Sommerfuglpiken

Innlegget er i kategorien Foto - baby

Her er noen bilder av den vakre lille skapningen jeg var så heldig å få fotografere i går:-) Hun er bare helt nydelig, og hun gjorde jobben ganske så lett for meg ved å være en liten solstråle som bare smilte og var blid hele tiden:-)

curious

Innlegget er i kategorien Foto - babyHar dere sett noe så nydelig? Denne lille skjønningen fotograferte jeg på lørdag, og da var hun bare 15 dager gammel<3 Det ser ut som om hun virkelig er nysgjerrig på hva verden vil bringe:-)

new kid in town

Innlegget er i kategorien Foto - babyHer kommer et par bilder fra gårsdagens fotografering! Det var så utrolig gøy å fotografere denne familien, og virkelig få lov til å være kreativ:-) Lillegutt er bare 10 dager gammel, og på det midterste bildet sovnet han faktisk da pappaen spilte gitar for ham. Helt herlig:-)

For å se flere bilder fra fotoshooten, ta gjerne en titt på Facebooksiden min her!

thoughtful

Innlegget er i kategorien Foto - babyPå tirsdag hadde jeg to fotograferinger, og denne skjønne gutten var en av dagens modeller:-) Han er 2,5 mnd og var skikkelig skeptisk til kameraet. Det var litt sånn "mamma, hvorfor i alle dager står hun dama opp i fjeset på meg med en stor ting som blinker i ett sett???" Men jeg fikk masse fine bilder, og han hadde så nydelige øyne som lyste opp hver gang han så mammaen sin:-)

Kommende tirsdag har jeg nok en fotografering, da av en helt nyfødt gutt, og jeg gleder meg sånn! Jeg er utrolig takknemlig for at så mange velger å komme til meg til tross for at jeg er helt nyoppstartet og ikke har så mye å vise til enda. Det betyr veldig mye for meg at noen har troen, og ingenting gleder meg mer enn å få tilbakemeldinger på det jeg gjør:-)

Nå står noe så ekstremt spennende som husrydding på planen, så jeg ønsker dere alle en fin torsdag, og håper at dere som bor på andre kanten av landet har litt bedre vær enn vi har her mellom de syv fjell;-)

girl power

Innlegget er i kategorien Foto - babyI går, på selveste kvinnedagen, var jeg så heldig å få ta bilder av to nydelige babyjenter:-) Bildet over er av en bitteliten jente som bare er to uker, og hun er mindre enn en babyborndukke:-) De er så vakre disse små nurkene, så ferske og uskyldige. Sukk:-)

PS: Jeg er evig takknemlig om dere liker meg her og stemmer på meg her! :-)

smiley face

Innlegget er i kategorien Foto - baby


Model: Emil 8 mnd

Vil du se flere bilder av Emil, trykk her:-)

fourtyfour days to go

Innlegget er i kategorien Foto - baby


Model: Cutie Celina<3

I dag er det bare førtifire dager igjen til jul, og vanligvis er jeg omtrent ferdig med alle julegavene på denne tiden. Men i år har jeg ikke fått kjøpt en eneste enda, og jeg kjenner at det stresser meg litt. Plutselig er det desember, julerushet er i gang for fullt og butikkene er nærmest ulevelig å bevege seg inn i. Men det blir vel jul i år også tenker jeg, med julegaver under treet;-)

Har du begynt på julegavene?

beautiful brown eyed girl

Innlegget er i kategorien Foto - baby


Model: Adorable Alise<3

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits