Prinsesse for en dag

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Jeg vil bare si TUSEN TAKK til alle de fantastiske menneskene som var med i går og laget et perfekt utdrikningslag for meg! Det er en av de beste dagene jeg noensinne har hatt, og jeg er så lykkelig og glad (og sliten...) i dag at jeg har ikke ord. Så tusen, tusen takk!!!

Historien og flere bilder (forhåpentligvis, jeg har ingen selv, hehe;-)) kommer snart, men nå orker jeg rett og slett ikke å skrive noe mer:-) Ha en strålende søndagskveld:-) 

Frøken Langstrømpe

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

På lørdag var jeg i utdrikningslag til en tidligere kollega, og vi hadde en fantastisk dag! En av aktivitetene var en tur i fotostudio hvor vi fikk hjelp av fotografen, men skulle ta bildene selv. Det var skikkelig gøy, og vi fikk alle bildene på CD etterpå. Et veldig godt tilbud:-)

På slutten tok vi portrettbilder av hverandre, og her er et par bilder av meg som ble sånn noenlunde ok:Og sånn for å gjøre et virkelig godt innrykk på dere, så får dere ett til - garantert det mest seriøse:


Hei hei, Pippi! ;-)

Det å ha et par timer i studio med kameraet kan virkelig anbefales til utdrikningslag. Vi hadde det kjempegøy i tillegg til at vi fikk masse flotte bilder som er et herlig minne å ha. Fotografen tok også gruppebilder av oss, slik at vi fikk noen bilder av hele gjengen samlet:-)

Fashion against aids

Innlegget ligger i arkivet for april 2012


Som så veldig mange andre (tydeligvis, siden nettsidene til H&M ikke fungerte i en periode) hadde jeg funnet mine favoritter i "Fashion against aids" kolleksjonen. Jeg tenkte at jeg skulle være litt lur og logge meg inn en god stund før kl. 10, så da produktene ble lansert, var jeg kjapp på tastaturet og fikk klikket hjem de to tingene jeg hadde lyst på - en herlig jeansshorts og det kuleste skjørtet. Jeg blir glad av å se på de fine fargene, så jeg gleder meg kjempemasse til de kommer hjem til meg:-)

Verdens beste kyllingsuppe

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Denne suppen er forloveren min en racer på, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å adoptere den, for den er rett og slett helt fantastisk. Dere  prøve den! :-)

VERDENS BESTE KYLLINGSUPPE

Du trenger:
1 grillet kylling
1 purre
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
2 gulrøtter
1 boks mais
1 ss karri (smak deg frem)
2 ss hvetemel
1 blokk hønsebuljong
1 dl eplejuice
7 dl vann
1 boks créme fraîche
Salt
Olje 

Slik gjør du:
Ha olje i pannen og skru på varmen.
Kutt opp alle grønnsakene og la dem surre i pannen sammen med karri og hønsebuljong. 
Tilsett mel og rør rundt.
Spe med juice og vann, og kok opp.
Rør i créme fraîche.
Kok opp igjen slik at du ser at den blander seg i suppen.
Smak til med salt.
Riv kyllingen og ha i på slutten.
Serveres med ris og/eller baguetter.

Det beste med denne suppen er at den er ubeskrivelig enkel å lage, og tar veldig kort tid. Og så smaker den helt nydelig da, og nesten enda bedre dagen etter at man har laget den:-)

Vårblonder

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Hei bloggen! Husker dere meg? :-) I dag er det 20 dager igjen til bryllupet, så man kan si det sånn at det er litt hektisk for tiden. Masse å gjøre i forbindelse med det, i tillegg til hardkjør på jobben. Så bloggen har ikke akkurat kommet i første rekke på prioriteringslisten;-) Men her har dere ihvertfall noen vakre bilder som inspirerer meg nå som det går mot vår og varmere tider. Dere skal forresten få oppskrift på verdens beste kyllingsuppe en av dagene også! 


Weheartit

Jeg skulle ønske at jeg kledde den romantiske stilen til disse nydelige jentene. Det er vel bare å lete litt og se om jeg finner noen plagg som passer til akkurat meg, men det er virkelig ikke lett:-)

Bryllupskameraer

Innlegget ligger i arkivet for april 2012


Engangskameraer til bryllup, kjøpt her.

Ebay er fantastisk. Det er nesten ikke mer å si. Man kan jo kjøpe absolutt alt der, hvis man bare leter godt nok:-) Seks eksemplarer av dette fine engangskameraet er på vei hjem til oss, og skal plasseres rundt på bordene i bryllupet:-) Tenk så gøy å fremkalle masse bilder man ikke har peiling på hva inneholder! På denne måten sikrer vi litt at de fleste blir tatt bilder av:-)

God påske alle sammen

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Jeg vil bare ønske dere alle sammen en kjempefin påske:-) Påskeharen har vært på besøk hos oss og lagt igjen påskeegg, og vi har allerede vært ute og bestilt bryllupskake og kjøpt dress til lillegutt, så her har påsken begynt bra:-) Nyt dagen og kos dere masse!!

Makeover i stuen

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Det er nesten litt flaut å vise hvordan det så ut før, hehe, og så den stygge sofaen! Ødelagt og full i hull. Men vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å fornye tidligere. Vi er veldig fornøyd nå da, så det var verdt å vente på:-)

Bohem

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Denne kjolen har jeg lyst til å kombinere med brune, løse støvletter, krøllete hår og hodebånd av skinnfletter. Sommer, du er velkommen hos meg.

Nattlige aktiviteter

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

...mine er tydeligvis ikke å sove, men å endre designet på bloggen;-) Nå har jeg pirket på fargene i hundreogførti timer så jeg tror det er på tide å gi seg;-) God natt alle sammen, sweet dreams:-)Det gamle designet, litt friskere nå syns jeg!

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits