limonade design and photography

Innlegget ligger i arkivet for november 2010Da er websiden for firmaet mitt så og si ferdig, og jeg er i grunnen veldig fornøyd:-) Jeg liker at det er rent og enkelt, og ikke masse dilldall som forstyrrer inntrykket:-)

Jeg setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger, så ta gjerne en titt på websiden min her:-)

fashion inspiration

Innlegget ligger i arkivet for november 2010
Photo credit: weheartit

Siden jeg ikke har et eksepsjonelt spennende liv, er det ikke så mye nytt som har skjedd i det siste. Derfor poster jeg disse fantastiske bildene fra weheartit. Jeg er helt forelsket i hårfargen til de to rødhårede, sånn vil jeg også ha! Jeg hadde det før, rødfargen gikk mer mot det oransje, men etter forrige frisørbesøk var det plutselig ikke sånn lengre. Jeg kjenner at det er litt småtrist, så jeg håper at det går an å ordne det neste gang selv om jeg egentlig syns hårfargen min er fin.

Disse bildene inspirerer meg fordi det er lignende plagg jeg har i klesskapet mitt for tiden. Blonder, skinnjakker, fargepalett i bl.a. svart, hvitt, gammelrosa og grått. Hadde jeg bare sett like lekker ut som disse jentene, skulle jeg ikke ha klaget:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende søndag!

housewife wannabe

Innlegget ligger i arkivet for november 2010

Etter å ha besøkt bloggen til Villa Perlesukker fikk jeg lyst til å prøve meg på Oreokonfekt siden det virket så enkelt. Vel, det var ikke så veldig vanskelig, men herregud så stygge mine ble i forhold til hennes!! Ikke engang det å putte konfektmasse i former og dyppe dem i flytende sjokolade, klarer jeg å få til å se bra ut. Derav overskriften... Jeg prøver og prøver, men får det tydeligvis ikke til. Hvor er glansen liksom?!

Men én ting skal sies da, de var fantastisk gode! :-) Jeg får prøve meg igjen en annen dag, dette jeg jo klare;-)

in the mood

Innlegget ligger i arkivet for november 2010
Photo credit: Jannicke og Marianne:-)

I går var jeg på julebord på Bryggeloftet med jobben:-) Jeg har visst en tendens til å tenke at "fest er fest" uansett årstid, og her fikk jeg tydeligvis ikke med meg at det var flere minusgrader ute. Mens alle andre troppet opp i gode og varme støvletter, stilte jeg med bortimot de minste skoene jeg har, hehe;-)

Et lite avbrekk i hverdagen med god mat og drikke i lystig lag, gjør godt for humøret når kulden har slått inn for fullt og vinterdepresjonene ligger og lurer rundt neste hjørne. Jeg gjentar det gjerne;-)

the moon

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: Paolo De Faveri

Omtrent slik ser månen ut utenfor her nå (bortsett fra at det ikke er fullmåne), og det er så fantastisk vakkert! Hver gang jeg ser sånt, har jeg lyst til å løpe å hente kameraet for å fotografere, men jeg blir alltid like skuffet over at bildene blir så uskarpe og dårlige.

Dere fotoeksperter, går det an for folk med "vanlig" speilreflekskamera å fange dette på en god måte, eller må man ha kamera til minst 50 000,- og linser til omtrent samme pris? Jeg har så utrolig lyst til å få tatt vakre bilder av månen, men føler ikke at kameraet er godt nok. Er det noen som vet?

new eyebrows

Innlegget ligger i arkivet for november 2010I kveld skal jeg på julebord med jobben, hurra! I den anledning fant jeg ut at det var høyst nødvendig å fjerne de ville buskvekstene i ansiktet, så nå har jeg akkurat kommet hjem fra WahWah hvor jeg både farget og formet øyenbrynene. Jeg er kjempefornøyd, det er helt utrolig hvor mye brynene faktisk har å si for både ansiktet og selvfølelsen. Trenger jo (nesten) ikke sminke nå! :-)

Jeg fikk forøvrig beskjed av damen om å ikke la det gå enda et år til neste gang, for da må man liksom begynne på nytt hver gang......kremt, muligens et råd jeg bør ta imot;-)

mommy thoughts

Innlegget ligger i arkivet for november 2010

Det er lenge siden jeg har kommet over en blogg som har vært så utrolig morsom å lese til tross for at den ikke inneholder noen bilder. Tekstene er bare helt nydelige, og nå har jeg sittet og ledd høyt for meg selv opptil flere ganger:-) Jeg anbefaler absolutt alle å ta seg tid til å besøke (og lese!) Mammatanker. Her er et lite utdrag:

"Fredag, altså. Den dagen i uken der alt er litt lettere. Og visst er det forbausende ofte sol på fredager? Tror det kommer av at det er så mye mer positiv energi i luften på fredag enn for eksempel på tirsdag, at skyene bare fordamper. For meg er fredag en musikkdag. Jeg hører på bøttevis med bra musikk i ørepluppene, og på fredager er det pump up the volum, altså. Høy musikk, spise lunsj mens jeg leser nyheter på dataskjermen. Jeg merket dog ikke at den ene pluppen ramlet ned i maten, og at jeg plukket den opp med gaffelen og puttet den i munnen sammen med kylling, erter og nydelig bulgursalat. Ikke engang en hvit ledning i munnviken gjorde meg mistenksom. Jeg prøvde desperat å definere råvaren med tunge og tenner før jeg spyttet den ut igjen. Og nå merker jeg at det har hendt noe med bassen til Kings Of Leon, den er litt tam.

Men hva gjør vel det. Det er jo fredag. Og jeg skal få kysse på verdens fineste unger helt til solen har gått ned og chipsskålen er tom i kveld. Vi skal tenne lys, sitte hulter til bulter i sofaen og synge høyt til Idol."

Fantastisk, rett og slett. Jeg er fascinert og lykkelig over at jeg fant denne bloggen.
Besøk Mammatanker nå! :-)

knitted favourites

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: H&M

Jeg har akkurat bestilt disse to herlige overdelene, og jeg gleder meg masse til å få dem i posten:-) Jeg er en skikkelig frysepinn, og siden vinteren har bestemt seg for å være veldig kald veldig lenge, trenger jeg et par varme og gode gensere.

Jeg syns det er greit å se sånn noenlunde presentabel ut på jobb, men samtidig slippe å fryse meg ihjel, og da passer disse to helt perfekt:-)

five years from now

Innlegget ligger i arkivet for november 2010

Jeg er en tenkeperson. Jeg går ofte og tenker på litt for masse, og kan sitte en hel kveld uten å si et eneste ord fordi jeg bare grubler, funderer og har skikkelig tankekjør. Akkurat nå tenker jeg mye på fremtiden. Jeg har en deltidsjobb, men trenger noe mer. Penger er jo greit å ha når man har barn, huslån og studielån;-) Når ikke "alt" er på plass, er det vel naturlig å lure på hva fremtiden vil bringe og hvor man er i livet om noen år.

Om fem år håper jeg at jeg har drømmejobben. At jeg stortrives med det jeg holder på med, har gode og støttende kollegaer og rett og slett gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Jeg håper jo selvsagt at drømmejobben dukker opp før, men det er en fordel å være realistisk:-)

Jeg ønsker meg flere barn, ihvertfall ett til. Jeg håper virkelig at jeg har fått det innen fem år.Det er ikke til å legge under en stol at jeg, som den romantiske drømmeren jeg er, håper på et frieri og et nydelig bryllup:-) Jeg har sagt til samboeren min at jeg vil gifte meg før jeg fyller 30 år, så da har han fire år på seg;-) Håper det skjer før:-p


I og med at jeg kjøpte min første leilighet som 19-åring, håper jeg at når jeg er 31 år, bor jeg i drømmehuset jeg skal bo i "for alltid".

Hvor tror du at du er om fem år? Hva er dine ønsker, og hva er dine realistiske tanker?

Photo credit: weheartit

unacceptable

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: Jan Henriksen

Noe av det kjedeligste jeg vet er å klikke meg inn på blogger som aldri blir oppdatert. Til slutt mister man lysten til å besøke bloggen i det hele tatt, selv om man vet at man kanskje kan gå glipp av noen gode innlegg. Derfor beklager jeg for ekstremt dårlig blogging i det siste. Jeg har jobbet denne uken, og da går det i ett med både henting og levering i barnehage og skole, jobbing, handling, middagslaging og plutselig kveld. Det blir ikke mye tid til å skrive spennende og interessante innlegg da, ei heller mulighet for å ta gode bilder.

Jeg satser på bedre bloggtider fremover, og håper at dere søte mennesker som har vært her inne en liten tur, kanskje vil komme tilbake igjen selv om jeg startet min nye bloggkarriere på håpløst vis;-)

Jeg har forresten søkt på en ny jobb....det er drømmejobben med stor D, og jeg krysser alt jeg kan av fingre og tær for at jeg får den. Jeg har både kompetansen og interessene som trengs, men det er ikke ofte slike jobber dukker opp, så det er nok mange om beinet. Men dette er min jobb, har jeg bestemt! Lykke til til meg:-)

collection of the nerds

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Veldig fin blitz på den ene boken her ja!

Bøker! Jeg elsker bøker:-) Dette er min nerdete samling av skolebøker, fagbøker og inspirasjonsbøker når det gjelder grafisk design, fotografi og motedesign. Hvis jeg har talt riktig, har jeg 47 bøker, og den første av dem kjøpte jeg i august for to år siden. Hei hei, det er jeg som er nerden ja;-) Må vel legge til at jeg har sånn ca. 15-20 bøker til på ønskelisten min, så det stopper langt i fra her!

Jeg har faktisk lest i alle sammen, så det er ikke sånn at jeg kjøper bøker bare for å se kul ut;-) En del av dem inneholder stort sett bare bilder, og sånne bøker er herlig å dra frem når man føler at inspirasjonen har tatt seg en litt for lang hvilepause.

Jeg anbefaler alle som liker bøker å handle på Amazon, de fleste bøkene jeg har kjøpt har kostet omtrent halvparten av hva de gjør i Norge. Man betaler heller ikke toll og moms for bøker, så det kommer ingen uforutsette utgifter i tillegg:-)

blinded by the light

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Model: Silje<3

For noen måneder siden fant vi ut at vi skulle ta noen bilder ved en mur! Det var i grunnen det eneste kriteriet, hehe;-) Det var veldig mye sol, og bildet er overeksponert, men jeg liker det likevel:-)

Vi tok en bildeserie med mange forskjellige oppstillinger hvor sjalet var en rød tråd på alle bildene, og det syns jeg var gøy:-) Det er spennende med helt ulike bilder hvor man likevel ser en sammenheng:-)

in love with lanvin

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: H&M

Beklager for lite inspirerende blogginnlegg for tiden, men kameraet mitt har lagt og sovet de siste dagene, og sånt blir det ikke mye spennende bloggposter av!

Jeg har absolutt ikke som mål å gjøre dette om til en reklameblogg, men jeg (som de fleste andre bloggere) er nødt til å få med noe om Lanvins samarbeid med H&M. Jeg har sett gjennom alle klærne i kolleksjonen, og det er vanvittig mye lekkert, men veldig lite jeg føler passer til meg. Men denne gule kjolen er jeg helt forelsket i. Den er fantastisk, en skikkelig statementkjole:-) Jeg er ikke så sikker på om jeg hadde kledd den da, men jeg har veeeldig lyst på den likevel;-)

Gult er kult!

acne hybria lea

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: Acne

Oh my! Disse skoene er til å dø for! Jeg er vanligvis ikke noe luksusdyr, men holy ghost, I want these shoes! Noe så enkelt, stilrent og gjennomført! Sukk.....

time to compete

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Sea Star Beau Rivage (Hurghada)
Photo credit: Solia

Etter et lite besøk på Ulrikke sin blogg, oppdaget jeg at Solia har en konkurranse gående for tiden. Vanligvis pleier jeg ikke å delta på sånne konkurranser fordi det er bortimot umulig å vinne, men hvem sier vel nei takk når man får sjansen til å vinne en gratis ferietur til O´Store Utland? :-)

Som student har man ikke (ihvertfall ikke jeg) millioner av kroner gjemt under madrassen, og selv om jeg nå er ferdig utdannet, har jeg oppdaget at arbeidsgiverne ikke står i kø og venter på meg;-) Derfor har ikke dette året vært det aller beste økonomisk, så det begynner å bli alt for lenge siden forrige tur til varmere strøk. En drøm hadde derfor gått i oppfyllelse om jeg kunne tatt med meg min kjære og våre to vakre barn til Hurghada i vinter, bort fra frosne veier, tjukke sokker og istapper på fingrene:-)

Har du også lyst til å vinne en tur til Egypt? Klikk her! :-)

fourtyfour days to go

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Model: Cutie Celina<3

I dag er det bare førtifire dager igjen til jul, og vanligvis er jeg omtrent ferdig med alle julegavene på denne tiden. Men i år har jeg ikke fått kjøpt en eneste enda, og jeg kjenner at det stresser meg litt. Plutselig er det desember, julerushet er i gang for fullt og butikkene er nærmest ulevelig å bevege seg inn i. Men det blir vel jul i år også tenker jeg, med julegaver under treet;-)

Har du begynt på julegavene?

into the forest

Innlegget ligger i arkivet for november 2010Dagens planlagte naturfotografering endte opp med en egoshoot istedenfor;-) Jeg dro på meg både skibukse og varm jakke, slengte kamera, sko og stativ i sekken og tuslet avgårde inni skogen. I mitt hode var det masse snø der, og de røde skoene ville skape en tøff kontrast. Men etter å ha gått litt for langt, var det så tett med trær at det omtrent ikke var et eneste snøfnugg der! Var det vinterstemning du sa? ;-)

Nok engang fikk jeg bekreftet at jeg ikke sto fremst i køen når de fotogene ble utvalgt, for dette er de eneste bildene som ser sånn noenlunde grei ut etter å ha knipset 83 bilder. Men jeg skal virkelig ikke klage, for med både stivfrosne fingre og tær er jeg glad for at det faktisk ble ett par stykker å vise fram. Jeg har nemlig hatt litt for mange fotoshooter med meg selv hvor hele minnekortet har gått rett i papirkurven;-)

PS: Tusen takk til herlige Dagens Outfit som har skrevet så fint om meg:-)

better late than never

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: Kine

Det har vært noen stille og rolige dager etter en fantastisk bursdagsfeiring på fredag! Gode venner, god musikk og øl i glasset (flasken...) betyr joggebukse og strikk i håret resten av helgen;-)

I natt bestemte snøen seg for å komme tilbake til Bergen, og hvis det er klart ute imorgen tidlig, drar jeg med meg kameraet ut i skogen for å forevige både snøkrystaller og frosne bekker. Det er ingenting som er så spesielt som stemningen i vinterland grytidlig på morgenen.....:-)

older than yesterday

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Photo credit: weheartit

Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt like vakre bursdagsbilder liggende i mitt bildearkiv, men det har jeg dessverre ikke. Derfor vil jeg dele disse nydelige inspirasjonsbildene fra weheartit med dere. Ha en fantastisk kveld, både kjente og ukjente, nyt livet og tenk fine tanker:-)

four hours left

Innlegget ligger i arkivet for november 2010Om sånn ca. fire timer har jeg bursdag og blir kjempegammel;-) Det er merkelig det der, hver eneste gang bursdagen nærmer seg, gleder jeg meg som et lite barn på julaften. Og hver gang jeg våkner om morgenen, blir jeg like skuffet fordi jeg ikke kjenner noen forskjell;-) Det er vel kanskje sånn det er å bli voksen?

I morgen blir en rolig dag, men på fredag slår vi på stortrommen og feirer med en god, gammeldags fest! Frem med dansefoten og masse god drikke, så blir det bra:-)

memories

Innlegget ligger i arkivet for november 2010


Paris, januar 2009

Amsterdam, mars 2009

På kalde høstdager er det godt å mimre tilbake til romantiske kjæresteturer, hvor varm kakao, flettede hender og fine ting var det eneste som stod i fokus:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits