Motivasjonssalg

Innlegget er i kategorien Trening og livsstil


Bildene er hentet fra Nelly.com.

Ja, det er definitivt motivasjonssalg på Nelly - eller ihvertfall på klærne som er greie å ha når man trenger et lite spark bak for å komme seg ut av sofaen;-) I går kveld bestilte jeg denne treningstightsen og toppen fra Adidas i håp om at det kan gi meg litt inspirasjon til å stramme opp min litt for glade sofakropp. Jeg skal jo tross alt gifte meg, og selv om det er ni måneder til, så flyr jo tiden!

Tights fra Adidas: 199,- (ord. pris 649,-)
Topp fra Adidas: 169,- (ord. pris 349,-)

Det kaller jeg et kupp, hehe:-) Siden jeg ikke er noe særlig til treningsfreak (enda??), syns jeg ikke det er  kult å bruke en tusenlapp på to treningsplagg, men når jeg får begge delene til 368,- så er det helt ok! Kanskje jeg til og med blir motivert til å jogge til jobb? (Detsajegikkehøyt.....)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits