Skatter fra København

Innlegget er i kategorien København 2011

Verdens fineste kopper fra Poul Pava.

Se så skjønne de er da! Jeg tror jeg har funnet en ny favoritt<3

Dette nydelige skiltet kjøpte jeg på en koselig butikk i Tivoli. Elsker det!

Fantastisk lysestake fra samme butikk.

Fineste frosken. Kjøpt på en bitteliten, men nydelig butikk, i en gate nedenfor Strøget.Jeg bare måtte. De hadde en egen Lisbeth Dahl butikk i Tivoli, og siden de bare kostet 29 DKK, kjøpte jeg fire stk:-)

Kjempefine telysholdere. Kjøpt på Illums Bolighus og Royal Copenhagen.

Julepynt<3

Finnes det finere telys enn dette? Jeg kommer ihvertfall ikke til å brenne de:-)

Fineste konglene. Jeg er helt forelsket.

Tivoli

Innlegget er i kategorien København 2011

Her kommer et lite bildedryss fra Tivoli, hvor vi tilbrakte lørdagskvelden:-)

Nydelig inngangsparti. Så utrolig stor forskjell det var fra dag til kveld!

Sånne vil jeg ha i hagen min:-D

...og sånt hus vil jeg ha:-p

I år er det russisk jul i Tivoli!

Masse spennende informasjon:-)

Disse nydelige hjertene skiftet farge mellom rødt, grønt og blått. Jeg tok selvsagt bilder av alle fargene, er ikke det obligatorisk? ;-)

Ja jeg vet, jeg ser gal ut:-p

Jeg elsker dette bildet!

Maten måtte selvsagt dokumenteres;-) Jeg tror aldri jeg har spist treretters på restaurant før (herregud, det er nesten pinlig...) så derfor var det frem med kameraet for hver rett jeg fikk servert. Forretten var potetsuppe, høres ikke noe særlig ut men det var skikkelig godt.

Noe biffgreier med et fancy navn jeg ikke husker. Men smaken var nydelig og jeg var vel i grunnen mett etter forretten, så jeg måtte tøye grensene langt:-p

Dessert har man alltid plass til! Spesielt lun sjokoladenøttekake med bær og ekte vaniljeis<3

Hei! :-) Ja, det er noe galt med det ene øyet mitt, tror jeg har betennelse eller noe.

Alle som har tenkt seg til København, må ikke finne på å droppe et besøk til Tivoli! Det var helt magisk, og jeg kunne glatt reist tilbake dit med en eneste gang:-)

Hjemme igjen

Innlegget er i kategorien København 2011

Da var jeg hjemme igjen etter en langhelg i København!!! Kan si det sånn at jeg er rimelig sliten etter å ha gått konstant i tre døgn;-) Men for en tur, og for en by! Én ting er sikkert, og det er at det var ikke siste gang jeg var i København:-) Mamma sier at jeg har svart belte i shopping, og jeg får vel si meg enig i det siden kofferten ikke var halvfull engang da vi dro, mens det var såvidt jeg fikk den igjen da vi skulle hjem igjen:-o Jeg har tatt masse bilder, men jeg tenkte at jeg skulle dele det opp i forskjellige innlegg, så det kommer etterhvert. Nå får dere nøye dere med et bilde av meg og verdens høyeste mann! Må si at jeg virkelig følte meg høy ved siden av ham:-p

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits