Salgskupp

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Salg på Asos er ikke feil. Denne kjolen koster 21 pund akkurat nå. Lilla<3

Mitt lille prosjekt

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Husker dere moodboardet jeg viste dere for litt siden? Her er resultatet - min egen lille eplabutikk:-)

Fine ting

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Denne fineste skålen fikk vi i bryllupsgave av mine herlige kollegaer. Den er fra Rivièra Maison, og passer perfekt til frokostblandinger!
Skiltet er fra en liten butikk i Tivoli i København, og jeg kunne sikkert ha tømt den om jeg hadde vært millionær:-)

Hverdagsromantikk

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012


Weheartit

Jeg gleder meg til sommerferien. Til biltur langs fjorder og fjell med min fine familie. Til is når som helst på døgnet. Til fornøyelsesparker. Til flagrende kjoler og bustete hår. Til lukten av solkrem og saltvann. Til klokken ikke betyr noe og vekkerklokken støver ned.
Frem til da drømmer jeg. Og lar meg inspirere av vakre bilder med duse farger og fine minner.

Min nye tatovering

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

I LOVE IT!!!

Takk til de flinkeste menneskene på Let´s Buzz:-)

Bruden i farger

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012Jeg har ikke planer om å gifte meg mer enn én gang, så da må det være lov til å skryte litt;-) Både av verdens fineste kjole og blomsterbukett, men også av verdens flinkeste Mirafotograf. Imorgen får vi resten av bildene, så da skal jeg sette meg ned og planlegge takkekort,
innimellom alle de andre prosjektene jeg har på gang, hehe;-)

Ellers må jeg bare ta av meg hatten for alle som klarer å blogge omtrent hver eneste dag!
Jeg fatter ikke hvordan dere får tid, og ikke minst inspirasjon til å klare det. Så - hatten av for dere:-)

Moodboard

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012


Bilder hentet fra google og ebay.

Dette er min inspirasjon for tiden. Jeg holder (som vanlig) på med et lite prosjekt, og da måtte jeg lage et moodboard før jeg startet. Det setter virkelig i gang den kreative prosessen, og selv om det tar litt tid å sette sammen så er det et veldig nyttig verktøy:-)

Morgengaver

Innlegget ligger i arkivet for juni 2012

Tradisjonen tro, valgte vi å kjøpe morgengaver som vi ga til hverandre da vi våknet søndagsmorgenen etter bryllupet. Her er gavene jeg fikk:Et nydelig smykke og matchende øredobber. Tenk at han har valgt det ut selv, hehe! (Ok, sammen med forloveren sin, men likevel;-)) Jeg ble imponert, og falt pladask med én gang. Det er så utrolig fint, og bildene yter det egentlig ikke rettferdighet.

Jeg var jo storfornøyd med smykket og øredobbene, og så kom han med dette kameraet til meg også! Snakk om å bli tatt på sengen. Jeg har ønsket meg et nytt pocketkamera i en evighet, fordi jeg har lyst til å ha god kvalitet på bildene jeg tar selv om jeg ikke har med meg speilrefleksen. Dette er seks ganger så bra som det jeg hadde, bokstavelig talt, det hadde nemlig bare 3x optisk zoom. Så jeg er veldig, veldig fornøyd<3

Hvis noen lurer på hva han fikk av meg, så klarte jeg å fikse en signert drakt av hans favorittlag fra England som han har vært supporter av omtrent hele livet. I tillegg fikk han billetter til Stingkonsert, så 19. juni blir det konsert på oss:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits