Vernis in love

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære

Da jeg skulle stå modell for senteravisen den 29. februar, og kom til parfymeriet for å få på neglelakk, ble jeg ekstremt flau over mine nedbitte negler. Da bestemte jeg meg for å slutte med bitingen, og kjøpte en nydelig neglelakk som motivasjon. Jeg har brukt den helt siden den dagen, for det er nemlig ikke så kult å bite negler med neglelakk på;-)

Lancôme har en serie som heter "Vernis in love", og den inneholder neglelakker med nydelige toner. Fargen på den jeg kjøpte heter "Gris Angora", og den er litt sånn grålilla og forandrer farge etter hva jeg holder den opp mot. I love it!

Dette bildet tok jeg forrige helg, og jeg syns jeg har vært skikkelig flink! Nå har neglene blitt enda lengre, og jeg kan jo se dem på innsiden av fingertuppene, hehe;-) Små barn, store gleder?? :-)

Nå stikker jeg avgårde for en femtimers fotografering! Ha en nydelig dag, søte dere:-)

Hårrevolusjon

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velværeDet var ihvertfall en hårrevolusjon for meg i dag;-) Ett av nyttårsforsettene mine i fjor (!) var å være flinkere til å gjøre andre ting med håret enn å slenge det bak i en strikk eller bare ha det løst. Det klarte jeg definitivt ikke å holde. Men i dag begynte jeg bare å flette litt på sidene fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det, og så ble det sånn som dette! Det tok jo ikke mer enn kanskje tre og et halvt minutt heller, så det må jeg gjøre oftere:-) Jeg syns det ble fint, jeg! ;-)

Er dere flinke til å være kreativ med hårfrisyrene?

Dere er så skjønne

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære

Jeg var litt slem kanskje, men jeg måtte bare se om dere syntes at jeg kledde blondt hår;-)
Her er originalbildene:Jeg måtte nok låne håret til denne vakre jenten for å få sånn fint hår;-) Men for noen år siden byttet jeg hårfarge omtrent like ofte som jeg byttet sokker, og jeg kjenner at jeg begynner å få lyst til å gjøre noe nytt. Derfor har jeg tenkt at jeg skal gjøre noe etter bryllupet (vil ha det røde håret når jeg skal gifte meg siden det på en måte har blitt "meg".) Selv om jeg er veldig glad i å ha mørkt hår, er jeg redd for at jeg vil angre hvis jeg farger det mørkt igjen, og da er det jo veldig mye vanskeligere å få tilbake rødfargen. Derfor er det bare én vei å gå, og det er lysere. Da har jeg "angremuligheter". Men vi får se, jeg har vært blond to ganger før og den ene gangen ble det fullstendig mislykket. Det må være helt riktig blondfarge for at jeg skal kle det. Kanskje jeg skal ta med bildet fra innlegget under til frisøren;-)

Tusen takk for kjempefine kommentarer, dere er så skjønne! Det var veldig kjekt å lese:-)

Blondine

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære

Rosablogger

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velværeEr jeg en rosablogger nå? :-D

Neida, jeg skal ikke komme med produktanbefalinger (selv om jeg er veldig glad i akkurat det, så jeg håper ikke at noen ble fornærmet nå!) men jeg lurer derimot på om det er noen som har erfaring med disse produktene? Jeg har nemlig akkurat bestilt dem (og betalt for dem helt selv;-)) men jeg har ikke brukt kvelden på å google etter erfaringer. Derfor hadde det vært supert om noen som har prøvd dem kan komme med sin mening, selv om bestillingen allerede er sendt, og det ville vært litt kjedelig om det skulle vise seg å være skikkelig dårlige produkter, hehe.

Siden jeg har farget hår og har latt det suse og gå med de unike og fantastiske dagligvareshampoene frem til nå, tenkte jeg at det var på tide å kjøpe noen produkter som skal bevare fargen og kanskje faktisk holder det også. Jeg har derfor kjøpt Tigi Bedhead Colour Combat Colour Goddess Shampo og Conditioner (phuh) fordi de virket lovende. I tillegg kjøpte jeg Tigi Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo siden det visstnok skal være genialt, og Tigi Bedhead Small Talk fordi jeg er lei av usannsynlig flatt hår. Så får vi se da, om det gir resultater å ha brukt 627,50,- på hårprodukter. Jeg vet at det ikke er mye, spesielt siden shampoen og balsamen inneholder 750 ml, men det er vel sånn ca. 627,50,- mer enn jeg har brukt de siste årene...

...var ikke dette et interessant innlegg, så vet ikke jeg:-D

ready for work

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære


1 stk Monajenten i monsterstørrelse;-)

Etter å ha hatt extensionsene i håret i et halvt år uten å flytte dem oppover, var det på tide å ta dem ut før det for alvor ble dreads over festene. De hadde nemlig vokst ut sånn ca. 6 cm, og håret over var helt umulig å børste. Siden jeg begynner i ny jobb imorgen, ble det derfor frisørbesøk i dag, med både farging, klipping og kuring:-) Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mykt hår, og selv om det er småtrist at håret plutselig er "kort", er det ubeskrivelig deilig å kunne dra fingrene gjennom det uten å sitte fast, hehe:-)

Imorgen er det altså klart for min første dag i den nye jobben, og jeg er skikkelig spent!! Det skal bli godt å få litt utfordrende oppgaver igjen, slik at hjernecellene ikke tar ferie for godt:-) Jeg ønsker dere alle en strålende tirsdag!

sometimes

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære


Før og nå

Noen ganger er jeg ekstremt lei av hårfargen min, og får lyst til å farge det mørkt igjen. Men så kommer jeg på alt stresset det medfører når jeg igjen blir lei, for det blir jeg støtt og stadig. Jeg har vel hatt det rødt i bortimot to år nå, og det er jammen meg rekord for min del:-p Jeg har lyst til å være blond, jeg har lyst til å være mørk....egentlig burde jeg hatt parykk;-) Men jeg har også lyst til å ha rødfargen når jeg skal gifte meg, og hvis jeg begynner å knote med fargen før den tid, blir den kanskje ikke like fin igjen?!

Ahhhh, et totalt meningsløst og uinteressant innlegg...men hvilken farge syns dere jeg kler best av de to på bildene over?Egentlig har jeg lyst til å farge det sånn som hun over her, men jeg bør vel innse at jeg er for blek, og ikke kommer til å kle det... Hun er jo i tillegg en skjønnhet uten like, så det skal nok litt til for å matche henne, ja. Første gangen jeg farget håret mitt blondt, var det helt kaldt i fargen og i grunnen fint, mens andre gangen klippet frisøren alt for mye og helt feil, i tillegg til at hun farget det gult, så jeg så ut som en sau. Var veldig lykkelig for det, siden jeg nettopp hadde hatt langt, mørkt hår og gikk til frisøren for å bli fin til et bryllup jeg skulle synge i.........

extreme makeover

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velvære
Foto og make up: Min fine og flinke søster<3

Ser litt smågal ut på det siste bildet, men det får gå;-) Det er vel kanskje ikke heeelt extreme makeover, men det er søren ikke langt i fra! Jeg var hos frisøren i går og farget håret (endelig bort med etterveksten, har ikke farget det siden oktober...!) Etterpå ville min søster sminke meg, og jeg syns det ble skikkelig kult! Ikke til hverdags kanskje, men på en fest med et rocka antrekk eller en lekker kjole.

Det første datteren min sa til meg da jeg hentet henne på skolen, var "Mammaaaa, du ser ut som en annen!" (At jeg trodde hun sa at jeg så ut som en and, er ikke så nøye:-p)

Nå skal jeg løpe på jobb, og deretter blir det fotografering av vår lille familie! Jeg skal prøve å få laget noe kult til en fotokonkurranse, wish me luck:-) Ha en strålende dag alle sammen!!!

new eyebrows

Innlegget er i kategorien Skjønnhet og velværeI kveld skal jeg på julebord med jobben, hurra! I den anledning fant jeg ut at det var høyst nødvendig å fjerne de ville buskvekstene i ansiktet, så nå har jeg akkurat kommet hjem fra WahWah hvor jeg både farget og formet øyenbrynene. Jeg er kjempefornøyd, det er helt utrolig hvor mye brynene faktisk har å si for både ansiktet og selvfølelsen. Trenger jo (nesten) ikke sminke nå! :-)

Jeg fikk forøvrig beskjed av damen om å ikke la det gå enda et år til neste gang, for da må man liksom begynne på nytt hver gang......kremt, muligens et råd jeg bør ta imot;-)

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits