Vernis in love

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

Da jeg skulle stå modell for senteravisen den 29. februar, og kom til parfymeriet for å få på neglelakk, ble jeg ekstremt flau over mine nedbitte negler. Da bestemte jeg meg for å slutte med bitingen, og kjøpte en nydelig neglelakk som motivasjon. Jeg har brukt den helt siden den dagen, for det er nemlig ikke så kult å bite negler med neglelakk på;-)

Lancôme har en serie som heter "Vernis in love", og den inneholder neglelakker med nydelige toner. Fargen på den jeg kjøpte heter "Gris Angora", og den er litt sånn grålilla og forandrer farge etter hva jeg holder den opp mot. I love it!

Dette bildet tok jeg forrige helg, og jeg syns jeg har vært skikkelig flink! Nå har neglene blitt enda lengre, og jeg kan jo se dem på innsiden av fingertuppene, hehe;-) Små barn, store gleder?? :-)

Nå stikker jeg avgårde for en femtimers fotografering! Ha en nydelig dag, søte dere:-)

Verdens beste kake

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012Jeg er som kjent ikke ekspert på å få det jeg baker til å se så veldig delikat og lekkert ut, men dette må være en av de beste kakene jeg noensinne har smakt! Den heter "chocolate chip cookie dough brownies" og er aldeles nydelig.

For oppskrift og bedre bilder, sjekk ut bloggen til Manuela. Det ser forøvrig ikke ut som samme kake, men det er det altså, og dere prøve å bake den:-) 

Forsidepiken

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012...og side 2-piken......og side 3-piken, hehe;-) Jeg måtte bare, jeg syns det er litt artig at jeg er i både magasin og avis i dag;-) Og det kommer nok mest sannsynlig aldri til å skje igjen at jeg kan kalle meg selv for forsidepiken, så da er det lov til å være litt fornøyd! Hadet bra janteloven:-)

Fotograf: Sture Nepstad

Bordkart

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012Sjekk tegneskillsene da!! ;-) Inspirert av et bordkart jeg fant på nettet, fikk jeg altså knotet ned dette i Illustrator:-) Greit å ha det på plass, så kan jeg bare begynne å leke meg:-) Det er litt av et puslespill å få alle plassert på en grei måte, så jeg regner med at det tar litt tid.

Ellers er jeg på bedringens vei, og har faktisk vært på jobb i dag, hurra! Satser på at hodepinen gir seg etterhvert også:-) Ha en strålende mandagskveld, alle sammen:-)

Vinn Meet Matt(e)

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012


Foto: Mira Jakobsen

Søteste Mira har en konkurranse på bloggen sin nå hvor man kan vinne denne herlige øyenskyggepaletten! Jeg hadde ikke blitt lei meg om det hadde dumpet en sånn ned i postkassen min;-) Besøk bloggen hennes og meld deg på du også da:-)

Ellers må jeg bare beklage for ekstremt lite blogging i det siste, jeg er hjemme fra jobb med influensa, hodepine og øyebetennelse, så nå må jeg finne sengen igjen og prøve å bli kvitt bomullshodet. Jeg ønsker dere alle sammen en fin dag! God natt;-)

Vakrest i verden

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

Weheartit

Dette må være to av de vakreste jentene i verden. Jeg vil bli blond.

Bryllupsnatten

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

For en luksus:-) :-) :-) Tror vi må gjøre som Jenny Jensen og mannen, og gifte oss hvert 5. år;-)

Buksesalg

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

Vel, buksene var faktisk ikke på salg, men 248,- for to bukser er ikke å forakte, så dermed er disse to på vei hjem til meg:-) Jeg digger den med blomster på, så jeg håper at jeg tør å gå med den også, hehe;-) Men litt farger til våren er helt nødvendig! Jeg syns antrekket til modellen var veldig fint, greit å kjøre en helt enkel overdel til en sånn bukse, selv om jeg syns at det er utrolig stilig med de som tør å ta den helt ut med blomster overalt:-)

Jeg har visst en blogg

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

Denne uken har gått så fort at det var nesten så jeg ikke visste at vi var kommet til lørdag i dag;-) Plutselig kom jeg på at "oooops, jeg har jo en blogg!" Jeg fant ut at det kunne være greit å ikke la det gå en uke mellom hvert innlegg, så her kommer herved bilder av mine nye kopper og skåler, hehe;-)

Er de ikke fine?? Jeg fant dem på Nille av alle steder! Koppene kostet 25,- og skålene kostet 30,- så jeg måtte bare kjøpe dem:-) Det eneste dumme er at det kun er seks kopper, det burde jo ha vært en kopp for hver dag i uken. Men det problemet løste min snilleste pappa da jeg fikk gave av ham i går:

 


Dette er muligens den fineste koppen i hele universet<3 Og ja, jeg liker å være nerd;-)

Nå står bytur i Bergensregnet på papiret:-) Jeg ønsker dere alle en strålende lørdag:-)

Grønn lykke

Innlegget ligger i arkivet for mars 2012

 

Jeg måtte bare. Perfekt, grønn jakke. Rødt hår. Lykke.

Kan kjøpes på Nelly for 549,-

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits