Morgengaver

04.06.2012 kl.20:56 i Bryllup 3 kommentarer

Tradisjonen tro, valgte vi å kjøpe morgengaver som vi ga til hverandre da vi våknet søndagsmorgenen etter bryllupet. Her er gavene jeg fikk:Et nydelig smykke og matchende øredobber. Tenk at han har valgt det ut selv, hehe! (Ok, sammen med forloveren sin, men likevel;-)) Jeg ble imponert, og falt pladask med én gang. Det er så utrolig fint, og bildene yter det egentlig ikke rettferdighet.

Jeg var jo storfornøyd med smykket og øredobbene, og så kom han med dette kameraet til meg også! Snakk om å bli tatt på sengen. Jeg har ønsket meg et nytt pocketkamera i en evighet, fordi jeg har lyst til å ha god kvalitet på bildene jeg tar selv om jeg ikke har med meg speilrefleksen. Dette er seks ganger så bra som det jeg hadde, bokstavelig talt, det hadde nemlig bare 3x optisk zoom. Så jeg er veldig, veldig fornøyd<3

Hvis noen lurer på hva han fikk av meg, så klarte jeg å fikse en signert drakt av hans favorittlag fra England som han har vært supporter av omtrent hele livet. I tillegg fikk han billetter til Stingkonsert, så 19. juni blir det konsert på oss:-)


3 kommentarer

Hanne

04.06.2012 kl.22:36

Kult med nytt kamera! Jeg må kjøpe meg nytt speilrefleks, men stusser litt på hvilket. Tar litt tid med andre ord!
Regine

05.06.2012 kl.21:49

Å, så nydelig smykke og øredobber - og kamera i tilegg - wow , det var skikkelig flotte gaver dåke gav til kverandre!!! Eg tipper at når vi skal gifte oss så har vi så lite penger igjen til morgengaver at d bare blir noke smått, hehe.. :)
Monajenten

07.06.2012 kl.17:44

Hanne: Ja det er veldig kjekt:-) Lykke til med jakten på speilrefleks, det er et lite hav av valgmuligheter der ute så det skal ikke være lett:-s

Regine: Jeg hadde beregnet inn i budsjettet at vi måtte ta oss råd til gaver til hverandre, hehe, men han tok jo helt av:-) Jeg er ihvertfall kjempefornøyd, og det ble han også:-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits