Fine ting

Innlegget er i kategorien Interiør

Denne fineste skålen fikk vi i bryllupsgave av mine herlige kollegaer. Den er fra Rivièra Maison, og passer perfekt til frokostblandinger!
Skiltet er fra en liten butikk i Tivoli i København, og jeg kunne sikkert ha tømt den om jeg hadde vært millionær:-)

Makeover i stuen

Innlegget er i kategorien Interiør

Det er nesten litt flaut å vise hvordan det så ut før, hehe, og så den stygge sofaen! Ødelagt og full i hull. Men vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å fornye tidligere. Vi er veldig fornøyd nå da, så det var verdt å vente på:-)

Pantone i mitt hjerte

Innlegget er i kategorien InteriørJeg er nerd av natur. En sånn nerd som har photoshopmagneter på kjøleskapet og bokhyllen fylt til randen med grafiske og fotografiske bøker bare fordi jeg elsker å ha dem. Jeg blir inspirert av å bla i dem, men jeg blir faktisk inspirert bare av å se på dem også.

Jeg har alltid ønsket meg en pantonevifte. En sånn fin en, som ligger der og skinner mot meg i alle regnbuens farger (eller alle pantonefargene da.....) Da jeg kom over disse stolene, holdt jeg nesten på å falle om av forelskelse. Det er muligens bare meg, men jeg syns de er helt - HELT - fantastiske. Jeg kunne lett hatt dem på veggen sånn som på bildet, og det å kunne dra frem pantonestoler når det kommer gjester og vi mangler sitteplasser, det hadde rett og slett gjort meg lykkelig.

Jeg har funnet dem på ebay og på en engelsk nettside, men ingen av dem sender til Norge. Men jeg gir ikke opp så lett altså, for disse stolene? Jeg trenger dem.

Travle dager

Innlegget er i kategorien Interiør

Vi har hatt noen veldig travle dager her i det siste, vi holder nemlig på med en minimakeover av stuen! Jeg har tatt noen før-bilder, men jeg tenkte at jeg skulle vente med å legge dem ut til alt er ferdig:-) Så frem til da kan dere kose dere med litt inspirasjonsbilder av noen lekre bad:-) Vårt bad er helt supert, men man har jo drømmer! Jeg hadde ikke blitt lei meg hvis jeg hadde fått badekar og stort vindu med lekker utsikt, liksom;-)
Weheartit

Velkommen 2012

Innlegget er i kategorien Interiør

Godt nyttår folkens, og velkommen 2012! Nytt år, nye muligheter, er det ikke det det så fint heter? :-)

Jeg starter året med litt boliginspirasjon. Jeg har nemlig solgt leiligheten min, så kanskje universet vil det sånn at det dukker opp en enebolig i løpet av året? Time will show:-)

Jeg har fått en greie for stuer som har en steinvegg, jeg syns det er så utrolig fint og personlig. Det finnes jo uendelig mange muligheter. I går da vi var og kjøpte ny sofa (hurra!) ble jeg litt smågal inni møbelbutikken, for det er jo så mange stiler å velge mellom at det er bortimot umulig. Jeg skulle hatt minst fire hus, innredet på vidt forskjellige måter. Kanskje jeg skal kjøpe meg et småbruk;-)


Google

Hvordan ser din drømmestue ut?

Carolines butikk

Innlegget er i kategorien Interiør
Carolines butikk

Dette er bare et veldig lite utvalg av hva man finner på Carolines nettbutikk, men herlighet så utrolig mye fint hun har! Jeg oppdaget den tidligere i kveld da jeg googlet etter noe, og siden da har jeg sittet og bladd gjennom alt. Ikke er det dyrt heller, og jeg syns hun hadde et kjempefint utvalg av herlige og romantiske ting som passer fint inn i stilen jeg planlegger på ha:-)

Jeg anbefaler alle å ta turen innom Carolines butikk:-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits