Hverdagsromantikk

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Weheartit

Jeg gleder meg til sommerferien. Til biltur langs fjorder og fjell med min fine familie. Til is når som helst på døgnet. Til fornøyelsesparker. Til flagrende kjoler og bustete hår. Til lukten av solkrem og saltvann. Til klokken ikke betyr noe og vekkerklokken støver ned.
Frem til da drømmer jeg. Og lar meg inspirere av vakre bilder med duse farger og fine minner.

Moodboard

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Bilder hentet fra google og ebay.

Dette er min inspirasjon for tiden. Jeg holder (som vanlig) på med et lite prosjekt, og da måtte jeg lage et moodboard før jeg startet. Det setter virkelig i gang den kreative prosessen, og selv om det tar litt tid å sette sammen så er det et veldig nyttig verktøy:-)

High dynamic range

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Artful Playground

Elsk på disse bildene.

Vårblonder

Innlegget er i kategorien Inspirasjon

Hei bloggen! Husker dere meg? :-) I dag er det 20 dager igjen til bryllupet, så man kan si det sånn at det er litt hektisk for tiden. Masse å gjøre i forbindelse med det, i tillegg til hardkjør på jobben. Så bloggen har ikke akkurat kommet i første rekke på prioriteringslisten;-) Men her har dere ihvertfall noen vakre bilder som inspirerer meg nå som det går mot vår og varmere tider. Dere skal forresten få oppskrift på verdens beste kyllingsuppe en av dagene også! 


Weheartit

Jeg skulle ønske at jeg kledde den romantiske stilen til disse nydelige jentene. Det er vel bare å lete litt og se om jeg finner noen plagg som passer til akkurat meg, men det er virkelig ikke lett:-)

Vakrest i verden

Innlegget er i kategorien Inspirasjon

Weheartit

Dette må være to av de vakreste jentene i verden. Jeg vil bli blond.

Suksess

Innlegget er i kategorien Inspirasjon

Min største inspirasjonskilde

Innlegget er i kategorien Inspirasjon...det er definitivt min pappa! Han har fotografert alle bildene, og jeg blir stadig overrasket over den kreative evnen hans. Han er helt klart mitt største forbilde, bare det å komme på alle disse tingene er helt fantastisk. Jeg er muligens ikke så veldig nøytral i denne saken da, men se på bildene! Er de ikke bare helt herlige? Og så fineste pusen da, som bare dukket opp og "ødela", men som egentlig gjorde bildene enda mer geniale! :-) En pus til å ødelegge bilder skulle vi alle hatt;-)

Flinke pappa<3

Magisk

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Weheartit

Jeg hadde en veldig aktiv helg forrige helg, så de siste dagene har jeg egentlig bare brukt til å slappe av, bortsett fra en tretimers fotografering på tirsdag kveld. I morgen er det ny fotografering, da med mine to skjønninger og verdens søteste "tantebarn" :-)

Jeg er helt tom for energi, så nå skal jeg slenge meg på sofaen;-) Dere får nyte siste rest av torsdagen sammen med disse magiske bildene:-)

Inspirasjon til soverommet

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Weheartit

Denne bloggen er jo mitt lille drømmeland, og akkurat nå drømmer jeg om å pusse opp soverommene. Aller helst drømmer jeg om et stort hus med større og flere soverom, men det snakker vi ikke om akkurat nå. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente på nettet, men jeg fant veldig få gutterom på Weheartit. Jeg får lete videre en annen dag, og kose meg med disse bildene foreløpig:-) Jeg har ihvertfall funnet ut at en stor tavle eller en tavlevegg er utrolig gøy for barna. Tenk så moro å kunne tegne på veggen uten å få kjeft da! :-)

Jeg har tenkt mye på hvilken stil vi skal ha den dagen vi får et hus, men jeg syns det er så vanskelig for jeg liker så mye forskjellig. Jeg er veldig glad i det romantiske da, og vil at hjemmet vårt skal stråle av kjærlighet og lykke, for det er jo sånn vi har det:-) Men sånn som f.eks. her vi bor nå, har vi ikke et eneste bilde på veggene, fordi det blir så utrolig stygge merker. Kjempedumt og veldig lite personlig, men sånn får det bare være akkurat nå.

Én dag får vi kanskje oppfylt våre drømmer. Frem til da fortsetter jeg å drømme:-)

Fred Jonny

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Kilde: Fred Jonny

Av og til (les: ofte) trenger man inspirasjon fra andre for å utvide tankegangen og forbedre egne idéer, og da er O´Store Internett en meget god venn som kan by på det meste man ønsker å la seg bli inspirert av. Fred Jonny er en av mine favoritter, og jeg elsker disse bildene. Fargesammensetningene, utsnittene, måten collagene er satt opp på...ja, jeg elsker rett og slett alt med dem.

Jeg går ofte og grubler, tenker og skribler ned idéer, og jeg har ikke akkurat få ark dekket av diverse dårlige strektegninger og ord som nærmest er uleselig fordi jeg har skrevet litt for fort i frykt for å glemme hva jeg tenkte. Men disse bildene fotografert av Fred Jonny dukker alltid opp igjen i hodet mitt fordi jeg syns de er utrolig kreative, samtidig som de fanger oppmerksomheten min med én gang jeg ser dem. Sånne bilder vil jeg også fotografere.

Perfeksjon

Innlegget er i kategorien Inspirasjon

Jeg vil også være stilsikker helt ut til fingerspissene.

saturday morning inspiration

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Kilde: Weheartit

chocolate heaven

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Photo credit: Siliconemoulds

Litt sjokoladeinspirasjon på en ikke så veldig sommerlig junidag....hei forresten! Innimellom får jeg et aldri så lite illebefinnende og bestemmer meg for å bake. Smaken blir stort sett god, men det er verre med utseende, hehe;-) Derfor fant jeg ut at det var like greit å legge ut bilder av lekre bakverk fremfor mine mer eller mindre skakkjørte brownies med dumlekrem som jeg laget på tirsdag............:-) Jeg hadde de med meg på jobb dagen etterpå, og det var ikke så mye som en smule igjen! Det er i grunnen ikke så rart, for det var helt fantastisk godt!

Hvis dere ønsker oppskriften og lekre bilder, besøk Villa Perlesukker HER!

reception dress

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Google

Det har vært mye snakk om den nydelige brudekjolen til Kate Middleton i et par uker nå, og jeg er helt enig i at den er fantastisk vakker og hun kledde den utrolig godt. Men jeg har ikke lest like mye om kjole nr. 2 som hun fikk på seg senere på kvelden. Personlig syns jeg den er nesten like vakker som "hovedbrudekjolen". Den er enkel og klassisk men samtidig unik med det spesielle beltet i livet. Og den passet perfekt til kroppen hennes. Løst hår var også et godt valg, og det kommer jeg også til å ha når jeg skal gifte meg:-) Store, løse krøller og blomster i håret:-)

Hva syns dere om Kate Middleton´s reception dress?

redheads and flowers

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Weheartit

Det har blitt noen dager mellom hvert innlegg nå i det siste, men i uken som har gått har jeg brukt tid på å forberede et Photoshopkurs som jeg holder nå i helgen, så det har ikke vært så mye tid til andre ting. Derfor blir det litt inspirasjon fra Weheartit i dag:-)

Jeg elsker disse bildene. Fargene, uttrykkene, håret, blomstene, klærne...sukk:-)
Jeg ønsker dere alle en fin søndag, vi "snakkes" snart:-)

happy easter

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Photo credit: Weheartit

God påske alle sammen! Jeg ønsker dere en strålende dag, og håper alle har like nydelig vær som vi har her i Bergen:-)

this dress

Innlegget er i kategorien Inspirasjon

Helt siden jeg så disse bildene for første gang, har jeg drømt om en kjole i et lignende stoff. Etter å ha googlet som en galning, endte jeg tilslutt opp på ebay hvor jeg fant dette stoffet:Det er nok litt grovere i strukturen enn stoffet i kjolen til Carrie, så det å lage en identisk kopi går ikke. Men det gjør ingenting, for jeg har tenkt å lage min egen modell! Det viktigste var i grunnen å finne et stoff med avistrykk, og hvordan utfallet blir får jeg se den dagen kjolen er ferdig:-)

sunday inspiration

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Weheartit

Søndagsinspirasjon. Søndagsfarger. Søndagsglede.

pretty soon

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Weheartit

I uken som kommer skal jeg ha fire studiofotograferinger, og jeg gleder meg noe helt enormt:-) Har ikke tall på hvor mange timer jeg bare har sittet og sett på bilder og fått inspirasjon langt ut i fingerspissene. Jeg håper jeg får til noen av idéene mine slik som jeg tenker, det er alltid moro:-)

Husk at alle som liker meg på Facebook får gratis fotografering, så bor du i Bergen og vil være modell for en dag eller har lyst til å ta med deg familien eller vennegjengen for å forevige noen øyeblikk, så er du hjertelig velkommen til å like meg her:-)

hold your colours against the walls

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Weheartit - Hanna Parr

perfect redhead

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Tahti Syrjala

Etter en rask titt på weheartit fant jeg det øverste av bildene her. Jeg gikk inn på bloggen hennes for å se, og der oppdaget jeg bare enda flere nydelige bilder. For en utrolig vakker jente med en helt rå klesstil! Og hårfargen hennes ikke minst, den er perfekt! Tenk å ha sånt hår naturlig.....sukk!

Besøk bloggen til denne vakre finsk-amerikanske jenten her:-)

natalia vodianova

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Photo credit: Google

Hvem vil ikke ha sånt hår og sånn munn?? Sukk.

beyond beautiful

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Asos

Denne vakre skapningen er en av modellene til Asos, og jeg er bare helt fascinert av henne. Hun er så utrolig vakker, og har et intenst og spesielt blikk som helt sikkert kan trollbinde enhver uskyldig forbipasserende;-)

sweet stephanie

Innlegget er i kategorien Inspirasjon


Photo credit: Stephanie - ByCocoCruz

Noen ganger oppdager jeg bloggere som gir meg utrolig mye inspirasjon, og Stephanie som er forfatteren av ByCocoCruz er en av dem. Jeg kan sitte og bla meg gjennom innlegg etter innlegg og bare smile over bildene, for hun har en fantastisk bra klesstil i tillegg til at hun er så vakker. Hun kombinerer plagg som jeg ikke engang hadde tenkt på å kombinere, og jeg er sikker på at hun hadde sett nydelig ut i en søppelsekk også!

Jeg anbefaler virkelig alle dere som er tom for inspirasjon på disse kalde vinterdagene, eller dere som bare trenger noe fint å se på, å besøke bloggen til Stephanie:-)

fashion inspiration

Innlegget er i kategorien Inspirasjon
Photo credit: weheartit

Siden jeg ikke har et eksepsjonelt spennende liv, er det ikke så mye nytt som har skjedd i det siste. Derfor poster jeg disse fantastiske bildene fra weheartit. Jeg er helt forelsket i hårfargen til de to rødhårede, sånn vil jeg også ha! Jeg hadde det før, rødfargen gikk mer mot det oransje, men etter forrige frisørbesøk var det plutselig ikke sånn lengre. Jeg kjenner at det er litt småtrist, så jeg håper at det går an å ordne det neste gang selv om jeg egentlig syns hårfargen min er fin.

Disse bildene inspirerer meg fordi det er lignende plagg jeg har i klesskapet mitt for tiden. Blonder, skinnjakker, fargepalett i bl.a. svart, hvitt, gammelrosa og grått. Hadde jeg bare sett like lekker ut som disse jentene, skulle jeg ikke ha klaget:-)

Jeg ønsker dere alle en strålende søndag!

Monajenten

27, Bergen

Sko, lilla, grafisk designer, kjole og draktsyer, musikk, fotografering, mote, mamma, fruen til min kjære, ønskedrømmer og tankefull.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits