Mira gir bort en ring

Innlegget er i kategorien Konkurranser


Foto: Mira Jakobsen

Denne ringen beundret jeg da fineste Mira viste bilder av den i forrige uke. Ren perfeksjon. Pur glede.
Nå kan hvemsomhelst vinne den, og jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige, men alle som vil kan melde seg på her.

Mira leter også etter modeller. Jeg anbefaler alle som bor i Bergen og omegn å sende en mail til henne, for det er en ære å få stå foran kameraet hennes. Det gjorde nemlig jeg og min kjære på lørdag da vi giftet oss, og en skjønnere fotograf skal man lete lenge etter. Flinkere også forsåvidt. Men det forstår dere bare ved å se på bloggen hennes, for er det noen som kan fotografere, så er det Mira!
Send henne en mail da vel, eller les litt mer om det her. Det anbefales. Veldig masse.

Vinn Meet Matt(e)

Innlegget er i kategorien Konkurranser


Foto: Mira Jakobsen

Søteste Mira har en konkurranse på bloggen sin nå hvor man kan vinne denne herlige øyenskyggepaletten! Jeg hadde ikke blitt lei meg om det hadde dumpet en sånn ned i postkassen min;-) Besøk bloggen hennes og meld deg på du også da:-)

Ellers må jeg bare beklage for ekstremt lite blogging i det siste, jeg er hjemme fra jobb med influensa, hodepine og øyebetennelse, så nå må jeg finne sengen igjen og prøve å bli kvitt bomullshodet. Jeg ønsker dere alle sammen en fin dag! God natt;-)

chubby cheeks

Innlegget er i kategorien Konkurranser


Photo credit: Chubby Cheeks

I går kom jeg hjem til en utrolig koselig overraskelse:-) For noen dager siden sendte jeg inn mitt bidrag til en konkurranse på Anette-Maries blogg, hvor man kunne vinne denne lekre vesken/stellevesken! Da jeg sjekket mailen min i går, viste det seg at jeg hadde vunnet den! Hurra og tusen takk!! :-)

Vesken er av ekte skinn både innvendig og utvendig, og den er delt i to slik at man f.eks. kan ha én del til barneutstyr og én del til egne ting. Jeg falt for den med en gang, og syns den var både lekker og praktisk, så jeg ble utrolig glad da jeg var så heldig å vinne den:-)

Jeg håper at dere alle har det bra, og tar vare på hvert sekund med deres kjære. Tiden er verdifull.

vote for my family

Innlegget er i kategorien KonkurranserKjære søte snille dere:-) Jeg har sendt inn dette bildet til Noroffs fotokonkurranse, og jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere som liker bildet vil gi meg en stemme:-) Det går an å stemme hver dag, så jeg krysser fingrene for at noen av dere vil hjelpe meg:-)

Stem på bildet her!
På forhånd tusen tusen tusen takk:-)

time to compete

Innlegget er i kategorien Konkurranser


Sea Star Beau Rivage (Hurghada)
Photo credit: Solia

Etter et lite besøk på Ulrikke sin blogg, oppdaget jeg at Solia har en konkurranse gående for tiden. Vanligvis pleier jeg ikke å delta på sånne konkurranser fordi det er bortimot umulig å vinne, men hvem sier vel nei takk når man får sjansen til å vinne en gratis ferietur til O´Store Utland? :-)

Som student har man ikke (ihvertfall ikke jeg) millioner av kroner gjemt under madrassen, og selv om jeg nå er ferdig utdannet, har jeg oppdaget at arbeidsgiverne ikke står i kø og venter på meg;-) Derfor har ikke dette året vært det aller beste økonomisk, så det begynner å bli alt for lenge siden forrige tur til varmere strøk. En drøm hadde derfor gått i oppfyllelse om jeg kunne tatt med meg min kjære og våre to vakre barn til Hurghada i vinter, bort fra frosne veier, tjukke sokker og istapper på fingrene:-)

Har du også lyst til å vinne en tur til Egypt? Klikk her! :-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits