i seriously need these shoes

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011Jeg dør! Har dere sett noe så lekkert?! Jeg fant dem her, og det er godt mulig jeg er blind men jeg finner ikke ut hvor det går an å få tak i dem!! Jeg har googlet herfra og til månen uten hell, så hvis noen av dere har lyst til å lete litt, og faktisk finner dem, skal dere få heder og ære i bøtter og spann!!! :-)

lisa williams

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011Billettene er i hus, og i september skal jeg og en venninne på show med Lisa Williams:-) Jeg gleder meg sånn, det blir utrolig spennende!!

Noen andre som skal, eller som har sett henne tidligere? :-)

blue hands and no candy

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011


Photo credit: Weheartit

Haha ja, hva skal jeg si? Det er ikke mine hender på bildet, men det kunne faktisk ha vært det, bortsett fra at jeg "kun" var blå inni håndflatene...det begynte altså i går kveld da jeg (endelig) bestemte meg for å lage 17.maikonfekt. Jeg delte marsipanen i tre og skulle farge den ene delen blå. Det første som skjedde var at jeg brukte alt for mye blåfarge slik at marsipanen ble bortimot svart og kunne ikke brukes. Og så var det hendene. Jeg hadde jo naturlig nok brukt dem for å blande inn fargen, og smarte meg hadde ikke hansker på. Det resulterte i knall blå hender!

Med tanke på at jeg skulle på sånn ca. hundreogførti kundemøter i dag, var blå hender særdeles upassende, så jeg gikk igang med Prosjekt Hudfargede Hender. For å gjøre en lang historie kort, prøvde jeg det meste, før jeg endte opp med å vaske meg med bakepulver og rapsolje:-) Heldigvis fungerte det, sånn hvis man ser bortifra et par blå negler og neglebånd;-) Men tiden fløy jo fra meg, så noe konfekt ble det ikke.....

Moral: Bruk alltid hansker når du farger marsipan, og ha bakepulver og rapsolje stående klar i tilfelle uhellet skulle være ute;-)

close up

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011Hei hei alle sammen, håper dere har en fin søndag:-) Her er jeg blendet av både blitz og sollys men det får bare være, fint vær er bra uansett, og med en 7-åring som fotograf skal man ikke være for kravstor;-) Er det forresten noen som har tips til hårprodukter som gjør håret litt tykkere? Som dere ser, har jeg ikke akkurat fyldig hår, og det hadde vært greit å gjøre noe med det som ikke innebærer extensions. Jeg må la håret få litt hvile fra det, tenker jeg:-)

Det nærmer seg kveld og leggetid for småtroll, og jeg vurderer å lage 17-maikonfekt.....Jeg skal på jobb imorgen og må hoppe til køys rimelig tidlig, så det spørs om jeg får tid, men jeg lover å legge ut bilder hvis jeg ender opp med å lage litt! Det hadde i grunnen vært koselig å overraske mine skjønne kollegaer med litt konfekt:-)

reception dress

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011


Photo credit: Google

Det har vært mye snakk om den nydelige brudekjolen til Kate Middleton i et par uker nå, og jeg er helt enig i at den er fantastisk vakker og hun kledde den utrolig godt. Men jeg har ikke lest like mye om kjole nr. 2 som hun fikk på seg senere på kvelden. Personlig syns jeg den er nesten like vakker som "hovedbrudekjolen". Den er enkel og klassisk men samtidig unik med det spesielle beltet i livet. Og den passet perfekt til kroppen hennes. Løst hår var også et godt valg, og det kommer jeg også til å ha når jeg skal gifte meg:-) Store, løse krøller og blomster i håret:-)

Hva syns dere om Kate Middleton´s reception dress?

busy woman

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011

Nå er vi der igjen. Der hvor dagene går i ett og jeg føler at jeg har hverken overskudd eller inspirasjon til å komme opp med fantastiske (og ikke minst interessante...!) blogginnlegg. Så spør jeg meg selv, er det "viktigere" å poste innlegg ofte selv om de er crappy, eller er det bedre å la det gå noen dager mellom hvert innlegg, og heller (forhåpentligvis) ha noe å formidle? Med tanke på at jeg ikke er en toppblogger som får hundreogførtitusen kommentarer på å fortelle hva jeg har spist til middag, foretrekker jeg definitivt alternativ nr. to. Jeg mener at det er viktigere med kvalitet fremfor kvantitet, selv om jeg ikke kan skryte på meg at hvert eneste innlegg er kvalitetssikret;-)

Jeg må bare få sagt det - jeg elsker jobben min! Det er nesten så jeg må knipe meg selv i armen for å sjekke om det faktisk er virkelig og ikke bare en drøm. Jeg kunne ikke fått en bedre jobb, jeg har verdens beste arbeidsplass med verdens skjønneste sjef og kollegaer. Jeg har perfekte arbeidstider, kort vei til jobben, masse fleksibilitet og....ja, nevnte jeg sjefen? Skjønnere menneske skal du lete lenge etter. Jeg føler meg ekstremt heldig som fikk denne jobben, og selv om det er et vikariat skal jeg yte mitt beste hver eneste dag. Og det er virkelig ikke noe problem, med den støtten jeg har kun etter tre uker. Hver eneste dag får jeg skryt, positive kommentarer og oppmuntring, og i dag fikk jeg til og med høre at jeg hadde så mye energi at de ikke hadde nok å fylle dagene mine med:-) Det er litt av et kompliment. Det er rart med det, men jeg har faktisk mer energi nå enn da jeg ikke jobbet hver dag. Og det er kun fordi jeg trives så vanvittig godt at jeg nesten blir helt på gråten av tanken på at én dag går vikariatet ut. Men den tid, den sorg. Frem til da skal jeg bare kose meg!

Nå skal jeg gjøre noe så spennende som å brette sammen et tonn med klær (seriøst, det kan ikke være langt unna!) og rydde kjøkkenet, før jeg skal krype til køys med boblespillet på telefonen:-) Jeg ønsker dere alle en fin kveld, og en fin helg når den tid kommer:-) 

redheads and flowers

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011


Photo credit: Weheartit

Det har blitt noen dager mellom hvert innlegg nå i det siste, men i uken som har gått har jeg brukt tid på å forberede et Photoshopkurs som jeg holder nå i helgen, så det har ikke vært så mye tid til andre ting. Derfor blir det litt inspirasjon fra Weheartit i dag:-)

Jeg elsker disse bildene. Fargene, uttrykkene, håret, blomstene, klærne...sukk:-)
Jeg ønsker dere alle en fin søndag, vi "snakkes" snart:-)

the magic of may

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011
Alle bildene er uredigerte.

Dagene flyr og jeg vet nesten ikke hvilken ukedag det er, men det gjør ingenting for jeg storkoser meg på jobb:-) Disse bildene ble tatt på søndag da vi var ute på tur i finværet. Jeg elsker bildet av godgutten min som kom og ga meg blomster, skjønningen:-)

Så, hva gjør dere på for tiden da? :-)

nice to meet you

Innlegget ligger i arkivet for mai 2011Hallo 1. mai! Håper alle har en fin søndag, og ikke festet så mye i går at dagen i dag helst bør spoles forbi;-) Selv var jeg på grillfest i går, og kvelden endte med at alle satt rundt bålet og spilte gitar og sang:-) Kjempekoselig!

Men tilbake til bildet.....på påskeaften var jeg og min lille familie på tur på fjellet, og der møtte vi på selveste Mr. Hoggorm. Den var enorm, og uten å overdrive kan jeg tenke meg at den var rundt 80 cm lang...! Det var litt ekkelt, og spesielt storesøster i huset ble livredd. Men det gikk helt fint altså:-) Mammaen i meg plasserte barna på lang avstand med pappaen til å passe på, før fotografen i meg dukket opp og jeg måtte gå nærmere for å ta bilder av den;-) Det er jo litt fascinerende, men jeg skal innrømme at jeg var ganske skremt etterpå.

Har noen av dere møtt på hoggorm på tur?

Monajenten

28, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits