Fisketur i solnedgangen

27.05.2012 kl.12:04 i Familieliv 2 kommentarer

På fredag ettermiddag fant vi ut at vi skulle ta med oss småtrollene på fisketur og grillings:-) Det var jo så nydelig vær, og da vi spurte om de hadde lyst til det, eller om de heller ville være hjemme for å se på The Voice, var ikke valget så veldig vanskelig:-)

Tiden flyr når man har det fint sammen, og etterhvert fant vi ut at vi likegodt kunne bli værende til solen hadde gått ned. Vi fikk til og med en fisk, men den stakk av med sluken og røk snøret, hehe;-) Sånn går det når fisken biter på barnefiskestangen som tydeligvis ikke har sterkt nok snøre til å faktisk dra den opp:-p Det var gøy da;-)

Se så nydelig! Solnedgang er bare vakkert. Vi var ikke hjemme før halv elleve, og da var det to lykkelige småtroll som sluknet på puten omtrent med én gang de så den;-) Jeg syns det er så fint å ha dager hvor man ikke bryr seg om leggetid og sånne hverdagslige ting, men bare koser seg sammen:-)


2 kommentarer

Luisa

28.05.2012 kl.14:47

Så kos :)
Monajenten

28.05.2012 kl.21:27

Ja, det var kjempekos:-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits