mommy thoughts

Innlegget er i kategorien Blogganbefalinger

Det er lenge siden jeg har kommet over en blogg som har vært så utrolig morsom å lese til tross for at den ikke inneholder noen bilder. Tekstene er bare helt nydelige, og nå har jeg sittet og ledd høyt for meg selv opptil flere ganger:-) Jeg anbefaler absolutt alle å ta seg tid til å besøke (og lese!) Mammatanker. Her er et lite utdrag:

"Fredag, altså. Den dagen i uken der alt er litt lettere. Og visst er det forbausende ofte sol på fredager? Tror det kommer av at det er så mye mer positiv energi i luften på fredag enn for eksempel på tirsdag, at skyene bare fordamper. For meg er fredag en musikkdag. Jeg hører på bøttevis med bra musikk i ørepluppene, og på fredager er det pump up the volum, altså. Høy musikk, spise lunsj mens jeg leser nyheter på dataskjermen. Jeg merket dog ikke at den ene pluppen ramlet ned i maten, og at jeg plukket den opp med gaffelen og puttet den i munnen sammen med kylling, erter og nydelig bulgursalat. Ikke engang en hvit ledning i munnviken gjorde meg mistenksom. Jeg prøvde desperat å definere råvaren med tunge og tenner før jeg spyttet den ut igjen. Og nå merker jeg at det har hendt noe med bassen til Kings Of Leon, den er litt tam.

Men hva gjør vel det. Det er jo fredag. Og jeg skal få kysse på verdens fineste unger helt til solen har gått ned og chipsskålen er tom i kveld. Vi skal tenne lys, sitte hulter til bulter i sofaen og synge høyt til Idol."

Fantastisk, rett og slett. Jeg er fascinert og lykkelig over at jeg fant denne bloggen.
Besøk Mammatanker nå! :-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits