Lilla orkidé

20.02.2012 kl.23:25 i Bryllup 4 kommentarer

I dag har jeg bestilt brudebukett, hurra! Enda en ting i boks, det er alltid gøy! Men jeg har oppdaget at jo nærmere vi kommer datoen, jo mer kommer jeg på at vi må ordne. Så det blir nok en hektisk vår, men en veldig fin vår også da;-)

Jeg har forøvrig ingen planer om å avsløre hvordan brudebuketten skal se ut, men jeg fikk med meg en nydelig lilla orkidé fra blomsterbutikken (som jeg bare måtte ta noen bilder av fordi den er så vakker), og jeg kan si såpass at det kommer ihvertfall til å være sånne i buketten:-) 


4 kommentarer

Regine

21.02.2012 kl.14:41

Åå, lilla orkidè er ein av mine favoritter.. har vel 5 lilla i vindua mine her, det er bare SÅ lekkert. Så spennende at buketten er i boks, tipper den er nyydelig!
Monajenten

21.02.2012 kl.16:30

Regine: Ja, den kommer til å bli sååå fin, og veldig meg:-) Elsker lilla orkidé selv, syns de er fantastisk vakre. Men nå er jeg dessverre sånn at jeg til og med klarer å ta livet av kaktuser, så blomster overlever ikke så lenge hos meg:-s
Luisa

21.02.2012 kl.17:24

Så gøy at ting faller på plass :D Kan tenke meg det blir travelt på slutten ja, men sikkert veldig verdt det. Nydelig orkidé :)
Hanne

21.02.2012 kl.17:37

HUrraaaa!! Jeg gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Monajenten

27, Bergen

Sko, grafisk designer, kjole og draktsyer, fotografering, musikk, mote, mamma, fruen til min kjære, tankefull, ønskedrømmer og lilla.

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak land of dreams. Bloggen skrives av © Monajenten og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits