Vernis in love

31.03.2012 kl.09:05 i Skjønnhet og velvære 5 kommentarer

Da jeg skulle stå modell for senteravisen den 29. februar, og kom til parfymeriet for å få på neglelakk, ble jeg ekstremt flau over mine nedbitte negler. Da bestemte jeg meg for å slutte med bitingen, og kjøpte en nydelig neglelakk som motivasjon. Jeg har brukt den helt siden den dagen, for det er nemlig ikke så kult å bite negler med neglelakk på;-)

Lancôme har en serie som heter "Vernis in love", og den inneholder neglelakker med nydelige toner. Fargen på den jeg kjøpte heter "Gris Angora", og den er litt sånn grålilla og forandrer farge etter hva jeg holder den opp mot. I love it!

Dette bildet tok jeg forrige helg, og jeg syns jeg har vært skikkelig flink! Nå har neglene blitt enda lengre, og jeg kan jo se dem på innsiden av fingertuppene, hehe;-) Små barn, store gleder?? :-)

Nå stikker jeg avgårde for en femtimers fotografering! Ha en nydelig dag, søte dere:-)


5 kommentarer

camilla

31.03.2012 kl.17:26

Åh, den var utrolig fin :)
Monajenten

31.03.2012 kl.21:16

Camilla: Ja, det var veldig mange fine farger, tror jeg må kjøpe flere;-)
Hanne

03.04.2012 kl.20:28

Er lakken matt?
Monajenten

04.04.2012 kl.08:51

Hanne: Nei, den er blank. Var litt dårlig bilde av akkurat det, ser jeg:-)
Luisa

09.04.2012 kl.20:45

Utrolig flotte farger! Og den du kjøpte var nydelig :)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits