long time no see

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011

God kveld alle sammen! Som vanlig må jeg beklage mitt alt for lange fravær, jeg har hatt en hektisk uke med litt for mye på programmet, så bloggen har ikke akkurat blitt prioritert.

På torsdag var det minnekonsert for René Skar på Ricks, en utrolig bra konsert som virkelig hedret René. Jeg tror han er stolt over det som ble satt i gang for ham!
Jeg var så heldig at jeg også fikk bidra med noe; jeg koret for Christian Ingebrigtsen sammen med Camilla North.


Lydprøve i forkant av konserten.


Backstage etter at vi hadde vært på. Fra venstre: Meg, Christian Ingebrigtsen, Camilla North.


Christian Ingebrigtsen og meg.

Jeg vil takke alle som stilte opp, både artister og publikum, som sammen gjorde dette til en uforglemmelig kveld.

Til slutt vil jeg anbefale dere alle å se på filmklippet under, det ble laget til som et pauseinnslag i konserten, og var virkelig sterkt og gripende. Fantastisk bra tiltak av Kristian fra KBE!

Hvil i fred René. Sky´s the Limit.

vote for my family

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011Kjære søte snille dere:-) Jeg har sendt inn dette bildet til Noroffs fotokonkurranse, og jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere som liker bildet vil gi meg en stemme:-) Det går an å stemme hver dag, så jeg krysser fingrene for at noen av dere vil hjelpe meg:-)

Stem på bildet her!
På forhånd tusen tusen tusen takk:-)

extreme makeover

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011
Foto og make up: Min fine og flinke søster<3

Ser litt smågal ut på det siste bildet, men det får gå;-) Det er vel kanskje ikke heeelt extreme makeover, men det er søren ikke langt i fra! Jeg var hos frisøren i går og farget håret (endelig bort med etterveksten, har ikke farget det siden oktober...!) Etterpå ville min søster sminke meg, og jeg syns det ble skikkelig kult! Ikke til hverdags kanskje, men på en fest med et rocka antrekk eller en lekker kjole.

Det første datteren min sa til meg da jeg hentet henne på skolen, var "Mammaaaa, du ser ut som en annen!" (At jeg trodde hun sa at jeg så ut som en and, er ikke så nøye:-p)

Nå skal jeg løpe på jobb, og deretter blir det fotografering av vår lille familie! Jeg skal prøve å få laget noe kult til en fotokonkurranse, wish me luck:-) Ha en strålende dag alle sammen!!!

always believe in yourself

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011Always believe in yourself.

Follow your dream and reach for the stars.

Stay positive and have faith in what you do.

From time to time you will fail, but don´t give up because of your mistakes; Learn from them.

Don´t expect to please everyone, but appreciate those times you succeed.

When you´re feeling down, think of what you´ve achieved so far.

Never give up but believe in yourself, then you will reach your goal.

same one as last time

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011


Model: Elisabeth´s tummy:-)

Her kommer et nytt bilde av den fine fine babymagen:-) Det er samme mage som på dette bildet, men her har hun mindre enn to uker til termin, og forrige gang var hun ca. 22 uker på vei!

Vi prøvde også med hvit bakgrunn istedenfor svart denne gangen, og jeg syns det fungerer like bra. Det blir på en måte litt mer ro i bildet. Men jeg liker begge to, jeg;-) Nå er det ikke lenge til lillegutten kommer ut, og jeg gleder meg til å ta bilder av den nyfødte lille babyen når den tid kommer:-)

Nå skal jeg reise til byn med MiniMac som har besvimt og må på Eplesykehuset:-s
Ønsker dere alle en strålende dag!

Som før - beklager ekstremt lite blogging i det siste, men jeg jobber på spreng med et konsept til firmaet mitt, i tillegg til at jeg holder på å designe bokomslag til 48 000 bøker, så det har blitt lite tid til andre ting.

smiley face

Innlegget ligger i arkivet for februar 2011


Model: Emil 8 mnd

Vil du se flere bilder av Emil, trykk her:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits