Eksperimentell baking

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

I fjor sommer bakte jeg dette brødet, er det noen som husker det? Jeg fikk plutselig så lyst til å lage det igjen, men jeg tenkte at jeg skulle prøve å lage min egen vri på det. Derfor byttet jeg ut linfrø og solsikkekjerner med hakkede valnøtter og gojibær. Det ble utrolig godt, og det eneste jeg plukket vekk var gojibærene som hadde sneket seg opp til toppen og blitt svidd;-)Voila, nybakt brød! :-) Man kan vel i grunnen putte det meste i brødet, det er bare fantasien som setter en stopper:-) Neste gang har jeg lyst til å prøve med tørket frukt!

Mad Men party

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

I går var jeg på fest hvor temaet var Mad Men, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var fantastisk gøy! Det anbefales virkelig å ha temafester hvor temaet er så artig:-)

Frøkenen i midten på bildet her var min inspirasjon.....

.....og resultatet ble sånn som dette! :-) Bildene ble veldig dårlige, så jeg har redigert litt men det ble nesten verre, hehe;-) Dere får nå ihvertfall et inntrykk av hvordan jeg så ut:-) Kjolen er litt dypere i fargen, men ikke så mørk som kjolen til hun over.

Se så vakker jeg er:-D Det var en herlig start på festen, arrangørene hadde nemlig skrevet ut ansikter til alle sammen, og vi måtte drikke velkomstdrinken med masken på, det var ikke lov til å ta den av. Kan si det sånn at det ble litt latter;-)

Her har jeg pyntet meg med en serviettdekorasjon;-) Den passet gjerne ikke så bra som hårpynt, men jeg syns den var utrolig stilig likevel:-)

Jeg håper helgen deres har vært fin så langt, og ønsker alle sammen en fortsatt fin kveld:-)

Hårrevolusjon

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012Det var ihvertfall en hårrevolusjon for meg i dag;-) Ett av nyttårsforsettene mine i fjor (!) var å være flinkere til å gjøre andre ting med håret enn å slenge det bak i en strikk eller bare ha det løst. Det klarte jeg definitivt ikke å holde. Men i dag begynte jeg bare å flette litt på sidene fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det, og så ble det sånn som dette! Det tok jo ikke mer enn kanskje tre og et halvt minutt heller, så det må jeg gjøre oftere:-) Jeg syns det ble fint, jeg! ;-)

Er dere flinke til å være kreativ med hårfrisyrene?

Lilla orkidé

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

I dag har jeg bestilt brudebukett, hurra! Enda en ting i boks, det er alltid gøy! Men jeg har oppdaget at jo nærmere vi kommer datoen, jo mer kommer jeg på at vi må ordne. Så det blir nok en hektisk vår, men en veldig fin vår også da;-)

Jeg har forøvrig ingen planer om å avsløre hvordan brudebuketten skal se ut, men jeg fikk med meg en nydelig lilla orkidé fra blomsterbutikken (som jeg bare måtte ta noen bilder av fordi den er så vakker), og jeg kan si såpass at det kommer ihvertfall til å være sånne i buketten:-) 

Få penger tilbake på nettshopping

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012


De fleste har sikkert hørt om KickBack allerede, men jeg tenkte at jeg skulle tipse om det likevel, for det er helt genialt:-) KickBack er som et virtuelt Trumfkort, hvor man får penger igjen for det man handler på nettet. Man lager seg en bruker, går inn på nettbutikkene via KickBack, og får penger inn på kontoen der. Enkelte nettbutikker har god rabatt, f.eks. Nelly som gir 8% tilbake av kjøpsbeløpet. Dette er en enkel og gratis måte å få inn noen ekstra kroner. Pengene kan løses ut i gavekort hos f.eks. H&M, iTunes, Kicks, Billettservice, Bianco og Nelly, samt SpendOn visakort som kan brukes overalt.

Eksempler på steder man kan handle for å få penger tilbake, er Nelly, Asos, BliVakker, Bokkilden, FotoKnudsen, Brandos, Hotels.com, Ticket, Agent Provocateur osv.

Det er gratis å opprette en bruker, og det eneste man gjør for å få igjen penger, er å gå inn på nettbutikkene via KickBack. Jeg har allerede over 500,- på min konto etter å ha vært medlem i noen måneder. (Det betyr muligens at jeg er litt for glad i å shoppe, men men.....;-))

Meld deg inn HER! :-)

PS: Dette er IKKE et reklamebasert innlegg, jeg er bare veldig fornøyd og syns det er helt genialt!

Mad Men

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

På fredag skal jeg på Mad Men Party med gamlejobben, og jeg gleder meg sånn! Men jeg syns det er skikkelig vanskelig med antrekket, for de er så utrolig lekre, disse damene, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å kopiere stilen 100%. Er det noen som har gode tips til meg? :-)

I skrivemodus

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Elsk på gitaren min, og elsk på ord som former seg til setninger som blir til en sang i løpet av femtisyv små minutter. Elsk på sanger som blir til uten at man tenker over at man nettopp har skrevet dem, fordi pennen gikk av seg selv og det føltes så naturlig å plutselig ha en side fylt med fine ord og gitargrep.

Pantone i mitt hjerte

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012Jeg er nerd av natur. En sånn nerd som har photoshopmagneter på kjøleskapet og bokhyllen fylt til randen med grafiske og fotografiske bøker bare fordi jeg elsker å ha dem. Jeg blir inspirert av å bla i dem, men jeg blir faktisk inspirert bare av å se på dem også.

Jeg har alltid ønsket meg en pantonevifte. En sånn fin en, som ligger der og skinner mot meg i alle regnbuens farger (eller alle pantonefargene da.....) Da jeg kom over disse stolene, holdt jeg nesten på å falle om av forelskelse. Det er muligens bare meg, men jeg syns de er helt - HELT - fantastiske. Jeg kunne lett hatt dem på veggen sånn som på bildet, og det å kunne dra frem pantonestoler når det kommer gjester og vi mangler sitteplasser, det hadde rett og slett gjort meg lykkelig.

Jeg har funnet dem på ebay og på en engelsk nettside, men ingen av dem sender til Norge. Men jeg gir ikke opp så lett altså, for disse stolene? Jeg trenger dem.

Debbie Sculls

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012


Photo credit: Monique Lund

Lykkelig er i grunnen bare forbokstaven, for jeg har nettopp kjøpt verdens lekreste sko av søteste Monique! Jeg har siklet på dem siden hun viste bilder av dem på bloggen sin for første gang, og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å slå til når hun skulle selge dem:-) Hurra!

Fest og morsdag

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Kjole/tunika fra Nelly

Jeg hadde store planer om å ta masse bilder da jeg og min kjære var på fest i går, men de eneste bildene jeg tok, var egobildene av meg selv før vi gikk:-p Dermed har jeg jukset litt for å vise den fine ryggen på kjolen. Jeg syns, i motsetning til Nelly, at den er en smule kort, så jeg kombinerte den med skinntights og stiletthæler, og det var fint det også:-)

I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, før første gang på minst hundreogfemti år, og det var deilig, det! Begge barna var på overnattingsbesøk, og det var helt fantastisk siden vi var hjemme kl. 03.55. (For gamle meg er det veldig sent altså, da jeg stort sett ikke klarer å holde ut lengre enn til kl. ett.....)

Siden det er morsdag i dag, og mamma passet minstemann, fant jeg ut at jeg måtte lage risboller til henne siden det er favoritten hennes. Hun ble veldig, veldig glad, og det ble småtrollene mine også da de kom hjem og oppdaget at det var flere igjen:-)


Helt ferske;-)

Jeg ønsker dere alle en strålende uke!

Spar en tusenlapp

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012


Øverst: Feline Top - Samsøe Samsøe, 1195,-
Nederst: Bluse - H&M, 199,- 

Det er selvsagt forskjell i kvaliteten, men jeg syns likevel at blusen fra H&M er et kjempegodt alternativ til den fra Samsøe Samsøe. Nå er ikke jeg den som bruker flere tusen kroner på ett plagg med mindre det er noe jeg virkelig elsker og bare  ha, og da er det utrolig greit at man kan kjøpe nesten identiske plagg for en brøkdel av prisen:-)

For sånne nerder som meg

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012Denne er bare helt nydelig, så jeg må bare dele den med dere:-)

Ellers kan jeg informere om at jeg er en skikkelig dårlig blogger for tiden, noe dere helt sikkert har merket. Jeg styrer litt med alt mulig for tiden, jeg har nemlig en tendens til å planlegge tusen millioner ting på én gang, og det er ikke alltid så smart;-) Men jeg skal prøve å være litt kreativ fremover, så får vi se hva jeg får ut av det:-)

Jeg ønsker dere alle en nydelig kveld!

Kjærlighet overvinner alt

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Dette nydelige smykket står høyt på ønskelisten min for øyeblikket. Amor Vincit Omnia betyr "Kjærlighet overvinner alt", og det er inskripsjonen vi har i forlovelsesringene våre. Kanskje jeg skal tipse min kjære om det, så får han en idé til morgengave;-)

Smykket kan kjøpes her.

Suksess

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits