someone loves my blog

Innlegget er i kategorien Blog awards


Søte Latoya var så herlig å gi meg denne awarden, og det syns jeg var skikkelig koselig:-) Tusen takk!

Reglene er slik:
- Lenk til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmålene
- Gi prisen videre til ti bloggere

1. Hvorfor startet du å blogge?
Den aller første gangen jeg startet en blogg, var det fordi jeg var en sau og fulgte flokken. "Alle" andre blogget, og så tenkte jeg bare at det ville jeg også gjøre:-) Men det har liksom aldri gått helt bra med denne bloggingen min, så jeg har sluttet (og begynt igjen) utallige ganger. Dette er min sjette eller syvende blogg (!) og denne gangen startet jeg rett og slett fordi jeg føler jeg har fått en del "venner" gjennom det å blogge. Jeg har faste blogger jeg følger, og de samme kommenterer ofte på min blogg. Det syns jeg er utrolig koselig, og derfor blir bloggen en kommunikasjonskanal med virtuelle venner.

2. Hvilke blogger følger du?
Drea


Mira Jakobsen


Ida Wulff


Ulrikke Lund


Regine


Monique Lund


Dagens Outfit


Blåjeans og Blåmerker


Livingdoll


Yeshello


With Class and Style


Enjoying the Small Things


Barbro Andersen


Villa Perlesukker

+ en hel haug med andre blogger, det er vanskelig å huske alle. Beklager om noen føler seg glemt:-(

3. Favorittmakeupmerke?
Nå er ikke jeg noen racer når det gjelder makeup, men sminken fra mac er helt fantastisk!

4. Favorittklesmerke?
Dette er i grunnen helt umulig å svare på, for jeg bryr meg ekstremt lite om merker. Det viktigste er at jeg liker klærne jeg går med, og hva som står på merkelappen inni spiller liten rolle:-)

5. Ditt må-ha makeup produkt?
Jeg går sjeldent ut av huset uten mascara, men utover det er det ingenting jeg  ha sånn til hverdags. Eller jo, jeg er avhengig av lypsyl! Men det regnes kanskje ikke som sminke;-)

6. Favorittfarge?
Limegrønn og lilla sånn generelt. Når det gjelder klær, er jeg for tiden veldig glad i gammelrosa, grått og blått. Og selvsagt svart og hvitt;-)

7. Parfyme?
Gucci - Envy Me
DKNY - Summer
...og så en rød Armaniparfyme som jeg ikke vet hva heter;-)

8. Favorittfilm?
Dette er utrolig vanskelig å svare på, da jeg ikke ser så alt for ofte på filmer. Men jeg husker at jeg så en film for litt siden som heter "Temple Grandin" og den var utrolig fin og gripende.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Skikkelig klisjé, men jeg drømmer om å reise til Las Vegas og spille poker;-) I tillegg kunne jeg sikkert ramset opp en million andre steder jeg har lyst til å besøke, men da blir jeg sittende hele natten og det tror jeg at jeg dropper.....

10. Still det siste spørsmålet ditt selv: Hvordan har du det akkurat nå?
Akkurat nå er jeg ordentlig glad inni meg:-) Jeg skal gifte meg, jeg skal på 2. gangs intervju i morgen, og jeg skal fotografere igjen på tirsdag. I tillegg er så heldig at jeg skal synge i en vielse i Musikkpaviljongen om et par måneder, og jeg føler at ting er på vei til å ordne seg:-)
 

...og så kommer vi til det siste punktet; Gi prisen videre til ti bloggere. For å være helt ærlig, (spesielt etter å ha sittet i 1,5 time for å svare på disse spørsmålene...) så er jeg ikke sånn kjempeglad i oppgaver som dette, selv om jeg er utrolig takknemlig for å få en så koselig award! Derfor velger jeg å la denne ligge, og anbefaler heller alle om å ta turen innom bloggene jeg har nevnt i punkt 2. Alle bloggene er herlige og underholdende på hver sine måter!

Nå skal jeg sove, jeg trenger litt søvn før morgendagens jobbintervju nr. 2:-) Jeg ønsker dere alle en strålende helg!

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits