chubby cheeks

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011


Photo credit: Chubby Cheeks

I går kom jeg hjem til en utrolig koselig overraskelse:-) For noen dager siden sendte jeg inn mitt bidrag til en konkurranse på Anette-Maries blogg, hvor man kunne vinne denne lekre vesken/stellevesken! Da jeg sjekket mailen min i går, viste det seg at jeg hadde vunnet den! Hurra og tusen takk!! :-)

Vesken er av ekte skinn både innvendig og utvendig, og den er delt i to slik at man f.eks. kan ha én del til barneutstyr og én del til egne ting. Jeg falt for den med en gang, og syns den var både lekker og praktisk, så jeg ble utrolig glad da jeg var så heldig å vinne den:-)

Jeg håper at dere alle har det bra, og tar vare på hvert sekund med deres kjære. Tiden er verdifull.

out of words

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011

Oslo og Utøya er rammet av en forferdelig tragedie, og det er umulig å finne ord som kan beskrive hvor grusomt og meningsløst dette er. Hele Norge står sammen i sorgen, og i dag er vi alle preget av det som har skjedd. Mine tanker går til de som er såret, til de pårørende, og ikke minst til alle de uskyldige ungdommene som har mistet livet... Ta vare på alle du er glad i, fortell dem at du bryr deg, at du er der for dem. Vis kjærlighet og omsorg for dine nære. Livet er verdifullt, verdsett hvert eneste sekund.

summertime

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011

Jeg har  visst tatt litt sommerferie fra bloggen selv om det ikke var helt planlagt. Hodet mitt har vært helt kaos denne uken, fordi jeg hadde min første bryllupsfotografering i går, og den varte i ikke mindre enn seks timer...! Resten av dagen gikk med til å ligge på sofaen og ikke gjøre noe, og jeg kjenner at jeg fortsatt er helt utslitt, men på en god måte da:-)

I løpet av neste uke skal vi mest sannsynlig reise på ferie litt rundt i Norge, og bare kose oss sammen med familien:-) Vi får krysse fingrene for at været blir sånn noenlunde, for det er jo ikke akkurat en selvfølge her i vårt lille land:-)

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende sommer, enten dere skal på ferie, bare være hjemme eller kanskje jobbe. Nyt hver dag, for den kommer ikke tilbake! (Hehe, dagens klisjé;-)) Jeg kommer sterkere tilbake i august, selv om det kanskje kommer et innlegg innimellom før den tid:-)

Alle bildene er fra Weheartit.

curious

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011Har dere sett noe så nydelig? Denne lille skjønningen fotograferte jeg på lørdag, og da var hun bare 15 dager gammel<3 Det ser ut som om hun virkelig er nysgjerrig på hva verden vil bringe:-)

new and blue

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011

Jeg hadde en liten egoshoot i går etter tre andre fotograferinger, og jeg var tydeligvis så fornøyd med min nye bukse at jeg hoppet i taket av glede, hehe;-) Hva er det de sier; Man er ikke voksen før man tør å være barnslig? :-p

Ellers har jeg ikke forsvunnet selv om det skulle virke sånn på bloggen... Jeg er litt i tenkeboksen for hvordan jeg skal forbedre den hvis jeg skal fortsette å blogge, for det er ingen rød tråd her, og jeg hadde nok ikke hatt så lyst å lese den hvis det var en annens blogg, ooops.... Da tenker jeg at det er på tide å gjøre noen endringer:-)

Har dere tips til hva jeg kan gjøre for at den skal være mer interessant? Noe dere liker bedre å lese om enn andre ting? Konstruktiv kritikk mottas med stor takk! Og ellers ønsker jeg dere en fin søndag:-)

low carb

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011


Photo credit: food is my religion

I går bestemte jeg meg plutselig for at nå er det skjerpings på matfronten, chips og sjokolade hører ikke hjemme i ukedagene! Sist gang jeg kuttet det ut, i tillegg til å gjøre et par forandringer i spisevanene, gikk jeg ned 8 kg, så det er jo lovende:-)

Derfor har jeg nettopp laget lavkarbobrød, to stk faktisk, og det er så utrolig godt! Jeg har hørt om mange tidligere som har laget brød de ikke har vært så fornøyd med fordi det enten bare har smakt egg, eller skivene har blitt flate som pannekaker. Men dette er helt fantastisk, og selv om skivene er små, blir man mett av 3-4 stk. Det er sånn ca. 3-4 karbohydrater, så man skal ikke klage på det;-) Må bare påpeke at jeg ikke har tenkt å gå drastisk til verks med ketolyse (det gjorde jeg nemlig sist) men heller bare kutte litt ned på karbohydratene, og spise mer frukt og grønnsaker. Jeg reagerer på vanlig brød, og syns det er vanskelig å være kreativ i lunsjen uten at det skal koste både en fot og en arm, så derfor er dette brødet et veldig godt alternativ.

LAVKARBOBRØD
4 egg
2 dl Crème Fraîche
1/2 dl rapsolje
1,5 ss bakepulver
4 ss linfrø
50 g sesamfrø
60 g hvetekli (kruskakli)
45 g solsikkekjerner

Visp eggene og tilsett Crème Fraîche.
Ha oppi det tørre.
Tilsett rapsoljen tilslutt.
Husk bakepapir i brødformen, det holder ikke å bare smøre den.
Hell så blandingen i formen. Den er så flytende at ingenting skal eltes.
Stekes på 180 grader i 50 min.
Jeg pleier å skjære brødet i tynne skiver (tynnere enn på bildet) slik at det blir ca. 24 stk, og da er det ca. 1 g karbohydrat i hver skive:-)
Oppbevares i kjøleskapet, da holder det seg godt. Jeg skjærer det opp og legger skivene i matbokser. Kakebokser kan også brukes! Enjoy:-)

...så må jeg bare nevne sånn forsiktig at jeg danset Zumba i går, og har rocket med rockering både i går og i dag...og så er jeg ferdig med dagens skryt;-) 

pronovias barcelona

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011
Photo credit: Pronovias

Jeg dør litt av disse to kjolene, herregud så lekre! Jeg er helt forelsket i den øverste (Fortuna) og i grunnen ganske forelsket i den nederste også, hehe;-) Den er enklere, men nydelig likevel! Blir nok en tur til en brudesalong i løpet av de neste ukene ja:-)

Hvilken kjole likte du best? Hvis du likte dem da, vel og merke;-)

graphic design in every shape

Innlegget ligger i arkivet for juli 2011
Photo credit: Mira Jakobsen - source: NKF

I høst engang (tror jeg, hehe;-)) var "jeg" modell for Mira som skulle fotografere grafisk design in action for hjemmesiden til NKF. Da jeg tilfeldigvis surfet innom der for et par dager siden, oppdaget jeg at jeg var jo der! Det var litt artig å se, og minnene kom strømmende på:-) På det øverste bildet klipper jeg ut en erteboks til en oppgave som gikk ut på å redesigne emballasje (her kan du se boksene i sin helhet), og på bilde nr. 2 jobber jeg i skisseboken med logoen og sjokoladeboksen jeg laget til en egenprofileringsoppgave.

Det er rart å tenke på at det er et år siden jeg var ferdig. Det føles som om det var i går, samtidig som det virker som en evighet siden jeg satte føttene mine der som student....sukk, memories:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits