Dagen før dagen

11.05.2012 kl.16:45 i Bryllup 3 kommentarer

(...) Sommerfugler i magen. Klikkeanfall i form av ukontrollert dansing på gulvet, og synging av full hals. Nervøs latter uten grunn. Puster dypt inn og ut. Når jeg husker på det. I MORGEN SKJER DET! Herre meg, i morgen blir det bryllup! Det er snart, veldigveldig snart. Sommerfugler i magen igjen, har jo nesten ikke plass til mat pga. alle sommerfuglene. (...)

På onsdag var jeg og ordnet neglene til den store dagen. Jeg syns det ble så fint og naturlig, så jeg er kjempefornøyd. Her er bilder av resultatet:

Hva syns dere? Det var flinke Maya hos Nails4You som fikset dem, og godt var det, siden de var korte og ødelagte.

I morgen skriver vi faktisk historie i livene våre. Sommerfugler..... Ha en nydelig fredag alle sammen.


3 kommentarer

Tina

11.05.2012 kl.22:35

Så spennende:) Nydelige negler, gleder meg sånn til å se deg i kirken!!!

Håper du får sove i natt!

GO klem:)
Marianne

12.05.2012 kl.17:15

Gratulerer med den store dagen!:) Så bilde av deg og pappaen din på facebook, en kamerat av meg kjenner tydeligvis han og hadde kommentert på bildet. Verden er jammen meg liten:) Du så forresten NYDELIG ut, og veldig lykkelig:)
Monajenten

15.05.2012 kl.20:39

Tusen takk til begge to, og takk for koselig kommentar Marianne:-) Jeg følte meg virkelig som en prinsesse, en veldig lykkelig en:-)

Skriv en ny kommentar

,

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits