beige or pink

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011Jeg har veldig lyst på en av disse trenchcoatene nå til våren, men det er klin umulig å velge farge! Jeg syns begge to er helt nydelig. Har egentlig lyst på beige fordi den er mer allsidig, men så er den utrolig fin i tåkerosa også.

Hjelp? Hvilken tror dere jeg kler best, sånn i forhold til håret og huden?

new kid in town

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011Her kommer et par bilder fra gårsdagens fotografering! Det var så utrolig gøy å fotografere denne familien, og virkelig få lov til å være kreativ:-) Lillegutt er bare 10 dager gammel, og på det midterste bildet sovnet han faktisk da pappaen spilte gitar for ham. Helt herlig:-)

For å se flere bilder fra fotoshooten, ta gjerne en titt på Facebooksiden min her!

homemade

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011


Hakket kokesjokolade og mandler + et par ekstra ingredienser, blir til...


...en sånn fantastisk delikat blanding, som igjen blir til...


...hjemmebakte cookies:-D


Smeltet sjokolade.....mmmmmm:-)

at least i tried

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011

Realiteten er bare sånn at jeg tilfeldigvis stod bakerst i køen da modellgenet ble utdelt, så det er bortimot ikkeeksisterende i min kropp;-) Men jeg prøvde ihvertfall på et aldri så lite outfitbilde, det skal jeg ha! Og med min 7 år gamle datter som fotograf, ble vel i grunnen resultatet så bra som det kunne bli;-) Jeg sjekket forøvrig i arkivet, og siste outfitbilde var 17. desember, så jeg må si meg fornøyd med dagens innsats:-p

I dag har jeg vært og.....prøvd brudekjole:-o Det var ikke planlagt, men etter å ha funnet drømmekjolen på nettet i går, måtte jeg bare se om de hadde den på en brudesalong. Det hadde de selvsagt, og jeg fikk prøve den.... Holy ghost, jeg følte meg som en prinsesse! Den var perfekt! Er fortsatt litt i sjokk, hehe, men jeg må nesten prøve et par til før jeg velger, litt dumt å gå for den første uten å i det hele tatt ha prøvd noen andre:-p

sunday inspiration

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011


Photo credit: Weheartit

Søndagsinspirasjon. Søndagsfarger. Søndagsglede.

changes

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011Plutselig ble jeg lei av rosa, og fikk et akutt innfall om å endre designet på bloggen. Det er ikke helt optimalt enda, men det får duge;-) Hvilket design likte du best? Det gamle eller det nye? :-)

thoughtful

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011På tirsdag hadde jeg to fotograferinger, og denne skjønne gutten var en av dagens modeller:-) Han er 2,5 mnd og var skikkelig skeptisk til kameraet. Det var litt sånn "mamma, hvorfor i alle dager står hun dama opp i fjeset på meg med en stor ting som blinker i ett sett???" Men jeg fikk masse fine bilder, og han hadde så nydelige øyne som lyste opp hver gang han så mammaen sin:-)

Kommende tirsdag har jeg nok en fotografering, da av en helt nyfødt gutt, og jeg gleder meg sånn! Jeg er utrolig takknemlig for at så mange velger å komme til meg til tross for at jeg er helt nyoppstartet og ikke har så mye å vise til enda. Det betyr veldig mye for meg at noen har troen, og ingenting gleder meg mer enn å få tilbakemeldinger på det jeg gjør:-)

Nå står noe så ekstremt spennende som husrydding på planen, så jeg ønsker dere alle en fin torsdag, og håper at dere som bor på andre kanten av landet har litt bedre vær enn vi har her mellom de syv fjell;-)

sometimes

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011


Før og nå

Noen ganger er jeg ekstremt lei av hårfargen min, og får lyst til å farge det mørkt igjen. Men så kommer jeg på alt stresset det medfører når jeg igjen blir lei, for det blir jeg støtt og stadig. Jeg har vel hatt det rødt i bortimot to år nå, og det er jammen meg rekord for min del:-p Jeg har lyst til å være blond, jeg har lyst til å være mørk....egentlig burde jeg hatt parykk;-) Men jeg har også lyst til å ha rødfargen når jeg skal gifte meg, og hvis jeg begynner å knote med fargen før den tid, blir den kanskje ikke like fin igjen?!

Ahhhh, et totalt meningsløst og uinteressant innlegg...men hvilken farge syns dere jeg kler best av de to på bildene over?Egentlig har jeg lyst til å farge det sånn som hun over her, men jeg bør vel innse at jeg er for blek, og ikke kommer til å kle det... Hun er jo i tillegg en skjønnhet uten like, så det skal nok litt til for å matche henne, ja. Første gangen jeg farget håret mitt blondt, var det helt kaldt i fargen og i grunnen fint, mens andre gangen klippet frisøren alt for mye og helt feil, i tillegg til at hun farget det gult, så jeg så ut som en sau. Var veldig lykkelig for det, siden jeg nettopp hadde hatt langt, mørkt hår og gikk til frisøren for å bli fin til et bryllup jeg skulle synge i.........

i need a dollar

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011


69,- Morris

Ekstremt dårlig bilde, og øredobbene er helt sølvfargede og ikke svarte oppå. Jeg måtte bare ha dem og ta dem på meg med én gang - for å sende gode vibber til jobben jeg har søkt på som jeg har veldig veldig lyst på;-)

girl power

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011I går, på selveste kvinnedagen, var jeg så heldig å få ta bilder av to nydelige babyjenter:-) Bildet over er av en bitteliten jente som bare er to uker, og hun er mindre enn en babyborndukke:-) De er så vakre disse små nurkene, så ferske og uskyldige. Sukk:-)

PS: Jeg er evig takknemlig om dere liker meg her og stemmer på meg her! :-)

nothing to say

Innlegget ligger i arkivet for mars 2011


To av bildene min kjære tok av meg da jeg skulle lage familiemontasjen:-)

Dagene surrer forbi, klokken går for fort og plutselig har det blitt mars nesten uten at jeg har fått det med meg. Jeg tror jeg må være verdens tregeste som lar det gå en uke mellom hvert innlegg, og jeg er sikker på at hvis det hadde vært en BlogAward til Årets Kjedeligste Blogger hadde jeg glatt gått av med seieren:-)

Hver gang det kommer et lite innlegg her, så tenker jeg at nå skal jeg skjerpe meg, nå skal jeg bli flinkere til å poste oftere! Dessverre har det vist seg at jeg ikke kan love det for da hadde løftet blitt brutt utallige ganger. Men at jeg skal prøve, det kan jeg love;-)

Jeg drømmer om et hus! (Sånn mens vi snakker om det;-)) Et hus med mer enn to soverom, et hus med plass til mitt eget kontor og kanskje et fotostudio (men så har jeg ikke 14 millioner på konto heller:-p) Noen som kan trylle her? Da hadde jeg satt pris på litt tryllestøv i postkassen min!

Ønsker dere alle en herlig søndag, jeg har glemt å kjøpe vaniljekrem så det blir ikke så mange fastelavnsboller her dessverre. Men jeg får se om jeg ikke kjører sammen noen vanlige småboller:-)

Og helt til slutt: Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere stemmer på bildet mitt i denne konkurransen, og i tillegg liker firmaet mitt på Facebook<3

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits