Jeg har verdens tøffeste mamma

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Det må jeg bare få sagt! Min mamma fyller nemlig 50 år om noen uker, og i dag har hun flydd i jagerfly!!! Det var bursdagsgaven fra pappa og noe hun har ønsket seg i alle år, og i dag var altså den store dagen. Jeg er så stolt og syns det er helt utrolig kult at min mamma har flydd i jagerfly:-D

Rosablogger

Innlegget ligger i arkivet for august 2011Er jeg en rosablogger nå? :-D

Neida, jeg skal ikke komme med produktanbefalinger (selv om jeg er veldig glad i akkurat det, så jeg håper ikke at noen ble fornærmet nå!) men jeg lurer derimot på om det er noen som har erfaring med disse produktene? Jeg har nemlig akkurat bestilt dem (og betalt for dem helt selv;-)) men jeg har ikke brukt kvelden på å google etter erfaringer. Derfor hadde det vært supert om noen som har prøvd dem kan komme med sin mening, selv om bestillingen allerede er sendt, og det ville vært litt kjedelig om det skulle vise seg å være skikkelig dårlige produkter, hehe.

Siden jeg har farget hår og har latt det suse og gå med de unike og fantastiske dagligvareshampoene frem til nå, tenkte jeg at det var på tide å kjøpe noen produkter som skal bevare fargen og kanskje faktisk holder det også. Jeg har derfor kjøpt Tigi Bedhead Colour Combat Colour Goddess Shampo og Conditioner (phuh) fordi de virket lovende. I tillegg kjøpte jeg Tigi Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo siden det visstnok skal være genialt, og Tigi Bedhead Small Talk fordi jeg er lei av usannsynlig flatt hår. Så får vi se da, om det gir resultater å ha brukt 627,50,- på hårprodukter. Jeg vet at det ikke er mye, spesielt siden shampoen og balsamen inneholder 750 ml, men det er vel sånn ca. 627,50,- mer enn jeg har brukt de siste årene...

...var ikke dette et interessant innlegg, så vet ikke jeg:-D

I (u)sunnhetens øyeblikk

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Fredagsfavoritter: Inspirerende bloggere

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Mira Jakobsen. Fordi hun tar fantastiske bilder, skriver helt herlig og er nydelig skjønn. Jeg er veldig glad i blogger som har sin egen stil, og der er Mira helt unik. Bildene hennes er mystiske og vakre, og hun er en av få som kan kunsten å få selv den mest hverdagslige ting til å se lekker og spennende ut. Hun kan virkelig det å kle seg, hun smiler som en engel og hun vrir på ordene slik at man må trekke på smilebåndet både støtt og stadig.

Livingdoll. Fordi hun har en utrolig bra klesstil som er inspirerende for de aller fleste. I tillegg har hun et fascinerende vakkert utseende, og lever definitivt opp til kallenavnet sitt (på en veldig positiv måte.)

Monique Lund. Fordi hun har en sprudlende personlighet man bare  bli glad av, og jeg elsker å følge med på den nydelige, voksende babymagen som skjuler seg under klassiske og stilfulle plagg. Og i motsetning til mange andre som kommer med produktanbefalinger som helt tydelig er kjøpt og betalt, kan du være sikker på at Monique alltid kommer med gode og ærlige anbefalinger.


Kelle Hampton. Fordi det må være den vakreste bloggen i verden. Kelle har to nydelige jenter - Lainey og Nella, og gjennom bloggen viser hun en genuin kjærlighet for familien sin. Hun tar inspirerende bilder, deler små og store øyeblikk med oss, og tar oss med inn i en verden hvor man lærer å sette pris på hver minste lille ting. Denne bloggen besøkes.

Bildene er lånt fra Mira Jakobsen, Livingdoll, Monique Lund og Kelle Hampton.

Prosjekt på gang

Innlegget ligger i arkivet for august 2011


eBay

Min lille "baby" som jeg har planlagt i lang tid, begynner endelig å nærme seg dagens lys. Dette har jeg tenkt på og drømt om lenge, og nå er det viktigste i boks:-) Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, og selv om det vil ta en god stund før alt er klart, så er det så gøy å være på vei dit!

Er det noen som klarer å gjette hva som er planen? :-)

Fred Jonny

Innlegget ligger i arkivet for august 2011


Kilde: Fred Jonny

Av og til (les: ofte) trenger man inspirasjon fra andre for å utvide tankegangen og forbedre egne idéer, og da er O´Store Internett en meget god venn som kan by på det meste man ønsker å la seg bli inspirert av. Fred Jonny er en av mine favoritter, og jeg elsker disse bildene. Fargesammensetningene, utsnittene, måten collagene er satt opp på...ja, jeg elsker rett og slett alt med dem.

Jeg går ofte og grubler, tenker og skribler ned idéer, og jeg har ikke akkurat få ark dekket av diverse dårlige strektegninger og ord som nærmest er uleselig fordi jeg har skrevet litt for fort i frykt for å glemme hva jeg tenkte. Men disse bildene fotografert av Fred Jonny dukker alltid opp igjen i hodet mitt fordi jeg syns de er utrolig kreative, samtidig som de fanger oppmerksomheten min med én gang jeg ser dem. Sånne bilder vil jeg også fotografere.

Brudebukett

Innlegget ligger i arkivet for august 2011


Google

Så sitter jeg her da, og drømmer meg bort i blomster og brudebuketter:-) Jeg har en tanke oppi hodet mitt som sier at jeg skal ha en brudebukett med blomster i dyp lilla og cerise, men jeg syns det er utrolig fint med hvite blomster også. Det er så mange ting å tenke på, og det er vanskelig å bestemme seg. Jeg har jo god tid enda, men tiden flyr og plutselig er dagen kommet. Da er det greit å være litt tidlig ute, syns jeg! :-)

Lang blazer

Innlegget ligger i arkivet for august 2011


H&M

Jeg kunne bare ikke la være, og dermed er denne fine blazeren på vei hjem til meg:-) Jeg prøver å shoppe minst mulig nå som jeg driver med bryllupssparing på høyt nivå, men innimellom dukker det opp godbiter som jeg bare  ha:-)

- Hvilket klesplagg kjøpte du sist?

Fredagsfavoritter: Drømmereisemål

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Island. Fordi jeg har drømt om å reise dit siden jeg var liten, og fordi det må være det perfekte fotoparadis med så mye unik og vakker natur.

Svalbard. Fordi det må være det perfekte fotoparadis #2. Litt skummelt med isbjørner da, men en tur til Svalbard er garantert en uforglemmelig opplevelse.

New York. Fordi jeg er jente, og som jenter flest drømmer jeg om å slå meg løs i det ultimate shoppingparadiset. (Beklager alle paradisene i dette innlegget;-)) Finnes det noen som ikke vil besøke byen som aldri sover?

Las Vegas. Fordi jeg skal reise dit for å spille poker, ihvertfall én gang i livet. For en drøm!

- Hva er ditt drømmereisemål akkurat nå?

Alle bildene er funnet via Google.

Rihanna @ Koengen

Innlegget ligger i arkivet for august 2011Et lite bildedryss fra gårsdagens konsert:-) Og ja, jeg vet at jeg er hvit, men hvis universet hadde ønsket at jeg skulle ha vært brun, så hadde jeg ikke vært født i Norge;-)

Tirsdag er kosedag

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Her i huset er tirsdagen en skikkelig tv-kveld, og da har jeg en tendens til å lage noe godt. En lei uvane kanskje, men uvanen smaker i det minste helt fantastisk:-)

Jeg har lagt ut oppskriften på disse kjeksene tidligere, men siden jeg nettopp har laget dem, får dere oppskriften på nytt! :-) Jeg lager alltid dobbel porsjon, og det blir i underkant av 40 kjeks. Da sier det seg selv at én porsjon er alt for lite.....;-)

Du trenger:
- 75 g margarin
- 1,5 dl brunt sukker
- 1 egg
- 2 dl hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts natron
- 100 g kokesjokolade
- 100 g mandler (i dag brukte jeg valnøtter, og det var minst like godt)

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader, og hakk mandlene og kokesjokoladen.
2. Rør smør og sukker luftig og lett.
3. Ha i egget og rør godt.
4. Bland i hvetemel, vaniljesukker, salt og natron.
5. Ha i mandlene og sjokoladen og bland alt godt sammen.
    Dette pleier jeg å gjøre med en sleiv eller en skje, og ikke med miksmasteren.
6. Legg bakepapir på en plate, og sett kakene på platen med en teskje.
    De kommer til å se litt små ut men de blir større når de flyter utover.
7. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de er lys brune.
8. Avkjøl kakene på rist og SPIS:-)

Oppskriften er på én porsjon. Husk å doble den hvis du vil ha kjeksene i noen dager ihvertfall;-)

Min nye treningstights

Innlegget ligger i arkivet for august 2011Ja, det var ihvertfall denne kjolen fra Diesel jeg fikk tilsendt i posen som tydelig stod merket med "3/4 Adidas treningstights". Jeg syns i grunnen at det var litt interessant, det er nesten så jeg vurderer å trene i den:-p Men det skal sies at da jeg sendte inn spørsmål til Nelly om hvordan det var mulig å sende en kjole istedenfor en treningstights, til og med i posen som var merket med riktig produkt, gikk det ikke mer enn et par minutter før jeg fikk en stor beklagelse og 60 kr tilgodeskrevet. Det er god service! Det kjipe er at på nettsidene er tightsen utsolgt, så nå spørs det om jeg får den:-( Men kjolen skal ihvertfall sendes i retur, feil størrelse var den også.

Fredagsfavoritter: Musikk

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Blue - I can. Fordi boyband er koselig og det er en skikkelig feelgoodlåt.

Take That - The flood. Fordi jeg har en crush på Robbie Williams og liker gjenforeninger.

Bernhoft - C´mon talk. Fordi den er fantastisk fengende og helt rå live.

D-Techs - Sky´s the limit. Fordi vi savner René som skulle ha fylt 27 år imorgen... Sangen er sår og vond å høre på, men også helt nydelig.

Alle bildene er funnet via Google.

I boks

Innlegget ligger i arkivet for august 2011...så vet dere det! :-)

Perfeksjon

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Jeg vil også være stilsikker helt ut til fingerspissene.

Åttedobbel lykke

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Se så kult! Jeg var ute og gikk en liten tur da jeg oppdaget en firkløver i veikanten. Jeg bøyde meg ned for å plukke den opp, og da så jeg en til, og en til, og en til..... Plutselig stod jeg der med åtte stk i hånden! Alle var ikke like fine da, og den til høyre har blitt degradert til en trekløver etter at jeg var så lur å vise den til lillebror i huset, men likevel - jeg fant åtte firkløvere! Det kan vel ikke bety noe annet enn åttedobbel lykke? :-)

Jeg vet at bildet ikke ble noe særlig bra, men jeg lover at alle sammen er firkløvere altså:-)

Motivasjonssalg

Innlegget ligger i arkivet for august 2011


Bildene er hentet fra Nelly.com.

Ja, det er definitivt motivasjonssalg på Nelly - eller ihvertfall på klærne som er greie å ha når man trenger et lite spark bak for å komme seg ut av sofaen;-) I går kveld bestilte jeg denne treningstightsen og toppen fra Adidas i håp om at det kan gi meg litt inspirasjon til å stramme opp min litt for glade sofakropp. Jeg skal jo tross alt gifte meg, og selv om det er ni måneder til, så flyr jo tiden!

Tights fra Adidas: 199,- (ord. pris 649,-)
Topp fra Adidas: 169,- (ord. pris 349,-)

Det kaller jeg et kupp, hehe:-) Siden jeg ikke er noe særlig til treningsfreak (enda??), syns jeg ikke det er  kult å bruke en tusenlapp på to treningsplagg, men når jeg får begge delene til 368,- så er det helt ok! Kanskje jeg til og med blir motivert til å jogge til jobb? (Detsajegikkehøyt.....)

Fredagsfavoritter: Hverdagsglede

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Tid. Fordi jeg fikk en uventet ekstra feriedag i dag. Det er rart hvor utrolig mye mer man setter pris på tiden man har når man ikke forventet å få den.

Gitaren min. Fordi jeg er helt avhengig av den. Jeg tror faktisk ikke at jeg kunne ha levd uten gitaren min, og jeg må ha den tilgjengelig til enhver tid. I tillegg til lydopptakeren på mobilen, har den flere ganger vært en reddende engel når jeg plutselig har fått en sang i hodet og ikke har hatt tid til å vente.

Penn og papir. Fordi det plutselig løsnet og jeg fikk skrevet ferdig en sang jeg har jobbet med i noen måneder. Det føles godt å endelig ha skrevet den inn i boken som inneholder mine beste sanger.Cola zero. Fordi jeg er (alt for) avhengig, og det er godt.

Alle bildene er funnet via Google.

Forandringer

Innlegget ligger i arkivet for august 2011

Dagene flyr avgårde, juli har blitt til august og hverdagen begynner så smått å falle på plass igjen. Nå følte jeg at det var på tide med en forandring på bloggen, kanskje det er det som må til for å hente frem igjen inspirasjonen også. I tillegg til å endre fargene og headeren, har jeg også endret kategorinavnene fra engelsk til norsk, og lagt til stor bokstav. Overskriftene blir nok stort sett norsk fremover også:-)

Jeg vet at jeg ser sånn halvveis gal ut på bildene i headeren, men det er jo i grunnen sånn jeg er;-) En smule sprø, tre hakk barnslig og smågal til tider, så da tenkte jeg at jeg likegodt kan fremstille meg selv slik jeg faktisk er, istedenfor å prøve å være en annen!

Jeg er litt i tenkeboksen angående bloggen for tiden, jeg prøver å klekke ut en skråsikker plan for å gjøre den interessant (noe den for tiden ikke er, jeg vet...) men det er jammen ikke lett! Jeg er ingen skjønnhetsekspert, jeg går med de klærne jeg føler for, enten de er fra 2011 eller 1999, jeg er ingen skribent med en humoristisk vri på hver minste lille hverdagssituasjon..... Jeg føler ikke at det er så veldig spennende å bare spamme bloggen med inspirasjonsbilder fra weheartit eller fra mine egne fotograferinger heller, selv om det er ok med noen innlegg innimellom. (Det er jo tross alt utrolig mange vakre bilder på weheartit!) Så ja, jeg fortsetter å vri og vende på hjernecellene til den ultimate idéen dukker oppi hodet mitt:-)

Her er det forrige designet - hvilket likte du best?

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits