Spar en tusenlapp

Innlegget er i kategorien Luksus vs budsjett


Øverst: Feline Top - Samsøe Samsøe, 1195,-
Nederst: Bluse - H&M, 199,- 

Det er selvsagt forskjell i kvaliteten, men jeg syns likevel at blusen fra H&M er et kjempegodt alternativ til den fra Samsøe Samsøe. Nå er ikke jeg den som bruker flere tusen kroner på ett plagg med mindre det er noe jeg virkelig elsker og bare  ha, og da er det utrolig greit at man kan kjøpe nesten identiske plagg for en brøkdel av prisen:-)

Tilbake med et lite tips

Innlegget er i kategorien Luksus vs budsjett

Juleferien min ble i grunnen ikke noe særlig lang, jeg har definitivt hatt lengre bloggpauser før;-) Nyttårsforsettet mitt får være å bli flinkere til å blogge, selv om jeg må innrømme at jeg ikke helt vet om jeg får det til, hehe;-)

Jeg får begynne med et lite tips! Vet at det er mange som har lyst på disse skoene fra Sam Edelman, og selv om de er på salg flere steder nå, så er det gjerne ikke alle som har råd til dem likevel. Da har Nelly et godt alternativ, selv om de ikke er svarte.

Jeg håper dere har hatt en fin jul, og nyter siste rest av romjulen før hverdagen slår tilbake for fullt i neste uke. Selv holder jeg på å lage bryllupsinvitasjoner for tiden, fant ut at det var veldig mye billigere å lage dem selv. Og siden jeg er grafisk designer, burde jeg jo absolutt klare det:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits