Jeg har visst en blogg

10.03.2012 kl.10:15 i Diverse 3 kommentarer

Denne uken har gått så fort at det var nesten så jeg ikke visste at vi var kommet til lørdag i dag;-) Plutselig kom jeg på at "oooops, jeg har jo en blogg!" Jeg fant ut at det kunne være greit å ikke la det gå en uke mellom hvert innlegg, så her kommer herved bilder av mine nye kopper og skåler, hehe;-)

Er de ikke fine?? Jeg fant dem på Nille av alle steder! Koppene kostet 25,- og skålene kostet 30,- så jeg måtte bare kjøpe dem:-) Det eneste dumme er at det kun er seks kopper, det burde jo ha vært en kopp for hver dag i uken. Men det problemet løste min snilleste pappa da jeg fikk gave av ham i går:

 


Dette er muligens den fineste koppen i hele universet<3 Og ja, jeg liker å være nerd;-)

Nå står bytur i Bergensregnet på papiret:-) Jeg ønsker dere alle en strålende lørdag:-)


3 kommentarer

Stephanie

10.03.2012 kl.21:45

Tusen takk for kommentarene dine Mona<3 Du er så søt<3 Likte den siste skålen. :) Og mase-koppen. Vurderer å kjøpe den til kjæresten. Hahahhaah
Luisa

10.03.2012 kl.23:05

Er det sant? De koppene var jo kjempesøte!
Monajenten

11.03.2012 kl.10:07

Stephanie: Bare hyggelig:-) Masekoppen er herlig;-)

Luisa: Jepp, Nille it is:-) Jeg syns de var så utrolig skjønne, og herlige farger. De var jo kjempebillige også! Det er tre skåler til i de andre fargene, så jeg vurderer å kjøpe resten også. Syns de er kjempefine bare til å pynte med også:-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits