Min største inspirasjonskilde

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012...det er definitivt min pappa! Han har fotografert alle bildene, og jeg blir stadig overrasket over den kreative evnen hans. Han er helt klart mitt største forbilde, bare det å komme på alle disse tingene er helt fantastisk. Jeg er muligens ikke så veldig nøytral i denne saken da, men se på bildene! Er de ikke bare helt herlige? Og så fineste pusen da, som bare dukket opp og "ødela", men som egentlig gjorde bildene enda mer geniale! :-) En pus til å ødelegge bilder skulle vi alle hatt;-)

Flinke pappa<3

Monastråle

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Det er altså mitt nye navn, for jeg ble omdøpt på jobb i dag da jeg kom med "hippiebånd rundt hodet og 70-tallsfarget bukse" ;-) Men jeg syns det var koselig, jeg! Har ingen problemer med å være en Monastråle, det høres ut som en fin ting:-) Nyfarget hår har jeg også:-D

Her er et forsøk på dagens antrekk, noe stykkevis og delt, da både fotografen og modellen hadde meget dårlig tid. Og buksen min er oransje, hvis dere lurte. Det er nemlig ikke så lett å se;-)

Grønn vår

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en ting for H&M, kanskje fordi prisene er såpass rimelige at det går an å fornye seg litt oftere enn om man bare kjøper dyre merkeklær. Men jeg syns også at de har veldig mye fint, og nå gleder jeg meg til det går an å slenge på seg en relativt tynn jakke uten å fryse ihjel. Det er litt gøy å kle på modellene også, hihi, spesielt når noen har like hvit hud som meg, og nesten samme hårfarge:-D

Hofter og ettervekst

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Jeg er så heldig at jeg har begge deler:-p På onsdag blir jeg heldigvis kvitt sistnevnte, for da har jeg en etterlengtet time hos frisøren:-) Det er verre med hoftene, men jeg overlever vel det også, tenker jeg;-)

Akkurat nå sitter jeg og koser meg i ny sofa, og det er rett og slett helt fantastisk. Vi har sjeselong og greier, så dette er luksus:-) Jeg venter på at min kjære skal lage biff og fløtegratinerte poteter til meg, så blir lørdagskvelden perfekt:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende helg!

Fineste månen

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Denne collagen fikk jeg tilsendt av en venninne på mail, så jeg vet dessverre ikke kilden, men har dere sett noe så fint? Jeg elsker hvert eneste lille bilde, og syns idéen er helt herlig:-)

Travle dager

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Vi har hatt noen veldig travle dager her i det siste, vi holder nemlig på med en minimakeover av stuen! Jeg har tatt noen før-bilder, men jeg tenkte at jeg skulle vente med å legge dem ut til alt er ferdig:-) Så frem til da kan dere kose dere med litt inspirasjonsbilder av noen lekre bad:-) Vårt bad er helt supert, men man har jo drømmer! Jeg hadde ikke blitt lei meg hvis jeg hadde fått badekar og stort vindu med lekker utsikt, liksom;-)
Weheartit

Så rart å tenke på

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012Klokken har akkurat passert 00.00 og det har blitt 14. januar. På denne tiden for 5 år siden hadde jeg ingen anelse om at jeg bare var noen timer unna å bli mamma for andre gang, for jeg hadde ikke termin før 8. februar. Fødselen var ikke startet en gang, og jeg og min kjære var på vei hjem fra byen etter en koselig date. Største var nemlig på overnatting hos mormor og morfar (heldigvis!) Ganske nøyaktig kl. 03.30 startet riene med et brak, uten noe som helst forvarsel. 04.35 ankom vi KK og 05.20 var han født. Helt ut av det blå. Der satt vi, under to timer etter første rie, med en nyfødt liten bylt i armene.

Det er jo nettopp. Det føles ihvertfall sånn. Men så er det faktisk 5 år siden i dag. Oi.
Gratulerer med dagen til store, fine gutten vår.

Velkommen til meg

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012


Nelly

Ok, jeg har faktisk vært flink til å shoppe mindre i år (kan man egentlig si det den 11. januar??) men denne kjolen? Oh my, den roper jo på meg! Jeg hører det helt hit altså, så jeg hadde ikke noe valg. Derfor er den nå på vei hjem til meg<3 Her snakker vi perfeksjon. Jeg håper jeg får brukt den snart!

Dere er så skjønne

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Jeg var litt slem kanskje, men jeg måtte bare se om dere syntes at jeg kledde blondt hår;-)
Her er originalbildene:Jeg måtte nok låne håret til denne vakre jenten for å få sånn fint hår;-) Men for noen år siden byttet jeg hårfarge omtrent like ofte som jeg byttet sokker, og jeg kjenner at jeg begynner å få lyst til å gjøre noe nytt. Derfor har jeg tenkt at jeg skal gjøre noe etter bryllupet (vil ha det røde håret når jeg skal gifte meg siden det på en måte har blitt "meg".) Selv om jeg er veldig glad i å ha mørkt hår, er jeg redd for at jeg vil angre hvis jeg farger det mørkt igjen, og da er det jo veldig mye vanskeligere å få tilbake rødfargen. Derfor er det bare én vei å gå, og det er lysere. Da har jeg "angremuligheter". Men vi får se, jeg har vært blond to ganger før og den ene gangen ble det fullstendig mislykket. Det må være helt riktig blondfarge for at jeg skal kle det. Kanskje jeg skal ta med bildet fra innlegget under til frisøren;-)

Tusen takk for kjempefine kommentarer, dere er så skjønne! Det var veldig kjekt å lese:-)

Blondine

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Den blå time

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

...og den fargerike time;-) Jeg måtte bare leke meg litt i Photoshop, siden jeg hadde et så godt utgangspunkt:-) Tenk om himmelen kunne vært så grønn eller lilla<3

Disse bildene tok jeg for en halvtime siden, og det er så nydelig ute når himmelen er mørk og blå. Jeg har ikke godt nok kamera (evt. kan ikke kameraet godt nok...) til å ta fantastiske bilder, men jeg syns i grunnen at disse ble ganske bra. Nydelig søndagsskumring gjør godt etter en dag som kun har bestått av å rydde huset og lage middag:-)

På ønskelisten

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Burgunderfarget jakke fra H&M, smykke og bluse fra NellyBlå pumps fra H&M, øredobber, genser, dressjakke og bukse fra Nelly

Jeg skulle gjerne hatt alle disse tingene i garderoben min. Noe har jeg kjøpt, men noe var såpass dyrt at jeg var fornuftig og lot være. Eller det vil si, dressjakken hadde jeg veldigveldig lyst på, men ventet siden den kostet 849,- og nå er den utsolgt i størrelsen min, så det var jo flott! ;-)

Det ligger en pakke fra H&M og én fra Nelly og venter på meg, så nå skal jeg prøve litt nytt!

Januarforsett: Rydde vekk alt fra garderoben som jeg ikke bruker. Det er stappfullt i skapene mine, men jeg har en følelse av at etter en hard ryddeøkt, vil det være rimelig skrapt... Da må jeg jo på shopping igjen, sant?

Jeg ønsker dere alle en strålende fredagskveld. Jeg skal gi fra meg nøklene til leiligheten jeg har solgt om en time, så det blir spennende. Det er virkelig godt å være ferdig, jeg føler at dette blir starten på et nytt kapittel:-)

Velkommen 2012

Innlegget ligger i arkivet for januar 2012

Godt nyttår folkens, og velkommen 2012! Nytt år, nye muligheter, er det ikke det det så fint heter? :-)

Jeg starter året med litt boliginspirasjon. Jeg har nemlig solgt leiligheten min, så kanskje universet vil det sånn at det dukker opp en enebolig i løpet av året? Time will show:-)

Jeg har fått en greie for stuer som har en steinvegg, jeg syns det er så utrolig fint og personlig. Det finnes jo uendelig mange muligheter. I går da vi var og kjøpte ny sofa (hurra!) ble jeg litt smågal inni møbelbutikken, for det er jo så mange stiler å velge mellom at det er bortimot umulig. Jeg skulle hatt minst fire hus, innredet på vidt forskjellige måter. Kanskje jeg skal kjøpe meg et småbruk;-)


Google

Hvordan ser din drømmestue ut?

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits