For sånne nerder som meg

Innlegget er i kategorien Grafisk designDenne er bare helt nydelig, så jeg må bare dele den med dere:-)

Ellers kan jeg informere om at jeg er en skikkelig dårlig blogger for tiden, noe dere helt sikkert har merket. Jeg styrer litt med alt mulig for tiden, jeg har nemlig en tendens til å planlegge tusen millioner ting på én gang, og det er ikke alltid så smart;-) Men jeg skal prøve å være litt kreativ fremover, så får vi se hva jeg får ut av det:-)

Jeg ønsker dere alle en nydelig kveld!

graphic design in every shape

Innlegget er i kategorien Grafisk design
Photo credit: Mira Jakobsen - source: NKF

I høst engang (tror jeg, hehe;-)) var "jeg" modell for Mira som skulle fotografere grafisk design in action for hjemmesiden til NKF. Da jeg tilfeldigvis surfet innom der for et par dager siden, oppdaget jeg at jeg var jo der! Det var litt artig å se, og minnene kom strømmende på:-) På det øverste bildet klipper jeg ut en erteboks til en oppgave som gikk ut på å redesigne emballasje (her kan du se boksene i sin helhet), og på bilde nr. 2 jobber jeg i skisseboken med logoen og sjokoladeboksen jeg laget til en egenprofileringsoppgave.

Det er rart å tenke på at det er et år siden jeg var ferdig. Det føles som om det var i går, samtidig som det virker som en evighet siden jeg satte føttene mine der som student....sukk, memories:-)

work in progress

Innlegget er i kategorien Grafisk designSom vanlig er jeg litt fraværende;-) Denne gangen skyldes det at jeg jobber med en logo for et spennende prosjekt! Her er et lite utsnitt av det foreløpige resultatet:-)

still alive

Innlegget er i kategorien Grafisk design

Jeg må bare beklage for mitt fravær i det siste. Jeg må si at jeg er mektig imponert over dere som poster flere innlegg om dagen, og ikke minst poster outfits omtrent hver eneste dag. Hvordan får dere det til?! Utenfor døren biter kulden av meg hodet, og inne biter den jammen av meg tærne til tross for at jeg bor i tykke ullsukker. Jeg blir helt tiltaksløs når det er så kaldt, og sliter med å holde motet oppe. Så creds til dere flinke og inspirerende bloggere:-)

I mangel på noe bedre å komme med akkurat for øyeblikket, poster jeg bilder fra en skoleoppgave vi hadde i vår. De av dere som fulgte min gamle blogg, har helt sikkert sett dem allerede, men det får bare våge seg:-)Oppgaven var å redesigne en produktemballasje vi mente hadde mangler, men forbedringspotensiale. Deretter skulle vi lage en serie med tre forskjellige utgaver (det kunne være smaker, farger o.l.) Jeg endte opp med Landlords grønne erter. For meg er det et mysterium at noen finner disse ertene tiltalende, for ved å bare se på emballasjen, frister det ikke særlig med grønne erter til middag;-)

I og med at Landlord er et billigmerke, ville jeg ikke kjøre på med glossy overflater og glitrende gullskrift. Jeg valgte å holde meg til det enkle og stilrene, og målet mitt var at boksene skulle være smakfulle og iøynefallende. Hvem har sagt at design må være dyrt og maksimalistisk? :-) Jeg valgte også å endre form på boksene, og regnet ut at de ikke tar noe særlig mer plass enn de originale. Disse er lette å stable, og kan i tillegg brukes til småoppbevaring etterpå.

Jeg ble i grunnen veldig fornøyd med dem, og syns absolutt at jeg har klart å gjøre uttrykket mer moderne. Jeg vil tro at disse boksene hadde appellert til en større kundegruppe, samtidig som jeg kan tenke meg at det er vanskelig å omvende den eldre garde som gjerne tror at innholdet endrer seg i takt med emballasjen.

På avslutningsfesten vi hadde før sommeren, var jeg så heldig at jeg vant Sølvspiren for de fargerike boksene mine - 2. plass i kategorien "beste grafiske arbeid." Hurra:-)

Hvilket design likte du best - det originale til Landlord eller de redesignede boksene mine?

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits