Bordkart

26.03.2012 kl.20:18 i Bryllup 2 kommentarerSjekk tegneskillsene da!! ;-) Inspirert av et bordkart jeg fant på nettet, fikk jeg altså knotet ned dette i Illustrator:-) Greit å ha det på plass, så kan jeg bare begynne å leke meg:-) Det er litt av et puslespill å få alle plassert på en grei måte, så jeg regner med at det tar litt tid.

Ellers er jeg på bedringens vei, og har faktisk vært på jobb i dag, hurra! Satser på at hodepinen gir seg etterhvert også:-) Ha en strålende mandagskveld, alle sammen:-)


2 kommentarer

Luisa

26.03.2012 kl.21:10

Så stilig :) Det er gøy å følge med på slike forberedelser hihi. Håper du blir helt frisk fort! :)
Monajenten

26.03.2012 kl.22:36

Så kjekt at du liker å følge med Luisa:-) Det blir jo ikke så alt for mange innlegg, men det er sikkert gøy å se tilbake på for min egen del også:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits