pretty soon

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011


Photo credit: Weheartit

I uken som kommer skal jeg ha fire studiofotograferinger, og jeg gleder meg noe helt enormt:-) Har ikke tall på hvor mange timer jeg bare har sittet og sett på bilder og fått inspirasjon langt ut i fingerspissene. Jeg håper jeg får til noen av idéene mine slik som jeg tenker, det er alltid moro:-)

Husk at alle som liker meg på Facebook får gratis fotografering, så bor du i Bergen og vil være modell for en dag eller har lyst til å ta med deg familien eller vennegjengen for å forevige noen øyeblikk, så er du hjertelig velkommen til å like meg her:-)

one more from yesterday

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

water drops

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

when the sky is grey

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011When the sky is grey, I feel grey...

Det regner sidelengs, og vinden er sterk. Fuglene flakser så fort de kan, og søker ly i de få tretoppene som ennå er kledd i blader.
Jeg ser ingen farger. Utenfor ligger det lange rekker av hus, men akkurat nå er de alle farget i nyanser av gråtoner.

Jeg vet at hvis man åpner øynene godt nok, så vil man se vakre ting selv i dette uværet. Friske pust av mennesker som trosser naturlovene med sine røde sjal og fargerike hatter, overlykkelige barn som plasker fornøyd i søledammene, uvitende små blomster som har glemt at vinteren er langt i fra over...

Jeg kan huske å ha sett det før, men mine øyne har glemt det. Fargepaletten er svart og grå, og regnbuens farger har gått i dvale.
Overveldende lykkerus er gjemt bak en skygge som ikke vil forsvinne. Maktesløsheten har overtak, og det finnes ikke en eneste ting jeg kan gjøre for å vinne over den.

Men én dag. Én dag, når viserne på klokken har snurret rundt og rundt uendelig mange ganger, når solen har tørket opp det verste uværet, og vonde følelser forsvinner over i gode minner...
Den dagen skal jeg lete etter fargene og smilene igjen.

hold your colours against the walls

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011


Photo credit: Weheartit - Hanna Parr

shopping is therapy

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

Det føles litt merkelig å skrive et såpass trivielt innlegg nå, men det er faktisk sant; shopping er terapi.
Da er det helt greit med salg på Nelly (...og det faktum at bare to av tingene er kjøpt på salg, er ikke så veldig nøye, føler jeg.....)

sky´s the limit

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

Hvil i fred kjære venn. Vi savner deg.

life changes faster than you can imagine

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

I dag fikk jeg vite at en venn døde i går. En liten gutt har mistet pappaen sin, samboeren min har mistet barndomskameraten sin...livet forandrer seg fortere enn man tror, og man ser det ikke før det er for sent.

Gjør meg en tjeneste i dag. Ring en venn eller et familiemedlem du ikke har snakket med på lenge, send en melding til en god venn, besøk en gammel bestemor, fortell noen at du er glad i dem, tilgi bagateller. Man vet ikke hva morgendagen bringer, så la noen få vite at du tenker på dem.

Til min kjære vakre venninne: Ring meg når som helst, jeg kommer løpende når du trenger meg.
I love you honey. Always. Vi er der for dere.

working out

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011


Yes I know, looking crazy;-)

Årets første (og forhåpentligvis ikke eneste:-p) treningsøkt er unnagjort! Hurra! :-) Jeg har danset Zumba med mine to småtroll, og rocket med rockering. Det var ganske så tydelig at det er en stund siden sist jeg rocket, for etter bare 10 minutter klarte jeg ikke mer, og jeg kjenner allerede at blåmerkene er på vei;-) Men jeg satser likevel på at jeg klarer å rocke i 15-20 minutter annenhver dag, for det har en utrolig bra effekt. Forrige gang jeg hadde en rockeperiode, gikk jeg inn 5 cm i midjen!

Nå koser jeg meg med hjemmelaget jordbær-og appelsinsmoothie, og satser på at jeg kommer inn i en fin treningsrytme fremover slik at kosekiloene finner det for godt å stikke av:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld:-) Og hvis dere ikke har gjort det enda, hadde jeg blitt veldig glad om dere vil like limonade design og fotografi på Facebook! Dere som bor i Bergen (og selvsagt også dere som skulle finne på å besøke Bergen!) får gratis fotografering ved å trykke liker-knappen:-)

cutest little things

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011Jeg føler det passer veldig bra å starte det nye året med å vise noe nytt jeg har kjøpt, ettersom jeg skrev for noen innlegg siden at i 2011 skulle jeg shoppe mindre;-) Til min fordel var disse superskjønne øredobbene på tilbud, og jeg betalte bare 49,50;-)

limonade on facebook

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011Da har jeg fått somlet meg til å lage en Facebookside for limonade design og fotografi! :-) Jeg er helt ny i dette gamet, så siden min er ikke så avansert enda:-) Men jeg hadde blitt veldig glad hvis dere går inn og trykker "liker" :-)

Besøk limonade på Facebook HER!! :-)

colours of christmas

Innlegget ligger i arkivet for januar 2011

Godt nyttår folkens:-) Siden det ikke er lenge til julen skal pakkes ned, tenkte jeg at jeg skulle prøve å ta noen litt annerledes bilder av julekulene:-) Det ble ikke helt som jeg hadde planlagt, fokuseringen på kameraet tuller seg nemlig litt for tiden. Men jeg liker diskokuleeffekten;-)

I 2011 skal jeg være flinkere til å dra med meg speilrefleksen når jeg skal ut! Det er ikke få ganger jeg har kommet over noe jeg har lyst til å fotografere, og så ser det skikkelig kjedelig og flatt ut fordi jeg bare hadde pocketkamera tilgjengelig. Så skjerpings der, speilrefleksen skal bli min faste følgesvenn:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits