Vårblonder

22.04.2012 kl.13:53 i Inspirasjon 2 kommentarer

Hei bloggen! Husker dere meg? :-) I dag er det 20 dager igjen til bryllupet, så man kan si det sånn at det er litt hektisk for tiden. Masse å gjøre i forbindelse med det, i tillegg til hardkjør på jobben. Så bloggen har ikke akkurat kommet i første rekke på prioriteringslisten;-) Men her har dere ihvertfall noen vakre bilder som inspirerer meg nå som det går mot vår og varmere tider. Dere skal forresten få oppskrift på verdens beste kyllingsuppe en av dagene også! 


Weheartit

Jeg skulle ønske at jeg kledde den romantiske stilen til disse nydelige jentene. Det er vel bare å lete litt og se om jeg finner noen plagg som passer til akkurat meg, men det er virkelig ikke lett:-)


2 kommentarer

Luisa

22.04.2012 kl.16:13

Masse lykke til med innspurten!
Monajenten

25.04.2012 kl.22:41

Tusen takk Luisa<3

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits