) Vinnerantrekket var definitivt det beste, så jeg er storfornøyd:-)

Nå har vi barnevakt, og jeg er klar for bursdagskosekveld med min kjære, mens vi lader opp til cupfinalen i morgen! Heia Brann!!!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld:-)

Troikakaken min

Innlegget ligger i arkivet for november 2011Her er bilder av hele prosessen:-) Det tok, som jeg skrev i forrige innegg, 6 timer og 20 minutter fra jeg begynte til kaken var ferdig, hehe, men det innebar noen timers venting både her og der for at lagene skulle bli ferdig. Men for å si det sånn - det var verdt det! Kaken er vanvittig god, og så lik i Troikasmak som jeg tror det er mulig å få en kake:-)

For oppskrift og bedre bilder, se Passion4Baking her!

Bursdagsjenten

Innlegget ligger i arkivet for november 2011

Hipp hurra for meg som har bursdag i dag;-) I går laget jeg kake i 6 timer og 20 minutter for å ta med på jobb i dag, hehe;-) Dere skal få se imorgen, men nå må jeg kle på meg 80-tallsstasen!

Denne har jeg forresten laget for å ha med meg i kveld, det er nemlig premien for beste kostyme:-D Haha, helt fantastisk ikke sant?

Jeg ønsker dere alle en strålende dag og kveld:-) Hilsen gamla:-p

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits