Hårrevolusjon

23.02.2012 kl.00:17 i Skjønnhet og velvære 3 kommentarerDet var ihvertfall en hårrevolusjon for meg i dag;-) Ett av nyttårsforsettene mine i fjor (!) var å være flinkere til å gjøre andre ting med håret enn å slenge det bak i en strikk eller bare ha det løst. Det klarte jeg definitivt ikke å holde. Men i dag begynte jeg bare å flette litt på sidene fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med det, og så ble det sånn som dette! Det tok jo ikke mer enn kanskje tre og et halvt minutt heller, så det må jeg gjøre oftere:-) Jeg syns det ble fint, jeg! ;-)

Er dere flinke til å være kreativ med hårfrisyrene?


3 kommentarer

Hanne

23.02.2012 kl.14:51

Kjempefint! Jeg er helt manisk når det gjelder håret mitt. Har jeg langt hår, klipper jeg meg kort. Har jeg kort hår gjør jeg aaalt jeg kan for å gro det langt. Har jeg kort hår putter jeg i det 150 produkter samtidig. Har jeg langt hår.....hestehale. Eller en liten sånn der knute. Ikke spennende. Så....nei. Er ikke kreativ. Bare sinnsyk.
Luisa

23.02.2012 kl.22:43

Så fint det ble!
Monajenten

23.02.2012 kl.22:56

Tusen takk begge to:-) Hanne, du er fin uansett:-) Og sinnsyk? Muligens, men på en fabelaktig måte;-)

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits