Nytt design

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012


Det gamle designet.

Lilla som jeg er, likte jeg godt det gamle designet, men siden vi har fått de nydelige bryllupsbildene av Mira og det var noen bilder der jeg kunne bruke, hadde jeg lyst til å endre litt på stilen og fargene på bloggen. Jeg er i grunnen veldig fornøyd, og føler nesten at jeg har fått ny blogg, nå som den er nyoppusset:-)

Imorgen blir det fest med jobben etter arbeidstid, og jeg gleder meg masse til å kose meg i godt selskap:-) Jeg ønsker dere alle en nydelig helg. Håper været er snill med dere:-)

Bryllup 12.05.12

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

Når Mira blir en anerkjent fotograf om noen år, da skal jeg stolt fortelle at vårt bryllup var hennes første bryllupsfotografering, og at vi er de aller heldigste som fikk æren av å være nettopp det.

Lesley

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

Plutselig ble det litt mye sko her inne, men det får gå for denne gang;-) Vi skal nemlig i bryllup i juni, og jeg vurderer å gå med en kjole jeg har sydd. Den har blå, turkise og grønne perler sydd på foran, så jeg tror at disse skoene vil passe perfekt:-) De er forresten fra Nelly.

High dynamic range

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012


Artful Playground

Elsk på disse bildene.

Fisketur i solnedgangen

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

På fredag ettermiddag fant vi ut at vi skulle ta med oss småtrollene på fisketur og grillings:-) Det var jo så nydelig vær, og da vi spurte om de hadde lyst til det, eller om de heller ville være hjemme for å se på The Voice, var ikke valget så veldig vanskelig:-)

Tiden flyr når man har det fint sammen, og etterhvert fant vi ut at vi likegodt kunne bli værende til solen hadde gått ned. Vi fikk til og med en fisk, men den stakk av med sluken og røk snøret, hehe;-) Sånn går det når fisken biter på barnefiskestangen som tydeligvis ikke har sterkt nok snøre til å faktisk dra den opp:-p Det var gøy da;-)

Se så nydelig! Solnedgang er bare vakkert. Vi var ikke hjemme før halv elleve, og da var det to lykkelige småtroll som sluknet på puten omtrent med én gang de så den;-) Jeg syns det er så fint å ha dager hvor man ikke bryr seg om leggetid og sånne hverdagslige ting, men bare koser seg sammen:-)

Endelig og på tide

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

Nå har jeg siklet på grå converse i en hel evighet, og siden jeg ikke har fjorten timer ekstra i døgnet (som jeg hadde trengt for å få tid til å gå i butikker) har jeg lett på nett istedenfor. Endelig fant jeg dem hos Heppo, så nå er de på vei hjem til meg<3 Bedre sent enn aldri, tenker jeg;-)

Ellers driver jeg å planlegger redesign av bloggen, men når jeg får tid til det, er jeg i grunnen litt usikker på. Time will show, men litt forandringer må det bli.

Joseph Joseph

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012Jeg er egentlig en sucker for den romantiske og søte stilen, men jeg elsker farger også. Da jeg fant dette fantastiske kjøkkenutstyret fra Joseph Joseph, falt jeg pladask og fylte opp bryllupsønskelisten. Nå er alt av gammelt utstyr byttet ut med disse tingene. Ikke bare er det fint å se på, det har også utrolig god kvalitet og mange geniale løsninger, spesielt med tanke på oppbevaring. Med ny komfyr som faktisk funker (bryllupsgave, hurra!), nye panner og nytt utstyr, frister det skikkelig å lage god mat!

Joseph Joseph kan kjøpes bl.a. hos Tilbords, GlassThomsen, Jernia, Room21 og Joseph Joseph.

Gratulerer med dagen

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012


Foto: Google

Gratulerer med dagen alle sammen! Her i Bergen regner det, så vi bestemte oss for å droppe barnetoget og heller ha en rolig morgen hjemme med nystekte rundstykker og masse godt pålegg.
Snart skal vi pynte oss hele gjengen, før vi drar til mamma og pappa på 17. maigrøt:-)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk 17. mai. Kos dere masse med familie og venner.

Mira gir bort en ring

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012


Foto: Mira Jakobsen

Denne ringen beundret jeg da fineste Mira viste bilder av den i forrige uke. Ren perfeksjon. Pur glede.
Nå kan hvemsomhelst vinne den, og jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige, men alle som vil kan melde seg på her.

Mira leter også etter modeller. Jeg anbefaler alle som bor i Bergen og omegn å sende en mail til henne, for det er en ære å få stå foran kameraet hennes. Det gjorde nemlig jeg og min kjære på lørdag da vi giftet oss, og en skjønnere fotograf skal man lete lenge etter. Flinkere også forsåvidt. Men det forstår dere bare ved å se på bloggen hennes, for er det noen som kan fotografere, så er det Mira!
Send henne en mail da vel, eller les litt mer om det her. Det anbefales. Veldig masse.

Helt magisk

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012Jeg er faktisk gift, jeg:-)

Dagen før dagen

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

(...) Sommerfugler i magen. Klikkeanfall i form av ukontrollert dansing på gulvet, og synging av full hals. Nervøs latter uten grunn. Puster dypt inn og ut. Når jeg husker på det. I MORGEN SKJER DET! Herre meg, i morgen blir det bryllup! Det er snart, veldigveldig snart. Sommerfugler i magen igjen, har jo nesten ikke plass til mat pga. alle sommerfuglene. (...)

På onsdag var jeg og ordnet neglene til den store dagen. Jeg syns det ble så fint og naturlig, så jeg er kjempefornøyd. Her er bilder av resultatet:

Hva syns dere? Det var flinke Maya hos Nails4You som fikset dem, og godt var det, siden de var korte og ødelagte.

I morgen skriver vi faktisk historie i livene våre. Sommerfugler..... Ha en nydelig fredag alle sammen.

Litt bilder fra utdrikningslaget

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012

Blitt sminket på BodyShop! Legg merke til den fine og gjennomsiktige vesken;-)

Shopping på Fretex:-)

Potetløp:-D Vel og merke med promillebriller som hadde en promille på 3,5... Kan si det sånn at man så firedobbelt, hehe;-)

Stafettløp med fotball som skulle sparkes mellom kjegler....LETT!

Verdens beste dag, tusen takk alle sammen<3

Alle bildene er fotografert av Kinemor:-)

Gave fra New York

Innlegget ligger i arkivet for mai 2012Mamma og pappa har nettopp vært i New York, og denne fantastiske vesken fikk jeg i gave da de kom hjem. Jeg syns den er så fin, enkel og klassisk samtidig som den har finurlige og fine detaljer.
Sukk. Snille, snille mamma og pappa:-)

Hei forresten, det har jo blitt mai allerede! 4. mai faktisk, og det betyr 8 dager til bryllup...........:-o

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits