Fineste rammene

Innlegget er i kategorien LimonadePå torsdag kom det en mann på døren med den største pakken jeg noensinne har fått. Jeg mener, jeg kunne helt sikkert ha bodd i pappesken:-) Heldigvis var rammene oppi pakket i mindre pakker, noe som var veldig praktisk fordi jeg da faktisk klarte å bære dem;-) Som dere sikkert skjønner av bildet over, kom verdens fineste rammer til meg! Ikke mindre enn 27 stykker. Jeg har solgt 14 stk da, men sitter selv igjen med 11 fantastisk vakre rammer og to speil. Herregud de er så fine, hehe:-) Nå mangler jeg bare en liiiten detalj; Et hus å henge dem opp i;-)

Prosjekt på gang

Innlegget er i kategorien Limonade


eBay

Min lille "baby" som jeg har planlagt i lang tid, begynner endelig å nærme seg dagens lys. Dette har jeg tenkt på og drømt om lenge, og nå er det viktigste i boks:-) Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, og selv om det vil ta en god stund før alt er klart, så er det så gøy å være på vei dit!

Er det noen som klarer å gjette hva som er planen? :-)

please please please

Innlegget er i kategorien LimonadeKjære søte, snille lesere der ute i den store, vide verden:-) Det har vært litt mye limonademas på meg den siste tiden, og jeg skal prøve å roe litt ned;-) Men med tanke på at jeg er i startfasen og virkelig prøver å få til noe her, hadde det betydd ekstremt mye for meg om dere kunne promotert meg litt:-) Så om dere som ikke allerede har trykket på likerknappen HER, kan være så snille å gjøre det (selvsagt om dere faktisk liker det dere ser da, hehe;-)) og kanskje fått noen av vennene deres til å like meg også, hadde jeg blitt lykkelig:-)

På forhånd tusen takk:-)

welcome to new look

Innlegget er i kategorien LimonadeBor du i Bergen og ønsker å bli ny for en dag? På New Look blir du sminket og stylet på håret før du blir fotografert:-) Er du interessert? Klikk HER for påmelding:-)

limonade on facebook

Innlegget er i kategorien LimonadeDa har jeg fått somlet meg til å lage en Facebookside for limonade design og fotografi! :-) Jeg er helt ny i dette gamet, så siden min er ikke så avansert enda:-) Men jeg hadde blitt veldig glad hvis dere går inn og trykker "liker" :-)

Besøk limonade på Facebook HER!! :-)

limonade design and photography

Innlegget er i kategorien LimonadeDa er websiden for firmaet mitt så og si ferdig, og jeg er i grunnen veldig fornøyd:-) Jeg liker at det er rent og enkelt, og ikke masse dilldall som forstyrrer inntrykket:-)

Jeg setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger, så ta gjerne en titt på websiden min her:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits