oh happy day

Innlegget ligger i arkivet for april 2011Wow. Kan si det sånn at jeg og min søster ble en smule overveldet da vi kom i familiebesøk i dag og fikk hver vår iPad 2!!!!! Jeg sitter bare og ser på den, hahaha, den er helt fantastisk! Nå skal jeg snope litt på AppStore, og kooose meg med min nye baby:-p

Ha en fin helg, alle sammen:-)

these shoes are made for walking

Innlegget ligger i arkivet for april 2011
Friis & Company - Ranveig, kan kjøpes her!

Jeg har lenge vært på jakt etter et par svarte wedges da de jeg har begynner å bli rimelig slitne, men jeg har ikke funnet noen jeg har likt. Men da jeg gikk inn på salget til Nelly og fant disse lekre wedgesene til halv pris, tok det ikke mange klikk før bestillingsbekreftelsen lå i innboksen... Dermed kan jeg glede meg til nye sko i neste uke, hurra:-)

Jeg bestilte et par andre ting også, men de dukker vel opp i et innlegg her på bloggen tenker jeg;-) Nå må jeg sove, det skulle jeg nemlig gjort for en time siden. Skal jo stå opp før fuglene....kvitrer, så det er bare å hive seg rundt:-)

Sweet dreams.

ready for work

Innlegget ligger i arkivet for april 2011


1 stk Monajenten i monsterstørrelse;-)

Etter å ha hatt extensionsene i håret i et halvt år uten å flytte dem oppover, var det på tide å ta dem ut før det for alvor ble dreads over festene. De hadde nemlig vokst ut sånn ca. 6 cm, og håret over var helt umulig å børste. Siden jeg begynner i ny jobb imorgen, ble det derfor frisørbesøk i dag, med både farging, klipping og kuring:-) Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mykt hår, og selv om det er småtrist at håret plutselig er "kort", er det ubeskrivelig deilig å kunne dra fingrene gjennom det uten å sitte fast, hehe:-)

Imorgen er det altså klart for min første dag i den nye jobben, og jeg er skikkelig spent!! Det skal bli godt å få litt utfordrende oppgaver igjen, slik at hjernecellene ikke tar ferie for godt:-) Jeg ønsker dere alle en strålende tirsdag!

happy easter

Innlegget ligger i arkivet for april 2011
Photo credit: Weheartit

God påske alle sammen! Jeg ønsker dere en strålende dag, og håper alle har like nydelig vær som vi har her i Bergen:-)

the beauty of pregnancy

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Det har blitt et par gravidbilder i det siste, men det får bare være, for jeg elsker disse bildene. På mandag fotograferte jeg dette utrolig vakre paret som virkelig utstrålte glede og lykke, og jeg syns at stemningen ble helt nydelig. Jeg gleder meg til lillejenta er født og jeg får fotografere henne også:-)

Hvis du ønsker å se flere bilder jeg har fotografert, trykk her eller lik meg her:-)

i wish i was this fashionable

Innlegget ligger i arkivet for april 2011


Photo credit: Weheartit

Noen mennesker er bare født sånn. De har et medfødt se-bra-ut-gen, og kunne sikkert kledd seg i søppelsekker og sett fantastisk ut likevel. (Apropos søppelsekker, ta en titt her, her og her.)

Av og til sitter jeg og leter etter inspirasjon på nettet, fordi jeg ikke er noe flink til å kombinere de klærne jeg har. Det blir det samme, gamle hver eneste dag, og jeg er i grunnen litt lei av det. Men ihvertfall, når jeg finner lekre bilder og antrekk (det meste av inspirasjon til oppnåelige antrekk finner jeg hos DagensOutfit) så innser jeg at jeg har jo mange av plaggene i skapet mitt! Problemet oppstår når jeg tar de på meg og innser at jeg ikke fikk lekre, lange bein av å ta på meg den samme buksen som "hun på bildet", ei heller naturlige lokker eller modellansikt. Og tar jeg en ekstra titt i speilet, oppdager jeg også at jeg var visst litt lavere og hadde litt flere kilo på kroppen enn "hun på bildet". Så da tar jeg av meg copycatklærne da, fordi jeg vet at jeg aldri kan bli like "fashionable" likevel.

Klesskapet mitt er overfylt, og halve garderoben ligger strødd utover soveromsgulvet. Likevel har jeg aldri noe å ha på meg. Hvordan kan det egentlig ha seg? Er jeg bare skikkelig dårlig på å shoppe klær som passer til meg, eller har jeg mistet fantasien til å leke med klær på samme måte som jeg leker med lys og kontraster i bilder, eller med fonter og farger når jeg designer logoer? Eller har jeg rett og slett bare blitt "gammel" og utdatert, og må innse at som tobarnsmor kan man (les: jeg) ikke være trendy lenger? Er bestemortruser og brødskalker i håret neste skritt, mon tro?

baby girl on her way

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Fine, fine gravidemagen som jeg fikk fotografere i dag<3 Jeg er så takknemlig for hver eneste en som velger å komme til meg for å bli fotografert. Tusen, tusen takk!

caramel candy

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Jaja, så har jeg brukt fredagskvelden på å prøve meg på nok et kjøkkenprosjekt, og som vanlig ble det ikke akkurat et estetisk vakkert resultat;-) Oppskriften på karamellkonfekt har jeg funnet hos Villa Perlesukker, og hvis dere ønsker å se lekre konfekt, anbefaler jeg dere å heller ta en titt på hennes side her;-) Der finner dere også oppskriften litt mer detaljert.


Jeg brukte én mørk og én lys kokesjokolade, og det holdt akkurat. Jeg kunne kanskje hatt noen biter til, men det gikk greit. Ble bare et veldig tynt lag under konfektene;-)


Jeg helte smeltet sjokolade i formen (Ikea, 10 kr), og da den begynte å stivne i kantene, helte jeg ut igjen resten av sjokoladen. Formen er bøyelig, så jeg bøyde den slik at jeg kunne helle sjokoladen oppi pannen igjen for å bruke den til bunnen. Da det kun var et tynt sjokoladelag igjen, satte jeg formen i kjøleskapet og lot sjokoladen stivne helt.


Karamellblandingen. Jeg har aldri (!) laget karameller før, og syns nok at massen ble litt for tynn. Jeg kunne vel kanskje ha kokt den litt lengre (tror det er det man skal gjøre:-p) men det smakte ihvertfall godt, hehe;-)


Da karamellmassen var ferdig, satte jeg den til avkjøling i kjøleskapet. Og igjen - siden jeg ikke har peiling på karameller og sånt (og ikke leste oppskriften godt nok...), ble den stående i noen timer før jeg kunne bruke den.
Tips: Lag blandingen noen timer før du smelter sjokoladen og gjør formen klar;-)
Anyway, da den var klar helte jeg den over i formen, som dere ser på bildet. Men se heller på bildet til Villa Perlesukker for å få vite sånn ca. hvor mye karamell dere skal ha oppi, for jeg tok i for mye. Når jeg i tillegg hadde litt lite sjokolade, og helte den over litt for varm (jeg smeltet forresten sjokoladen på nytt igjen fordi den hadde stivnet i pannen), ble bunnen en fin blanding av sjokolade og karamell. Ikke så veldig lekkert, med andre ord.


Resultatet! Som sagt, det estetiske tenker vi ikke på, smaken er viktigst;-) Her ser dere at karamellen flyter litt ut pga. tynn bunn. Jeg hadde tenkt til å ta et bilde av en bit som var delt i to også, men etter tre forsøk hvor alt fløt utover (og samtlige tre biter ble puttet i munnen) var jeg så kvalm at jeg ikke orket å prøve mer;-) Men jeg anbefaler dere alle å prøve dere på disse konfektene, for jeg kan tenke meg at de aller fleste er flinkere enn meg til å faktisk få til det som oppskriften sier at man skal få til!

Ha en fantastisk helg, alle sammen:-)

conscious collection

Innlegget ligger i arkivet for april 2011


Photo credit: H&M

Jeg kan tenke meg at jeg er sånn ca. én av en million som kommer til å skrive om H&M´s nye kolleksjon i dag, men det får nå bare være, for jeg har fått tak i to av de tre tingene jeg ønsket meg:-) Den siste tingen var enda en shorts, men den lå ikke i nettbutikken engang, så da får jeg heller ta meg en tur i en butikk;-)

Noen andre som har funnet seg noen favoritter fra Conscious Collection?

signs of spring

Innlegget ligger i arkivet for april 2011I dag da jeg gikk for å hente mine to små skjønninger på skolen og i barnehagen, tok jeg rett og slett med meg kameraet og knipset i vei. Jeg tok bilder av alt fra gjørme til spirende blomster og postkasser;-) Dette bildet liker jeg fordi det er fylt med sol, og da tenker jeg at nå kan det ikke være lenge til våren slår inn for fullt. Det å kjenne at solen faktisk varmer, og boblejakken (snart...) kan henges bakerst i skapet, er en nydelig følelse. Våren gjør meg helt lykkelig:-)

Hvilken årstid liker du best, og hvorfor?

please please please

Innlegget ligger i arkivet for april 2011Kjære søte, snille lesere der ute i den store, vide verden:-) Det har vært litt mye limonademas på meg den siste tiden, og jeg skal prøve å roe litt ned;-) Men med tanke på at jeg er i startfasen og virkelig prøver å få til noe her, hadde det betydd ekstremt mye for meg om dere kunne promotert meg litt:-) Så om dere som ikke allerede har trykket på likerknappen HER, kan være så snille å gjøre det (selvsagt om dere faktisk liker det dere ser da, hehe;-)) og kanskje fått noen av vennene deres til å like meg også, hadde jeg blitt lykkelig:-)

På forhånd tusen takk:-)

welcome to new look

Innlegget ligger i arkivet for april 2011Bor du i Bergen og ønsker å bli ny for en dag? På New Look blir du sminket og stylet på håret før du blir fotografert:-) Er du interessert? Klikk HER for påmelding:-)

this dress

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Helt siden jeg så disse bildene for første gang, har jeg drømt om en kjole i et lignende stoff. Etter å ha googlet som en galning, endte jeg tilslutt opp på ebay hvor jeg fant dette stoffet:Det er nok litt grovere i strukturen enn stoffet i kjolen til Carrie, så det å lage en identisk kopi går ikke. Men det gjør ingenting, for jeg har tenkt å lage min egen modell! Det viktigste var i grunnen å finne et stoff med avistrykk, og hvordan utfallet blir får jeg se den dagen kjolen er ferdig:-)

someone like you

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Ahhhh, denne sangen...dere  bare høre den! Jeg får helt frysninger, og på slutten ser man helt tydelig utifra reaksjonene hennes, at dette er selvopplevd. What a song - listen, listen!

she called me

Innlegget ligger i arkivet for april 2011Ja, hun gjorde det! Sjefen fra der jeg var på intervju på mandag, ringte meg i går. I dag var jeg inne hos henne på ny samtale, og jeg fikk jobben!!! Jeg er så lykkelig og glad, det er helt fantastisk! Jeg har fått akkurat de betingelsene jeg selv ønsket, i tillegg til en sjef som virkelig ville ansette akkurat meg:-) Herlighet for en nydelig følelse.

Solen skinner, våren er virkelig på vei, jeg har fått meg jobb og dagen i dag har gått med til å smile:-)
Jeg håper at dere alle får en like fin dag som jeg har:-) YES!

someone loves my blog

Innlegget ligger i arkivet for april 2011


Søte Latoya var så herlig å gi meg denne awarden, og det syns jeg var skikkelig koselig:-) Tusen takk!

Reglene er slik:
- Lenk til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmålene
- Gi prisen videre til ti bloggere

1. Hvorfor startet du å blogge?
Den aller første gangen jeg startet en blogg, var det fordi jeg var en sau og fulgte flokken. "Alle" andre blogget, og så tenkte jeg bare at det ville jeg også gjøre:-) Men det har liksom aldri gått helt bra med denne bloggingen min, så jeg har sluttet (og begynt igjen) utallige ganger. Dette er min sjette eller syvende blogg (!) og denne gangen startet jeg rett og slett fordi jeg føler jeg har fått en del "venner" gjennom det å blogge. Jeg har faste blogger jeg følger, og de samme kommenterer ofte på min blogg. Det syns jeg er utrolig koselig, og derfor blir bloggen en kommunikasjonskanal med virtuelle venner.

2. Hvilke blogger følger du?
Drea


Mira Jakobsen


Ida Wulff


Ulrikke Lund


Regine


Monique Lund


Dagens Outfit


Blåjeans og Blåmerker


Livingdoll


Yeshello


With Class and Style


Enjoying the Small Things


Barbro Andersen


Villa Perlesukker

+ en hel haug med andre blogger, det er vanskelig å huske alle. Beklager om noen føler seg glemt:-(

3. Favorittmakeupmerke?
Nå er ikke jeg noen racer når det gjelder makeup, men sminken fra mac er helt fantastisk!

4. Favorittklesmerke?
Dette er i grunnen helt umulig å svare på, for jeg bryr meg ekstremt lite om merker. Det viktigste er at jeg liker klærne jeg går med, og hva som står på merkelappen inni spiller liten rolle:-)

5. Ditt må-ha makeup produkt?
Jeg går sjeldent ut av huset uten mascara, men utover det er det ingenting jeg  ha sånn til hverdags. Eller jo, jeg er avhengig av lypsyl! Men det regnes kanskje ikke som sminke;-)

6. Favorittfarge?
Limegrønn og lilla sånn generelt. Når det gjelder klær, er jeg for tiden veldig glad i gammelrosa, grått og blått. Og selvsagt svart og hvitt;-)

7. Parfyme?
Gucci - Envy Me
DKNY - Summer
...og så en rød Armaniparfyme som jeg ikke vet hva heter;-)

8. Favorittfilm?
Dette er utrolig vanskelig å svare på, da jeg ikke ser så alt for ofte på filmer. Men jeg husker at jeg så en film for litt siden som heter "Temple Grandin" og den var utrolig fin og gripende.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Skikkelig klisjé, men jeg drømmer om å reise til Las Vegas og spille poker;-) I tillegg kunne jeg sikkert ramset opp en million andre steder jeg har lyst til å besøke, men da blir jeg sittende hele natten og det tror jeg at jeg dropper.....

10. Still det siste spørsmålet ditt selv: Hvordan har du det akkurat nå?
Akkurat nå er jeg ordentlig glad inni meg:-) Jeg skal gifte meg, jeg skal på 2. gangs intervju i morgen, og jeg skal fotografere igjen på tirsdag. I tillegg er så heldig at jeg skal synge i en vielse i Musikkpaviljongen om et par måneder, og jeg føler at ting er på vei til å ordne seg:-)
 

...og så kommer vi til det siste punktet; Gi prisen videre til ti bloggere. For å være helt ærlig, (spesielt etter å ha sittet i 1,5 time for å svare på disse spørsmålene...) så er jeg ikke sånn kjempeglad i oppgaver som dette, selv om jeg er utrolig takknemlig for å få en så koselig award! Derfor velger jeg å la denne ligge, og anbefaler heller alle om å ta turen innom bloggene jeg har nevnt i punkt 2. Alle bloggene er herlige og underholdende på hver sine måter!

Nå skal jeg sove, jeg trenger litt søvn før morgendagens jobbintervju nr. 2:-) Jeg ønsker dere alle en strålende helg!

we got a date

Innlegget ligger i arkivet for april 2011Ja, ikke en date som i en date, men som i dato for bryllupet!! Kirken er bestilt og alt, så nå er det bare til å komme i gang med planleggingen:-) Hurra:-)

Imorgen skal jeg til byn med min søster og min skjønneste venninne for å prøve mange brudekjoler;-) Jeg tror jeg har funnet drømmekjolen da, men jeg tenker at jeg må bare prøve litt flere for å være 110% sikker. Stroppeløs bh er allerede pakket ned, og jeg er like klar for å prøve kjoler som et barn er klar for å åpne gaver på julaften;-)

job interview

Innlegget ligger i arkivet for april 2011I dag har jeg vært på jobbintervju til en jobb jeg har veldig lyst på, og jeg følte at det gikk kjempebra! Sjefen var bare helt nydelig, så utrolig skjønn, og hun sa så masse positivt:-) Det står mellom meg og to til, så det er altså 33,33333% sjanse for at jeg får den;-) Hun skulle ringe meg i slutten av uken eller begynnelsen av neste uke, så jeg krysser alt jeg kan for at jeg er heldig denne gangen!

I kveld står bilderedigering på programmet, har et album som skal leveres ut en av dagene, så da er det bare å stå på:-) Ønsker dere alle en strålende mandag, og håper starten på uken har vært bra sålangt:-)

maryland cookies

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Siden det var noen som ønsket oppskriften på de hjemmebakte kjeksene, så tenkte jeg at jeg skulle være skikkelig snill og legge den ut til dere;-) Disse smaker helt fantastisk, og er myke og seige når de kommer rett fra ovnen. Jeg lager forøvrig alltid dobbel porsjon, for ellers blir det tomt med én gang...

Du trenger:
- 75 g margarin
- 1,5 dl brunt sukker
- 1 egg
- 2 dl hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts natron
- 100 g kokesjokolade
- 100 g mandler

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader, og hakk mandlene og kokesjokoladen.
2. Rør smør og sukker luftig og lett.
3. Ha i egget og rør godt.
4. Bland i hvetemel, vaniljesukker, salt og natron.
5. Ha i mandlene og sjokoladen og bland alt godt sammen.
    Dette pleier jeg å gjøre med en sleiv eller en skje, og ikke med miksmasteren.
6. Legg bakepapir på en plate, og sett kakene på platen med en teskje.
    De kommer til å se litt små ut men de blir større når de flyter utover.
7. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de er lys brune.
8. Avkjøl kakene på rist og SPIS:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits